Kaulanauhat logolla tai painatuksella

Kaulanauhat ja avainnauhat logolla, nimellä tai muulla yrityksesi viestillä varustettuna ovat yksi klassisimpia mainostuotteita. Kaulanauhoja voidaan antaa lahjaksi, hyödyntää jakotuotteena mainostarkoituksessa tai tarjota työntekijöille osaksi työvarustusta. Ne sopivat siis niin työntekijöille, yhteistyökumppaneille kuin myös potentiaalisille asiakkaillekin. Laadukkaiden materiaalivalintojemme ansiosta saat mukavimmat avainkaulanauhat netistä suoraan verkkokaupastamme, joita pitää mielellään kaulassa vaikka koko työpäivän.

Kaulanauhat logolla osaksi työpäivää

Yleisimmin kaulanauhoja käytetään työpäivän aikana sellaisissa tehtävissä, joissa avaimia tarvitaan usein. Tällaisia paikkoja ovat esimerkiksi turvallisuus- ja terveysalan yritykset, joissa työntekijöillä on luonnollisesti oltava pääsy myös lukittujen ovien taakse. Esimerkiksi hoitajille avainnauhat ovat lähes välttämättömiä. Myös palvelualoilla, vaikkapa hotelleissa, ravintoloissa ja kaupoissa on paljon lukittuja tiloja, joihin on mukava kantaa sopivaa avainta tarpeen tullen mukana. Tänä päivänä kuitenkin erilaisten toimistotilojen suojaaminen elektronisilla avaimilla on jo arkipäivää, joten avainnauhoille tulee käyttöä lähes jokaisessa työpaikassa.

Avainkaulanauha on käytännöllinen ja tarpeellinen yritystuote

Avainnauhat ovat mukavampi tapa kantaa epämukavia ja hankalan muotoisia avaimia tai kulkulätkiä mukana, kuin housun taskut. Tyylikkäät, yrityksesi sävyin väritetyt avainnauhat ilmaisevat myös saman tien ohikulkeville asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, missä yrityksesi työntekijät sijaitsevat. Näin työntekijät on helppo tunnistaa ja löytää liiketilasta, ja samalla yrityksesi logo tai brändin nimi saa hieman ylimääräistä näkyvyyttä.

Näytä lisää

Tutustu valikoimaan – Osta kaulanauha omalla painatuksella

Näytetään tulokset 1–16 / 22

Monikäyttöiset avainkaulanauhat logolla tai muulla viestillä

Avainkaulanauha omalla tekstillä varustettuna on myös monikäyttöinen liikelahja, jonka voi sujauttaa mukaan lahjapussiin tai tarjota sellaisenaan yhteistyökumppaneille mukaan otettavaksi. Kankainen avainnauha sopivat työympäristön lisäksi hyvin vapaa-ajalle, sillä ne ovat kätevä tapa kuljettaa kotiavaimia mukaan lenkillä, ulkona kotitöissä tai vaikkapa uintireissulla, kun avaimia ei voi sujauttaa taskuun. Yrityksesi tyylikkäät avainnauhat voi siis tarjota kaikille sidosryhmille käytettäväksi.

Lisäksi edulliset ja kevyet avainkaulanauhat sopivat yleisötapahtumissa jaettaviksi jakotuotteiksi, sillä ne on helppoa napata ohi kulkiessa mukaan ja niillä on useita erilaisia käyttötarkoituksia. Yrityksesi logolla tai nimellä varustetut avainnauhat painatuksella tarjoavat runsaasti näkyvyyttä ja luovat hyvää mielikuvaa brändistäsi, kun mainostuotteesi jalkautuvat katukuvaan.

Kaulanauhat logolla ovat monikäyttöisiä – Katso esimerkit

 • Muovitasku kaulanauha
 • Avaimenperä kaulanauha
 • Kännykkäpussi puhelimelle
 • Nimikyltti
 • Osallistujapassi
 • Avainkaulanauha
 • Korttipideke
 • VIP kaulanauha
 • Kortti kaulanauha
 • Avainnauha hoitajille
 • Avainnauha opettajalle
 • Jakotuote messuille

Yksilöi kaulanauha painatuksella

Kun tarpeesi on kaulanauha logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat kaulanauhoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Kaulanauha omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla näyttävä kaulanauha luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Kaikki kaulanauhat on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja niitä on saatavilla erilaisilla leveyksillä tarpeen mukaan. Meiltä löytyy seuraavanlaisia kaulanauhatyyppejä:

 1. Putkikaulanauha
 2. Sublimoitu kaulanauha
 3. Kaulanauha avaimille
 4. Kännykkäpussi kaulanauhalla
 5. Avain kaulanauha
 6. Säädettävä kaulanauha
 7. Kankainen kaulanauha

Näiden vaihtoehtojen lisäksi nauhoihin on saatavilla runsaasti erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja sekä henkilökortti-korttipidikkeitä.

Kaulanauhoja on useita eri hintaisia. Tarjoamme kaulanauhoja alkaen 0,27€/kpl, mutta lopullinen kappalehinta tarkentuu jätettyäsi tarkemman tarjouspyynnön.

Kaulanauhat toimitetaan yleensä 2-4 työpäivässä hyväksytystä vedoksesta. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.


Miten ostan kaulanauhat yritykselle?

Kaulanauhojen ostaminen yritykselle on ajankohtaista erityisesti uuteen toimitilaan muuttaessa. Kaulanauhat toimivat hyvin myös erilaisissa promootio- ja palvelutilanteissa kuten messuilla tai palvelutiskeillä. Voikin sanoa, että kaulanauha kuuluu yhdeksi osaksi nykyaikaista toimistopukeutumista, ja yrityksen brändillä varustettuna muodostavat yhtenäisen pukeutumisen tärkeän osan. Lue alta vaiheittaiset vinkit kaulanauhan tilaamiseksi Marlean verkkokaupasta!

Hinta: Alk 0,27 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kiinnitysvaihtoehdot
Työkalut: