Kaulanauhat yrityksesi painatuksella

Kaulanauhat ja avainnauhat logolla, nimellä tai muulla yrityksesi viestillä varustettuna ovat yksi klassisimpia mainostuotteita. Kaulanauhoja voidaan antaa lahjaksi, hyödyntää jakotuotteena mainostarkoituksessa tai tarjota työntekijöille osaksi työvarustusta. Ne sopivat siis niin työntekijöille, yhteistyökumppaneille kuin myös potentiaalisille asiakkaillekin. Laadukkaiden materiaalivalintojemme ansiosta saat mukavimmat avainnauhat netistä suoraan verkkokaupastamme, joita pitää mielellään kaulassa vaikka koko työpäivän.

Kaulanauhat osaksi työpäivää

Yleisimmin kaulanauhoja käytetään työpäivän aikana sellaisissa tehtävissä, joissa avaimia tarvitaan usein. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi turvallisuus- ja terveysalan yritykset, joissa työntekijöillä on luonnollisesti oltava pääsy myös lukittujen ovien taakse. Esimerkiksi hoitajille avainnauhat ovat lähes välttämättömiä. Myös palvelualoilla, vaikkapa hotelleissa, ravintoloissa ja kaupoissa on paljon lukittuja tiloja, joihin on mukava kantaa sopivaa avainta tarpeen tullen mukana. Tänä päivänä kuitenkin erilaisten toimistotilojen suojaaminen elektronisilla avaimilla on jo arkipäivää, joten avainnauhoille tulee käyttöä lähes jokaisessa työpaikassa.

Avainnauha on käytännöllinen ja tarpeellinen yritystuote

Avainnauhat ovat mukavampi tapa kantaa epämukavia ja hankalan muotoisia avaimia tai kulkulätkiä mukana, kuin housun taskut. Tyylikkäät, yrityksesi sävyin väritetyt avainnauhat ilmaisevat myös saman tien ohikulkeville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, missä yrityksesi työntekijät sijaitsevat. Näin työntekijät on helppo tunnistaa ja löytää liiketilasta, ja samalla yrityksesi logo tai brändin nimi saa hieman ylimääräistä näkyvyyttä.

Näytä lisää

Tutustu valikoimaan – kaulanauhat yrityksen logolla

Näytetään tulokset 1–16 / 22

Monikäyttöiset avainnauhat logolla tai muulla viestillä

Avainnauha omalla tekstillä varustettuna on myös monikäyttöinen liikelahja, jonka voi sujauttaa mukaan lahjapussiin tai tarjota sellaisenaan yhteistyökumppaneille mukaan otettavaksi. Avainnauhat sopivat työympäristön lisäksi hyvin vapaa-ajalle, sillä ne ovat kätevä tapa kuljettaa kotiavaimia mukaan lenkillä, ulkona kotitöissä tai vaikkapa uintireissulla, kun avaimia ei voi sujauttaa taskuun. Yrityksesi tyylikkäät avainnauhat voi siis tarjota kaikille sidosryhmille käytettäväksi.

Lisäksi edulliset ja kevyet avainnauhat sopivat yleisötapahtumissa jaettaviksi mainostuotteiksi, sillä ne on helppoa napata ohi kulkiessa mukaan ja niillä on useita erilaisia käyttötarkoituksia. Yrityksesi logolla tai nimellä varustetut avainnauhat painatuksella tarjoavat runsaasti näkyvyyttä ja luovat hyvää mielikuvaa brändistäsi, kun mainostuotteesi jalkautuvat katukuvaan.


Miten ostan kaulanauhat yritykselle?

Kaulanauhojen ostaminen yritykselle on ajankohtaista erityisesti uuteen toimitilaan muuttaessa. Kaulanauhat toimivat hyvin myös erilaisissa promootio- ja palvelutilanteissa kuten messuilla tai palvelutiskeillä. Voikin sanoa, että kaulanauha kuuluu yhdeksi osaksi nykyaikaista toimistopukeutumista, ja yrityksen brändillä varustettuna muodostavat yhtenäisen pukeutumisen tärkeän osan. Lue alta vaiheittaiset vinkit kaulanauhan tilaamiseksi Marlean verkkokaupasta!

Hinta: Alk 0,27 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kiinnitysvaihtoehdot
Työkalut: