Urheilukassit ja salikassit logolla

Urheilukassit ovat monikäyttöisiä, kookkaita ja näppäriä laukkuja, joita näkee urheilutapahtumien ja kuntosalien lisäksi paljon vapaa-ajalla, reissuissa ja tapahtumissa. Eri kokoiset, selkeämuotoiset kassit ovat tilavia ja helposti käytettäviä, pakattavia ja mukana kuljetettavia. Osan kassien kantohihnat on suunniteltu siten, että voit käyttää urheilukassia myös reppuna. Katso myös muut reput, matkakassit ja laukut!

Treenikassi logopainatuksella tuo brändisi esiin

Logopainettu treenikassi on oiva tapa tuoda omaa brändiä esille vapaa-ajalla – on kyseessä sitten yritys, urheiluseura tai yhdistys. Yhtenäiset treenilaukut sopivat erityisen hyvin erilaisille joukkueille, joihin seuran logopainatus luo huolellisen ja ammattimaisen vaikutelman.

Suuret urheilulaukut ja lätkäkassit

Lätkäkassi on perinteinen, suuri varustekassi, jolla saa helposti kuljetettua kookkaammatkin pelivarusteet. Suuret varustelaukut on saatavilla useissa eri väreissä, ja niissä on hyvin tilaa yrityksen tai urheiluseuran logolle ja painatukselle.

Näytä lisää

Urheilukassit, salikassit ja treenikassit – tutustu tuotteisiin!

Näytetään kaikki 8 tulosta

Salikassi logolla on hyvä liikelahja vapaa-aikaan

Suurella salikassilla on aina käyttöä – tilava kassi sopii urheilu- ja salikäytön lisäksi vaikka ostoskassiksi, muuttoon, vaatekassiksi matkalle tai tavaroiden säilytykseen. Suurempien kassien valikomastamme löytyy mm.

Kaikki laukut ja kassit on saatavana erilaisilla painatuksilla – ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Osassa treenilaukuista on valmiiksi kiinni ommellut heijastinnauhat – esimerkiksi 20-litraisessa Sport urheilukassissa on heijastavia elementtejä, jolloin erotut hyvin myös hämärässä tai pimeässä auton valokeilassa.

Osa treeni- ja salilauluista on saatavilla lukuisissa eri väreissä:

  • Kirkas keltainen
  • Oranssi
  • Punainen
  • Vihreä
  • Sininen
  • Musta
  • Harmaa

Monessa laukussa on lisäksi joko heijastava elementti, tai tehosteraita lisäämässä laukun näyttävyyttä.

Useissa salilaukuissa on joko toisessa tai molemmissa päädyissä kenkätasku. Katso eri laukkumallien tuotekuvaukset tuotekorteilta. Kenkätaskut on usein tuuletettuja / ventiloituja, jolloin kengät ja esimerkiksi hieman kosteaksi jääneet pyyhkeet kuivuvat hyvin.

Hyvä ilmanvaihto on urheilukassin tärkeä ominaisuus – jo laukussa hyvin kuivuvat kengät, pyyhkeet ja muut treenivaatteet vähentävät hajuhaittoja ja pitävät myös itse laukunkin siistinä.

Kaikkiin urheilulaukkuihimme saa painatuksen – osassa laukuista on painatusta varten varattu erillinen alue, ja osassa kasseista painatuksen paikka on vapaampi. Logo voidaan laukusta riippuen painaa esimerkiksi laukun kylken tai päätyyn. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin suunnitellaan yhdessä paras mahdollinen näkyvys!


Kuinka ostat urheilulaukun yritykselle?

Urheilu- tai salikassin ostaminen Marlean verkkokaupasta on helppoa – voit lisätä haluamasi painatuksen tai logon samalla, kun lisäät haluamasi laukun ostoskoriin. Katso alta vaiheittainen osto-ohje!

Hinta: Alkaen 10.90 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Väri ja koko
Työkalut: