Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Tietosuojaseloste 24.03.2021 

Rekisterinpitäjä:

Kauppahuone Heikkinen Oy

Y-tunnus:2315203-1

Moisionkatu 6

15100 Lahti

Kauppahuone Heikkinen Oy tallentaa ja käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista. Henkilötietojen antaminen on edellytys tilaamiselle. Verkkokaupasta ei voi tilata tuotteita antamatta henkilötietoja ja yritystietoja.

Rekisterin käyttötarkoituksia ovat

  • Asiakkuuden hoito ja ylläpito, esimerkiksi tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus
  • Palvelukokemuksen parantamiseksi, tuotesuositusten antamiseen ja markkinoinnin kohdennukseen
  • Asiakkuuteen liittyvä viestintä ja erilaiset asiakkuusviestinnän kampanjat

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

Kauppahuone Heikkinen Oy:n asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite
  • Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot
  • Tilaushistoria

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

Henkilötietoja vastaanottavat:

  • Yrityksemme ja sen työntekijät
  • Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa maksut
  • Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran asiakkaalle

Rekisterin tiedot koostuvat asiakkaan itse ilmoittamista tiedoista verkkokaupassamme tai muutoin ja erilaisin sähköisin lomakkein kerättävistä tiedoista.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Jokaisen kumppanin kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)
  • Oikeus vastustaa käsittelyä
  • Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Muutoksista tulee ilmoittaa sähköpostitse asiakaspalveluumme info@marlea.fi

Evästeiden käyttö 

Eväste (Cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla käyttäjiä voidaan tunnistaa. Kauppahuone Heikkinen Oy käyttää verkkopalvelussaan evästeitä palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelujen käyttöä. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista.