Mainoskatokset

Pop-up -katokset ovat monikäyttöisiä ja nopeasti pystytettäviä katoksia ulkokäyttöön. Helposti ja nopeasti jopa yksin pystytettävä pop-up -katos on monipuolinen kevytrakenne, joka suojaa kesäkuumalla auringonpaisteelta ja antaa hyvän sadesuojan.
Valikoiman näyttelykatokset ovat kevyitä ja laadukkaita, ja ne ovat aina alumiinirunkoisia. Vahva, suurihalkaisijainen alumiiniprofili luo katoksesta erittäin tukevan verrattuna halpoihin, ohuilla teräsputkilla varustettuihin katoksiin. Kevyitä mutta tukevia katoksia voi käyttää myös sisätiloissa luomaan viihtyisää ja rajattua tilaa esimerkiksi messuilla. Katoksiin on liitettävissä myös painatettavia irtoseiniä.

Messukatokset yrityksesi logolla tai muulla painatuksella

Messukatokset ovat tärkein osa yrityksesi messupistettä. Näyttävien ja huomiota herättävien messukatosten ansiosta voit rajata oman messualueesi, näyttää yrityksesi asiakkaille sijaintisi jo kaukaa sekä tietysti herättää uusien, potentiaalisten asiakkaiden kiinnostuksen. Helposti ja nopeasti pystytettävät messukatokset ovat myös edullinen panostus yrityksesi näkyvyyteen.

Yrityksesi logolla, nimellä tai muulla viestillä varusteltu messukatos on todella helppoa pystyttää, ja kevyen rakenteensa ansiosta sitä voi näppärästi siirtää ja kuljettaa paikasta tai tapahtumasta toiseen. Sisätilojen lisäksi messukatokset sopivat erinomaisesti myös ulkotiloihin, esimerkiksi festareille, urheilukilpailuihin ja muihin tapahtumiin. Älä anna katoksen keveyden hämätä – kaikki messukatoksemme ovat siitä huolimatta äärimmäisen kestäviä ja tukevia, joten ne tarjoavat suojaa auringonpaahteen lisäksi myös rankkasateelta. Valikoimastamme löydät laadukkaita, alumiinirunkoisia messukatoksia, jotka kestävät käyttöä useiden vuosien ajan.

Mainoskatos pihalle eli paviljonki

Mainoskatos pihalle on näyttävä paviljonki, joka on nopeasti kasattava, tukeva ja tilava pieni juhlatila. Kun varustat pop-up paviljongin parilla seinällä, saat suojaisan mutta silti valoisan ulkotilan, jonka sisällä on hyvä viettää aikaa.

Näytä lisää

Parhaat pop-up -katokset

Näytetään kaikki 6 tulosta

Näyttelykatokset: Mallit ja kokovaihtoehdot

Mainoskatoksia on saatavissa useassa eri koossa, niitä voidaan liittää toisiinsa esimerkiksi seinien tai ihan vaan nippusiteiden avulla. Katoksista saa muodostettua suuriakin yhtenäisiä tiloja, joilla voit suojata sateelta ja auringonpaisteelta esimerkiksi näyttelyosastosi.

Ne soveltuvat erinomaisesti myös varikkokatoksiksi, koska voit painattaa katokset ja katosten seinät haluamallasi tavalla.Pienin katos on 3×3 -metrinen malli, joka on kompakti ja kevyt 9 m2 pinta-alaltaan oleva suojakatos. Kolmemetrisen katoksen leveysvaihtoehtoja on 4, 5 ja 6 metriä. Kolmemetrisiin katoksiin käy yhtenäiset seinämateriaalit, joita voidaan kiinnittää vetoketjujen avulla. Katso myös täysin suljettavat ja tiiviit mainosteltat!

Isot katokset ovat neljä metriä syviä, kokovaihtoehdot ovat 4x4m, 4x6m ja pinta-alaltaan jopa 32 neliömetrinen 4×8 metriä. 4×8 metrisen katoksen avulla voit luoda avaran ja suuren tilan esimerkiksi myynti- tai näyttelykäyttöön. Erilaiset messukalusteet pysyvät suuren katoksen alla suojassa, ja jos varustat katoksesi esimerkiksi taka- ja sivuseinillä, myös tuulensuojaus on erinomainen.

Pop-up -katoksen käyttöesimerkkejä

Mainoskatokset ovat suosittuja markkinointituotteita, eikä ihme sillä ne tarjoavat yrityksille monia käyttömahdollisuuksia. Tässä on muutamia ideoita, joilla yritykset voivat hyödyntää mainoskatoksia:

  1. Messut ja tapahtumat: Mainoskatokset ovat erinomainen tapa luoda näkyvyyttä ja brändätä yritystäsi messuilla ja tapahtumissa. Voit käyttää mainoskatosta esimerkiksi tuotekuvien, yrityksen logon tai muiden graafisten elementtien näyttämiseen.
  2. Myymälä- tai toimistosisäänkäynnit: Mainoskatokset ovat tehokas tapa erottua muista yrityksistä ja houkutella potentiaalisia asiakkaita myymäläsi tai toimistosi sisäänkäynnille.
  3. Kaupunkitapahtumat ja festivaalit: Voit hyödyntää mainoskatoksia kaupunkitapahtumissa ja festivaaleilla, jotta yrityksesi nimi ja brändi näkyvät laajalle yleisölle.
  4. Urheilu- ja ulkoilmatapahtumat: Näytöskatokset ovat suosittuja urheilu- ja ulkoilmatapahtumissa, kuten maratoneilla ja pyöräilytapahtumissa. Voit käyttää mainoskatosta esimerkiksi yrityksesi nimen ja logon näyttämiseen tapahtuman aikana.
  5. Messukeskukset: Messukeskukset ovat suuria tiloja, joissa on monia eri yrityksiä esittelemässä tuotteitaan. Mainoskatokset ovat erinomainen tapa erottua muista yrityksistä ja houkutella huomiota potentiaalisilta asiakkailta.
  6. Rakennustyömaat: Pop-up -katokset ovat suosittuja myös rakennustyömailla, joissa ne voivat auttaa edistämään yrityksesi nimeä ja brändiä. Voit käyttää mainoskatosta esimerkiksi yrityksen nimen ja logon näyttämiseen tai työn alla olevan rakennuksen kuvien näyttämiseen.
  7. Tilapäiset myyntipisteet: Jos yrityksesi myy tuotteita ulkona esimerkiksi markkinoilla tai tapahtumissa, mainoskatokset ovat hyödyllisiä suojaamaan sekä sinua että asiakkaita sääolosuhteilta.

Mainoskatokset ovat monipuolisia markkinointivälineitä, jotka auttavat yrityksiä erottumaan joukosta ja houkuttelemaan huomiota potentiaalisilta asiakkailta.

Mainoskatosten painatus

Voit painattaa katoksiin halumaasi grafiikkaa kahdella eri tavalla: Termopaino on edullisempi, ja sillä voi painattaa esimerkiksi logot ja tekstit katoksen seiniin tai kiinteään otsakankaaseen. Katoksia on saatavissa useissa perusväreissä, jolloin saat katoksestasi näyttävän ja yrityksesi logo erottuu pop-up-katoksesta hyvin.

Voit painattaa myös mainoskatoksesi joka ikisen kankaan digipainatuksen avulla. Tällöin saat katoksestasi juuri sen näköisen kuin haluat! Katto, otsakankaat ja seinät painatettuna voit luoda teltasta täysin uniikin kokonaisuuden, joka varmasti kiinnittää asiakkaiden huomion. Digipainatuksen värit kestävät hyvin UV-säteilyä, joten ne soveltuvat hienosti ulkokäyttöön. Painatuksen laatu telttakankaaseen on erinomainen, se on sekä tarkka että kirkasvärinen. Digipainatus tehdään kankaisiin ennen niiden ompelemista ja vesitiiviiksi saumaamista, joten tilaukselle on hyvä varata vähintään kuukausi aikaa etukäteen.

Pop-up -katos ulkokäyttöön

Kaikki valikoiman pop-up -katokset ovat ulkokäyttöön tarkoitettuja. Katot ja seinät ovat täysin vedenpitäviä, voit kiinnittää seinät toisiinsa vetoketjuilla. Tällöin ne pysyvät paikallaan ja tiiviinä sateessa ja tuulessa.

Katoksen kiinnitys maahan

Katostoimituksen mukana toimitetaan aina maapiikit jaloille ja tukinaruille, joilla voit tukea katoksen maahan. Naruilla voit sitoa mainoskatoksen esimerkiksi tolppaan tai puuhun kiinni. Voit myös tilata jalkaosiin soveltuvat lisäpainot, Lisävarusteena on saatavilla myös katoksen jalkoihin sopivat painot – 15 kg kappellta painavat, 35 cm halkaisijaiset metalli- tai betonipainot varmistavat katoksen tukevuuden niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Messukatos tapahtumiin

Marlealta saat perinteisten messukatosten lisäksi myös niihin liitettäviä irtoseiniä, joiden avulla luot brändisi mukaisesta messukatoksesta entistä monikäyttöisemmän. Seinät auttavat luomaan yksityisen ja intiimin tunnelman, kun haluat luoda yrityksellesi sopivan lounge-tilan sisälle, sekä suojaavat tuulelta ulkona.

Myös seinien kanssa kasaus ja purku onnistuu helposti jopa yksin. Messukatosten kankaat on helppo pitää puhtaana ja kankaissamme käytetyt värit ovat UV-suojattuja, joten ne pysyvät yhtä kirkkaana auringon paahteessakin.

Messukatoksiamme voidaan painattaa usealla eri tavalla ja valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia malleja, kokoja sekä värivaihtoehtoja. Tutustu koko valikoimaan ja luo haluamallasi painatuksella juuri sinun yrityksesi näköinen messukatos!

Kaikki Marlean katokset ovat täysin vesipitäviä – niissä on vahva ja kestävä kangasmateriaali, joka on selvästi paksumpaa kuin kaikkein halvimmissa katoksissa. Katoksen kankaiden saumat on sekä ommeltu että prässätty tiiviiksi, joten saumoistakaan ei pääse vesi sisään.

Täydellisen vesitiiviyden lisäksi katokset ovat rungoltaan erittäin kestävää, kuusikulmaista alumiiniprofiilia. Ne ovat selvästi edullisia teräsrunkoisia katoksia tukevampia, mutta materiaalistaan johtuen silti kevyitä. Jalat voi kiinnittää maahan maapiikeillä, ja katoksiin on integroitu tukinarut. Ne kestävätkin erinomaisesti tuulta.

Pop-up -katokseen voi painattaa kahdella eri tavalla: Termopainatuksella on hyvä merkitä yksi- tai useampivärisenä teltan otsakankaat ja seinät. Termopainatus on edullinen ja kestävä painatus, joka kestää myös auringonpaistetta.

 

Digipainolla voi painattaa katoksen aivan kokonaan – katot, otsakankaat ja seinät. Kysy lisää!

Katoksen toimituksessa tulee mukana aina itse katos, maapiikit, tukinarut sekä käytännöllinen kantolaukku. Alumiinirunkonsa ansiosta katos on kokoisekseen erittäin kevyt – toki esimerkiksi 4 x 8 -metrinen katos vaatii jo useamman henkilön kantamiseen.

Lisävarusteena voit hankkia katokseen irtoseiniä, jotka voi kiinnittää toisiin seiniin vetoketjuilla ja velcro-tarranauhalla. Myös lisäpainot jalkoihin ovat tarpeellisia lisävarusteita etenkin silloin, kun maapiikkejä ei voida käyttää esimerkiksi asfaltilla tai katukiveyksellä.


Miten ostat mainoskatoksen?

Mainoskatoksia eli pop-up -katoksia on saatavilla kolmen ja neljän metrin syvyydessä, ja katoksen leveys on valittavissa muutamasta vaihtoehdosta. Katokseen saa lisäksi erilaisia painatuksia, seiniä ja lisävarusteita – lue alta vinkit katoksen ostamiseen!

Hinta: Alkaen 640 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Maapiikit, tukinarut, jalkapainot
Työkalut: