Olkalaukut

Olkalaukut yrityksesi painatuksella ovat tyylikäs tapa tuoda brändiäsi esille. Panostamalla oikeasti monikäyttöiseen ja hyvännäköiseen yritystuotteeseen, voit antaa asiakkaillesi uskottavan takeen koko yrityksesi laadusta ja luot näkyvyyttä mieleenpainuvalla tavalla. Valikoimamme olkalaukkuihin mahtuu myös tietokone, jolloin voit piristää työntekijöitäsi laadukkaalla läppärilaukulla.

Laadukas painettu olkalaukku on hyvä liikelahja

Tukevat ja kestävät olkalaukut yrityksesi painatuksella luovat yhtenäistä ja laadukasta kuvaa koko yrityksestäsi. Laadukkaiden olkalaukkujen avulla tietokonetta on turvallista kantaa työpaikan ja kodin välillä, jolloin ne voivat jopa vähentää yrityksesi tietokoneiden huoltokuluja. Ennen kaikkea tyylikkäiden olkalaukkujen avulla saat vietyä yrityksesi viestin entistä tehokkaammin kaikkien yrityksesi sidosryhmien koteihin. Olkalaukut sopivat siis erinomaisesti työntekijöidesi varustukseen tai asiakkaille ja yhteistyökumppaneille liikelahjaksi.

Näytä lisää

Olkalaukut painatuksella yritykselle – tutustu valikoimaan!

Näytetään kaikki 6 tulosta

Olkalaukku painatuksella yritykselle

Olkalaukku omalla kuvalla, logolla tai muulla viestillä voidaan valmistaa niin painattamalla kuin brodeerauksella. Laajasta valikoimastamme löydät niin miesten olkalaukut kuin monipuoliset olkalaukut naisille, jolloin voit valita juuri omalle yrityksellesi sopivat vaihtoehdot. Tutustumalla laajaan valikoimaamme löydät tyylikkäät olkalaukut omalla painatuksella suoraan netistä ja voit tilata ne yrityksesi brändin väreissä ja painatuksilla nopeasti ja helposti. Täältä voit katsoa kassit ja laukut painatuksella. Tutustu siis koko valikoimaan!