Craft-vaatteet

Marlean valikoimasta löydät laajan valikoiman Craft-vaatteita omalla logopainatuksella tai brodeerauksella. Laadukkaiden Craft-tekstiilien valikoimasta löydät tekniset t-paidat logolla, hupparit painatuksella, pikeepaidat, pitkähihaiset t-paidat, fleecet, colleget, takit kuten talvitakit, softshell takit, treenitakit, shortsit ja housut sekä paljon muuta ja kaikki tietysti omalla painatuksella.

Craft fleece painatuksella

Craftin valmistamat huippulaadukkaat fleecet ovat kestäviä ja lämpimiä, kevyitä takkeja ja liivejä. Ne on valmistettu 100% kierrätysmateriaalista, joka vähentää niiden valmistuksen hiilijalanjälkeä merkittävästi. Fleecen puhdistamiseksi riittää yleensä pelkkä tuuletus – niiden pesusta irtoaa aina mikromuoveja joten turhaa pesemistä kannattaa välttää.

Craft takit painatuksella

Laadukkaat Craft takit ovat suosittuja yritys- ja työvaatteita jotka soveltuvat erinomaisesti vapaa-aikaan. Takkeihin saa erilaisia merkkauksia, kuten painatuksen, kangas- tai nahkamerkin tai perinteisen brodeerauksen. Craftin takeissa korostuu toimivat tekniset yksityiskohdat, jotka tekevät niistä erinomaisen ja pitkäikäisen valinnan.

Näytä lisää

Painatetut Craft-vaatteet – tutustu valikoimaan

Näytetään tulokset 1–16 / 39

Craft-vaatteet omalla logolla

Craft-vaatteiden valikoimasta löydät edullisia mainostakkeja logopainatuksella vaikkapa tapahtumiin tai vapaa-aikaan tuomaan yrityksen brändiä näyttävällä tavalla esiin. Liikelahjaksi sopivia laadukkaita Craft-merkin vaatteita saat sekä miehille että naisille, joka takaa niiden erinomaisen istuvuuden ja toimivuuden. Craft-vaate painatuksella on erinomainen yrityslahja tai henkilöstölahja.

Marleasta löydät laajan valikoiman myös muiden valmistajien vaatteita painatuksella. Katso alapuolelta listaus muiden valmistajien tekstiileistä. Voit halutessasi tilata myös muiden merkkien vaatteet omalla painatuksella tai muulla tavoin merkattuna:

Craftin softshell-vaatteet painatuksella

Craftin softshell-takki omalla painatuksella on kevyt ja hengittää kuoritakkia paremmin.  Softshell takkia käytetään, kun haluat liikkua vapaasti ja rauhassa. Marlealta saat Craft softshell vaatteet painatuksella, jotka toimivat erinomaisesti niin henkilökunnan käytössä kuin liikelahjana. Löydät täältä muut softshell-takit painatuksella.

Yksilöi craft-vaate yrityslahjaksi uniikilla painatuksella

Marlea on erikoistynyt brändättyihin yritystuotteisiin, joten saan kaikkiin haluamiisi tuotteisiin painatuksen tai brodeerauksen. Voit lisätä yrityslahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkkaukset ja brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Craft-yrityslahja omalla merkkauksella on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin lahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas yrityslahja luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen – niin töissä kuin vapaa-ajallakin.

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme live-chatin kautta, jos tarvitset lisätietoja Craft vaatteista omalla logolla. Marleasta löydät ison määrän vaatteita, jotka kaikki voidaan merkata yrityksen omalla viestillä.


Miten ostan Craft-vaatteen painatuksella?

Craft-vaatteiden hankkiminen Marlealta on helppoa ja nopeaa – katso alta vaiheittaiset vinkit!

Hinta: Alkaen 22 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: