Kangaskassit painatuksella

Kangaskassit ovat aikaa kestävä valinta yritysten painotuotteiksi. Kangaskassin painattaminen on helppo, edullinen ja monikäyttöinen tapa tuoda brändiäsi esille sekä varmistaa näkyvyyttä myös yrityksen toimitilojen ulkopuolella. Kangaskassit soveltuvat monipuolisesti erilaiseen vapaa-ajan käyttöön, ja ne ovat käytännöllisiä liikelahjoja niin työntekijöille, asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin.

Näytetään tulokset 1–16 / 50

Kangaskassit omalla kuvalla

Kangaskassit painatuksella ja mainoskassit omalla kuvalla tai muulla yrityksesi viestillä liikkuvat näppärästi työpaikalta niin ruokakauppaan kuin muualle ostoksille, jumppiin ja treeneihin sekä kouluun ja kirjastoon. Tyylikkäät puuvillaiset tai pellavaiset kassit istuvat kaikenikäisten tyyliin, jolloin koko perhe voi hyödyntää yrityksesi monipuolisia kangaskasseja omalla painatuksella. Kangaskassi yrityksen, urheiluseuran tai bändin logolla sopii myös liikkuvassa työssä, töihin liittyvien tarvikkeiden ja papereiden kuljettamiseen. Tällöin kassi toimii osana yrityksesi brändiä, koska työntekovälineet kulkevat aina paikasta toiseen yrityksesi väreissä ja tunnuksissa.

Muovikassi omalla logolla vai kangaskassi?

Vaikka muovikassitkin valmistetaan nykyään suureksi osaksi kierrätysmuovista, on ekologinen, kierrätysmateriaalista valmistettu kangaskassi pidemmän päälle ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Kertakäyttöisen muovikassin valmistamisen hiilijalanjälki on selvästi pienempi kuin tavanomaisen painatetun kangaskassin, mutta laadukasta kangaskassia käytetään useita kertoja. Kangaskasseissa hyödynnetään myös kierrätettyä puuvillaa koko ajan enemmän, joka pienentää selvästi sen hiilijalanjälkeä. Muovikassien käyttöä lisäksi rajoitetaan lainsäädännön avulla koko ajan enemmän, joten laadukas kangaskassi on parempi pidemmän ajan vaihtoehto. Voit myös katsoa täältä puuvillakassit painatuksella.

Valikoimamme laadukkaat kangaskassit voidaan painaa usealla eri tavalla, esimerkiksi siirtokuvapainatuksella, tekstiilipainatuksella tai ne voidaan jopa brodeerata. Marlealta saat kangaskassit omalla painatuksella eri pituisilla sangoilla ja useissa eri väreissä, jolloin voit aina valita juuri yrityksesi brändin näköisen vaihtoehdon. Suosituimmat värit ovat murrettu valkoinen sekä musta, mutta myös muita värejä tehdään paljon – esimerkiksi suosituin Caracas-kangaskassi on saatavissa useissa eri pohjaväreissä. Tutustu valikoimaan!

Yksilöi kangaskassi painatuksella hyväksi liikelahjaksi

Kun tarpeesi on kangaskassi omalla logolla, muista että saat kaikki Marlean kassit ja mainospussit merkattuna. Saat kaikkiin ympäristöystävällisiin kangaskasseihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, brodeeraukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Kangaskassi omalla painatuksella on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi, yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas ekologinen kangaskassi luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Kangaskassien materiaalien ja painatuksen vertailua

Materiaali Kestävyys Painatus Kassin väri Hinta
Puuvilla Hyvä Moniväri Useita värejä Edullinen
Pellava Erinomainen Moniväri Vaalea Kohtuullinen
Painatustapa Kestävyys Värimäärä Painatuslaatu Hinta
Siirtokuva Hyvä Rajoittamaton Hyvä Edullinen
Silkkipainatus Erinomainen Rajoittamaton Erinomainen Kohtuullinen

Ekologisesta puuvillasta valmistetut kangaskassit

Ekologiset, sertifioidut kangaskassit ovat yksi suosituimmista yritysten mainostuotteista, eivätkä syyttä – ne tarjoavat edullisen tavan lisätä yrityksesi näkyvyyttä ja tuoda brändisi viesti esille mieleenpainuvassa muodossa. Kangaskassit logolla ja muulla omalla painatuksella jalkautuvat vahvasti katukuvaan, jolloin yrityksesi näkyy juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat.

Kangaskassin painatus

Kangaskassi on oiva alusta painatukselle, koska siinä on suuri ja tyypillisesti yksivärinen tausta. A4 -kokoinen painatus on tyypillinen kangaskassin painatus, ja sen toimii monesti myös yksivärisenä. Moniväripainatus on lähes aina kalliimpi kuin yksiväripainatus, mutta erityisesti kalliimpien, ekologisten puuvillakassien painatuksessa kannattaa harkita myös näyttävää moniväripainatusta.

Jos sinulla on kysyttää kangaskassin painattamisesta voit kysyä asiakaspalvelustamme tai lukea Marlean painatus oppaan 

Tavanomaiseen muovikassiin verrattuna, yksittäisen kangaskassin valmistukseen tarvittavan materiaalin ja energian määrä on huomattavasti suurempi. Kangaskassia voidaan kuitenkin käyttää lukuisia kertoja, jolloin sen hiilidioksidijalanjälki muodostuu ennen pitkää pienemmäksi kuin tyypillisesti kertakäyttöisen muovikassin.

Kangaskassin painatuksessa käytettyjen värien määrä on yksi hinnoitteluun vaikuttava tekijä. Yhdellä värillä tehty yksinkertainen painatus on jonkun verran edullisempi kuin monimutkaisempi väritys. värien määrä ei silti ole rajoitettu millään tavalla – voit myös digipainattaa kangaskassit valokuvalla, ja painatuksen värintoisto on erinomainen.

Kangaskassien hinta omalla painatuksella on alkaen 0.96€/kpl mutta niiden hinta vaihtelee tilausmäärän sekä kassin koon mukaan. Voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme.


Miten tilaan kangaskassin logolla tai painatuksella?

Kangaskassin tilaaminen omalla logolla tai painatuksella on yksinkertaista ja helppoa – ja aina avulias asiakaspalvelumme auttaa sopivan tuotteen ja painatuksen valinnassa! Lue alta viiden vaiheen ohjeet kangaskassin tilaamiseen!

Hinta: Alkaen 0,82 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Painatus
Työkalut: