Kaulanauhat

Kaulanauhat ja avainnauhat logolla, nimellä tai muulla yrityksesi viestillä varustettuna ovat yksi klassisimpia mainostuotteita. Kaulanauhoja voidaan antaa lahjaksi, hyödyntää jakotuotteena mainostarkoituksessa tai tarjota työntekijöille osaksi työvarustusta. Ne sopivat siis niin työntekijöille, yhteistyökumppaneille kuin myös potentiaalisille asiakkaillekin. Laadukkaiden materiaalivalintojemme ansiosta saat mukavat avainkaulanauhat, joita pitää mielellään kaulassa vaikka koko työpäivän.

Kaulanauhat logolla osaksi työpäivää

Yleisimmin kaulanauhoja käytetään työpäivän aikana sellaisissa tehtävissä, joissa avaimia tarvitaan usein. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi turvallisuus- ja terveysalan yritykset, joissa työntekijöillä on luonnollisesti oltava pääsy myös lukittujen ovien taakse. Esimerkiksi hoitajille avainnauhat ovat lähes välttämättömiä. Myös palvelualoilla, vaikkapa hotelleissa, ravintoloissa ja kaupoissa on paljon lukittuja tiloja, joihin on mukava kantaa sopivaa avainta tarpeen tullen mukana. Tänä päivänä kuitenkin erilaisten toimistotilojen suojaaminen elektronisilla avaimilla on jo arkipäivää, joten avainnauhoille tulee käyttöä lähes jokaisessa työpaikassa.

Avainkaulanauha on käytännöllinen ja tarpeellinen yritystuote

Avainnauhat ovat mukavampi tapa kantaa epämukavia ja hankalan muotoisia avaimia tai kulkulätkiä mukana, kuin housun taskut. Tyylikkäät, yrityksesi sävyin väritetyt avainnauhat ilmaisevat myös saman tien ohikulkeville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, missä yrityksesi työntekijät sijaitsevat. Näin työntekijät on helppo tunnistaa ja löytää liiketilasta, ja samalla yrityksesi logo tai brändin nimi saa hieman ylimääräistä näkyvyyttä.

Näytä lisää

Tutustu valikoimaan – Osta kaulanauha omalla painatuksella

Näytetään kaikki 12 tulosta

Monikäyttöiset avainkaulanauhat logolla tai muulla viestillä

Avainkaulanauha omalla tekstillä varustettuna on myös monikäyttöinen liikelahja, jonka voi sujauttaa mukaan lahjapussiin tai tarjota sellaisenaan yhteistyökumppaneille mukaan otettavaksi. Kankainen avainnauha sopivat työympäristön lisäksi hyvin vapaa-ajalle, sillä ne ovat kätevä tapa kuljettaa kotiavaimia mukaan lenkillä, ulkona kotitöissä tai vaikkapa uintireissulla, kun avaimia ei voi sujauttaa taskuun. Yrityksesi tyylikkäät avainnauhat voi siis tarjota kaikille sidosryhmille käytettäväksi.

Lisäksi edulliset ja kevyet avainkaulanauhat sopivat yleisötapahtumissa jaettaviksi jakotuotteiksi, sillä ne on helppoa napata ohi kulkiessa mukaan ja niillä on useita erilaisia käyttötarkoituksia. Yrityksesi logolla tai nimellä varustetut avainnauhat painatuksella tarjoavat runsaasti näkyvyyttä ja luovat hyvää mielikuvaa brändistäsi, kun mainostuotteesi jalkautuvat katukuvaan.

Kaulanauhat logolla ovat monikäyttöisiä – Katso esimerkit

 • Muovitasku kaulanauha
 • Avaimenperä kaulanauha
 • Kännykkäpussi puhelimelle
 • Nimikyltti
 • Osallistujapassi
 • Avainkaulanauha
 • Korttipideke
 • VIP kaulanauha
 • Kortti kaulanauha
 • Avainnauha hoitajille
 • Avainnauha opettajalle
 • Jakotuote messuille

Mitä huomioida kaulanauhan valinnassa?

Kaulanauhojen valinnassa kannattaa huomioida seuraavat asiat:

 1. Materiaali: Kaulanauhojen valmistukseen käytetään useimmiten polyesteria, joka on kestävä ja helppo pestä. Joissain tapauksissa kaulanauha voidaan valmistaa myös kierrätysmateriaaleista, joka lisää sen ekologisuutta.
 2. Leveys: Kaulanauhan leveys vaikuttaa sen näkyvyyteen ja käyttömukavuuteen. Kapeampi nauha on kevyempi ja helpompi käyttää, kun taas leveämpi nauha tarjoaa enemmän tilaa painatukselle ja mahdollisesti myös paremman näkyvyyden.
 3. Väri: Kaulanauhan väri vaikuttaa painatuksen näkyvyyteen ja kontrastiin. Kannattaa valita väri, joka erottuu hyvin painatuksesta ja sopii yrityksen brändiväreihin.
 4. Painatus: Kaulanauhaan voidaan painattaa yrityksen logo, iskulause tai muu viesti. Painatuksen kestoikä ja kestävyys kannattaa tarkistaa ennen tilausta.
 5. Kiinnitystapa: Kaulanauha voidaan kiinnittää esimerkiksi klipsillä tai vetoketjulla. Kiinnitystavan valinnassa kannattaa huomioida käyttötarkoitus ja käyttömukavuus.
 6. Lisävarusteet: Joissain tapauksissa kaulanauhaan voidaan lisätä esimerkiksi turvalukko tai erilaisia koukkuja ja lenkkejä, jotka tekevät siitä monipuolisemman käyttää. Lisävarusteiden valinnassa kannattaa huomioida käyttötarkoitus ja budjetti.

Kaulanauhojen painatustekniikat

Kaulanauhojen painatukseen on olemassa useita erilaisia painatustekniikoita, joista alapuolella muutama esimerkki. Voit kysyä apua asiakaspalvelustamme, sopivan painatustekniikan valintaan.

 • Silkkipainatus: Tämä on yleisimmin käytetty kaulanauhojen painatustekniikka. Siinä käytetään silkkipainoprosessia, jossa painoväri siirretään kankaalle erityisen sihdin läpi. Kaulanauha asetetaan tasaiselle alustalle, johon sitten asetetaan painopohja ja painosivellin, jonka avulla väri siirretään nauhalle.
 • Sublimaatiopainatus: Tässä painatustekniikassa kuvio tai teksti siirretään erityisellä painatuksessa käytettävällä sublimaatiopaperilla kaulanauhaan. Sublimaatioprosessi perustuu painovärin siirtymiseen kaasufaasin kautta painatuksen kohteeseen, jossa se jähmettyy jäähtyessään.
 • Digitaalinen painatus: Digitaalinen painatus on moderni kaulanauhojen painatustekniikka, joka mahdollistaa tarkan ja monimutkaisen kuvioinnin. Painatustekniikka perustuu digitaaliseen tiedonsiirtoon painokoneen ja tietokoneen välillä, ja siinä käytetään erilaisia mustesuihkutekniikoita.
 • Lämpösiirtomenetelmä: Tässä painatustekniikassa kuva tai teksti painetaan erilliselle lämpösiirtopaperille, jonka jälkeen se siirretään lämpöprässillä kaulanauhaan. Lämpösiirtomenetelmässä käytetään erityistä lämpöä johtavaa materiaalia, joka takaa kuvion tai tekstin kestävän kiinnittymisen kaulanauhaan.

Yksilöi kaulanauha painatuksella

Kun tarpeesi on kaulanauha logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat kaulanauhoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Kaulanauha omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla näyttävä kaulanauha luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Kaikki kaulanauhat on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niitä on saatavilla erilaisilla leveyksillä tarpeen mukaan. Meiltä löytyy seuraavanlaisia kaulanauhatyyppejä:

 1. Putkikaulanauha
 2. Sublimoitu kaulanauha
 3. Kaulanauha avaimille
 4. Kännykkäpussi kaulanauhalla
 5. Avain kaulanauha
 6. Säädettävä kaulanauha
 7. Kankainen kaulanauha

Näiden vaihtoehtojen lisäksi nauhoihin on saatavilla runsaasti erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja sekä henkilökortti-korttipidikkeitä.

Kaulanauhoja on useita eri hintaisia. Tarjoamme kaulanauhoja alkaen 0,27€/kpl, mutta lopullinen kappalehinta tarkentuu jätettyäsi tarkemman tarjouspyynnön.

Kaulanauhat toimitetaan yleensä 2-4 työpäivässä hyväksytystä vedoksesta. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.


Miten ostan kaulanauhat yritykselle?

Kaulanauhojen ostaminen yritykselle on ajankohtaista erityisesti uuteen toimitilaan muuttaessa. Kaulanauhat toimivat hyvin myös erilaisissa promootio- ja palvelutilanteissa kuten messuilla tai palvelutiskeillä. Voikin sanoa, että kaulanauha kuuluu yhdeksi osaksi nykyaikaista toimistopukeutumista, ja yrityksen brändillä varustettuna muodostavat yhtenäisen pukeutumisen tärkeän osan. Lue alta vaiheittaiset vinkit kaulanauhan tilaamiseksi Marlealta!

Hinta: Alk 0,27 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kiinnitysvaihtoehdot
Työkalut: