Messuteltat

Messuteltat ja näyttely- eli pop-up-teltat ovat monikäyttöisiä telttoja sisä- ja ulkokäyttöön
Yrityksen brändin mukaiseksi painatettu, helposti ja nopeasti pystytettävä pop-up -teltta on monipuolinen katos, joka suojaa sateelta ja auringonpaisteelta. Marlean pop-up -teltat ovat erittäin laadukkaita, alumiinirunkoisia ja kevyitä telttoja, jotka ovat lisäksi paloturvallisia – ne soveltuvat myös kaikkiin sisätiloihin.

Messuteltan pystytys ja purkaminen

Messuteltan pystytys on erittän helppoa – rungon mekanismi taittuu pieneen tilaan, ja avatessa rungon osat lukittuvat automaattisesti oikeaan muotoonsa. Teltan katto on kiinteä osa runkoa joka laskostuu runkoputkien sisään purettaessa. Kangasseinät ovat irralliset, jolloin voit asentaa haluamasi määrän seiniä näyttelytelttaan – niitä voi myös yhdistää suuriksi ja näyttäviksi kokonaisuuksiksi.

Marlean telttakankaat ovat täysin vedenpitäviä – kangas on tyypillisesti 500D PVC polyesteriä, joka on samalla paloturvallinen ja helposti puhdistettava, likaa hylkivä materiaali.

Messuteltat painatuksella ja logolla

Messuteltat ovat yksi tärkeimmistä tapahtumamarkkinoinnin tuotteista. Perinteiset messuteltat auttavat luomaan yrityksesi näköisen tilan, suojaavat erilaisilta säätiloilta ja tekevät yrityksesi näkyväksi jo kaukaa. Valikoimastamme löydät monikäyttöiset messuteltat niin sisä- kuin ulkokäyttöön, yrityksesi brändin mukaisesti painatettuna.

Alumiinirunkoiset tapahtumateltat

Valikoimaan kuuluvat tapahtumateltat ovat alumiinirunkonsa ansiosta äärimmäisen kevyitä ja laadukkaita telttoja, jotka soveltuvat mihin tahansa tilaan. Ne ovat siis paloturvallisia, eli niitä voidaan huoletta käyttää sisätiloissakin. Parhaimman hyödyn tapahtumateltasta saa monen mielestä kuitenkin ulkotiloissa, joissa ne tarjoavat tehokasta suojaa kylmältä tuulelta, sateelta sekä paahtavalta auringolta. Yrityksesi painatuksella varustettu tapahtumateltta jää varmasti jokaisen suojaa etsivän mieleen.

Näytä enemmän

Mainosteltat ja näyttelyteltat edullisesti – tuo brändisi esiin!

Näytetään kaikki 6 tulosta

Näyttelyteltat: Koot, mallit ja lisävarusteet

Marlean Pop-up -näyttelytelttoja on saatavissa useassa eri koossa, ja ne on helppo yhdistää toisiinsa esimerkiksi seinien avulla. Tällöin saat muodostettua tarvittaessa myös todella suuren ja näyttävän kokonaisuuden.

Perusmallit lähtevät 3×3 -metrisestä mallista. Kolme metriä syviä telttoja saat myös 4,5 ja 6 -metriä leveinä. Kaikki kolme metriä syvät mallit ovat yhteensopivia keskenään, jolloin ne on helppo liittää toisiinsa, ja niihin käy samat seinämateriaalit, jotka kiinnitetään toisiinsa vetoketjuilla. Etuseinän avulla näyttelyteltta on helppo myös sulkea ja jopa lukita – tällöin voit säilyttää esimerkiksi messupöydät, Roll-up -telineet ja banderollit helposti säältä suojattuna yön yli telttakatoksen sisällä.

Suuremmat teltat ovat neljä metriä syviä, ja niitä on saatavissa 4x4m, 4x6m sekä erittäin suuressa 4×8 metrin koossa. Suurimman teltan alle saat rakennettua todella avaran ja näyttävän näyttelyosaston tai myyntitiskin sisälle tai ulkokäyttöön. Voit myös laajentaa helposti osastoasi teltan ulkopuolelle, erityisesti jos valitset telttaan riittävästi seiniä niin että saat sen kokonaan kiinni. Tällöin terassipöydät, esitetelineet, palvelutiskit, messuseinät ja muut kalusteet on helppo sulkea teltan sisälle seuraavaa päivää odottamaan.

Nopeasti pystytettävä messuteltta on näyttävä tapa tuoda yrityksen brändiä esille

Marlean mainosteltat on saatavilla kahdella painatustavalla: Edullisempi termopaino soveltuu hyvin logojen ja tekstien painatukseen teltan otsakankaaseen tai seinäkankaisiin. Useat eri teltan perusvärit takaavat sen, että saat teltasta helposti yrityksesi brändin näköisen, ja saat logosi ja viestisi erottumaan tyylikkäästi.

Digipainatus mahdollistaa koko teltan ja kaikkien kankaiden painatuksen – saat siis painatettua teltastasi aivan juuri sen värisen ja näköisen kuin haluat! Ympäripainatettu teltta mahdollistaa todella näyttävän ja huolitellun messu- tai näyttelyosaston. Digipainetussa teltassa on kirkkaat ja säätä hyvin kestävät värit, hyvä painatustarkkuus ja erittäin korkea painatuksen laatu. Digipainatuksen tuotantoaika on termopainatusta jonkun verran pidempi – aikaa tilaukselle on hyvä varata noin kuukausi.

Pop-up -teltta ulkokäyttöön

Kaikki pop-up -teltat soveltuvat hyvin ulkokäyttöön. Kankaat ovat täysin vedenpitäviä, ja vetoketjuilla toisiinsa kiinnitetyt seinät pysyvät paikallaan tiiviinä kovassakin tuulessa tai sateessa.

Teltan kiinnittämiseksi, teltan mukana tulee aina maapiikit sekä tukinarut, joilla saat ankkuroitua telttasi tiukasti kiinni. Lisävarusteena on saatavilla myös katoksen jalkoihin sopivat painot – 35 cm halkaisijaiset metalli- tai betonipainot jotka painavat 15 kg / kpl. Ne takaavat teltan tukevuuden niin sisä- kuin ulkotiloissa.

Messuteltat painatuksella

Valikoimamme messuteltat ovat siis erittäin kevyitä, joten niitä on helppoa siirrellä ja kantaa messuilta toiseen. Jopa messutelttojen rungot mahtuvat pieneen tilaan, ja irrallisia kangasseiniä voi asentaa juuri halutun määrän, jolloin teltasta tulee entistä monikäyttöisempi. Esimerkiksi kesäkeleillä voi näin jättää osan seinistä asentamatta, tai vastaavasti telttaan voi lisätä joka kulmaan yrityksesi logolla varustetun seinän. Messutelttamme ovat täysin vedenpitäviä ja kangas on UV-suojattu, jolloin painatus säilyy auringossa vuodesta toiseen aivan kuin uutena.

Marlealta löydät laajan valikoiman erilaisia messutelttaratkaisuja eri kokovaihtoehdoissa. Tutustu siis kaikkiin vaihtoehtoihimme ja painata juuri teille sopiva messuteltta edullisesti Marlealla!

Kaikki Marlean laadukkaat pop-up -teltat ovat erittäin vesitiiviitä. Ne on valmistettu 500D PVC polyesteristä, kaikki saumat on tuplaompeleella, ja ne on lisäksi prässättyjä. Tällöin saumat ovat erittäin tiiviit ja vahvat.

Näyttelyteltan sulkeminen on helppoa, jos olet valinnut varusteeksi kaikki teltan seinät. Seinät kiinnittyvät toisiinsa tiukasti vetoketjuilla, ja katokseen tarranauhalla. Kireäksi täysin sulkeutuva näyttelyteltta on vesitiivis teltta, jossa on helppo säilyttää esimerkiksi erilaisten tapahtumien materiaalia, pöytiä, tuoleja, banderolleja ja beach flageja.

Voit valita näyttelyteltallesi kaksi eri painatusvaihtoehtoa. Edullisempi termopaino on hyvä ja toimiva tapa painattaa telttakatokseen ja sen seiniin logoja ja tekstejä. Yhdistettynä teltan monipuolisiin perusväreihin, saat muodostettua teltasta brändisi mukaisen.

Digipaino mahdollistaa teltan jokaisen kankaan ympäripainatuksen – niin katon, otsakankaiden kuin seinienkin! Tällöin voit laatia juuri sen värisen ja näköisen teltan kuin tarvitset yrityksesi brändin esilletuomiseen!

Kaikkien näyttelytelttojen mukana tulee maapiikit ja kiinnitysköydet, joilla voit ankkuroida telttarungon tiukasti maaperään. Kovalla alustalla kuten asfaltilla, suosittelemme ostamaan lisävarusteiksi telttaan sopivat jalkapainot, joita on saatavilla betonista tai metallista valmistettuina. Ne painavat 15 kg / kpl, ja halkaisija on 30 cm.

Marlean laadukkaiden telttojen runkomateriaalina toimii kuusikulmainen alumiiniprofiili. Alumiininen runko on erittäin kestävä mutta silti kevyt – suurempaakin telttaa pystyy kantamaan ja pystyttämään jopa yksin, vaikka kahdella henkilöllä se onkin selvästi helpompaa.


Kuinka ostat näyttelyteltan?

Näyttelyteltan ostaminen Marlealta on erittäin helppoa. Tuotevalikoimassamme on kolme- ja neljä metriä syviä telttoja, joista voit hankkia haluamasi leveyden. Voit lisäksi valita haluamasi seinien määrän, lisävarusteet, ja lähettää tarjouspyynnön avulla meille samalla katoksen ja seinien painoaineistot.

Hinta: Alkaen 640 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Jalkapainot, lisäseinät
Työkalut: