Liivi painatuksella

Liivi painatuksella ovat tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä – kun painatat tai brodeerautat yhtenäiset työvaatteet, tuot yritystäsi kattavasti esiin. Marlean valikoimasta saat mm. huomioliivit ja softshell-liivit painatuksella – kaikki edullisesti, nopeasti toimitettuna ja brändättynä yrityksesi näköiseksi!

Huomioliivit yritykselle – lisää työturvallisuutta ja työmukavuutta

Huomioliivit omalla painatuksella ja viestillä painatettuna, ovat tehokas tapa tuoda sekä yritystäsi esiin työmailla, mutta samalla parannat työturvalisuutta ja työergonomiaa. Huomioliivejä on saatavilla perinteisissä huomioväreissä – keltaisena ja oranssina, mutta myös heijastimin varustettuna lähes kaikissa väreissä.

Huomioliivien mitoitus on väljä, jolloin niitä voi helposti käyttää paksujenkin ulkovaatteiden päällä. Kokovaihtoehtoja on XS:stä alkaen aina 3XL:n, joka mahtuu suuremmankin työntekijän päälle ongelmitta.

Näytä lisää

Liivi logolla, softshell-liivi painatuksella – tutustu valikoimaan!

Näytetään tulokset 1–16 / 24

Yrityksen brändin tehostaminen – logo liiviin

Ulkovaatteet ovat tehokas tapa tuoda yritystäsi esiin myös toimitilojesi ulkopuolella. Marlean liivit painatuksella soveltuvat myös työntekijöiden vapaa-ajan käyttöön – ne ovat hyvin toimivia, teknisiä vaatteita jotka sopivat myös liikelahjoiksi ja palkitsemiseen.

Ulkovaatteista suosituimpia ovat erilaiset softshell-liivit mutta rinnalle on noussut myös hybridiliivit. Ne ovat kevyitä ja mukavia, osittain tikattuja liivejä, jotka ovat keveydestään huolimatta myös sopivan lämpimiä – tai vastaavasti sisätiloissa sopivan viileitä.

Yksilöi liivi painatuksella

Kun tarpeesi on takki logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat liiveihin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Liivi omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas liivitakki luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.