Laadukkaat Vaatteet Painatuksella

Yrityksen vaatetus on tärkeä osa brändin esilletuomista – esimerkiksi yhtenäiset, yrityksen logopainatetut työvaatteet, lippikset, vapaa-ajan vaatteet ja muut yritysvaatteet. Saat kasvatettua yrityksesi näkyvyyttä ja erottuvuutta, kun työntekijöilläsi on yrityksen väreillä ja logoilla brodeeratut tai painatetut t-paidat, hupparit, colleget ja muut työajan ja vapaa-ajan vaatteet.

Laaja valikoima erilaisia yrityksen vaatteita ja mainostekstiilejä

Marlean verkkokaupassa on laaja valikoma erilaisia yrityksille soveltuvia vaatteita, joiden tyypillinen käyttökohde on joko työvaate sisäkäyttöön, paksummat työvaatteet ulkokäyttöön tai työmaille. Yrityksen vaatteissa painatus tai brodeeraus ovat tärkeitä elementtejä, joilla tuot brändiäsi esille. Tämän vuoksi Marlean verkkokaupassa painatuksen lisääminen vaatteisiin on luotu erittäin helpoksi – tutustu vaatteiden tuotekategorioihin ja tuotteisiin. Katso työvaatteet painatuksella täältä.

Vaatteet painatuksella Marleasta

Vaatevalikoimamme kattaa erilaiset yrityksen tyypilliset työvaatteet sekä vapaa-ajan vaatteet ja liikelahjoiksi soveltuvat vaatteet kaikki tietysti omalla painatuksella. Tuotevalikoimassamme on esimerkiksi:

 • T-paidat painatuksella: perinteinen ja monikäyttöinen työvaate, jota tarvitaan lähes jokaisella työpaikalla. T-paitoja on kymmeniä eri malleja ja värejä, joihin saa yrityksen mukaisen painatuksen.
 • Hupparit painatuksella: Lämpimät ja mukavat, modernit työvaatteet voidaan brodeerata tai painattaa yrityksen väreihin sopivaksi.
 • Fleecet painatuksella: Ylellisen pehmeät ja lämpimät fleecetakit. Fleeceä ei voi järkevästi painattaa, mutta brodeerauksella saat viestisi esille.
 • Kauluspaidat painatuksella: Toimistotyöntekijän ja myyjien suosikkivaate, jonka saa sekä painatuksella että brodeerattuna
 • Pikeepaidat painatuksella: Perinteinen lyhythihainen, kauluksellinen paita johon saa brodeerauksen tai painatuksen
 • Neuleet painatuksellla: Lämpimät ja pehmeät neuleet, jotka voidaan brodeerata
 • Takit painatuksella: Sekä ulkokäyttöön että sisälle soveltuvat vaatteet, jotka ovat suosittuja myös vapaa-ajan käytössä.
 • Lippikset ja pipot: Lippis on suosittu vaate erityisesti nuoremmilla työntekijöillä. Lippiksen painatus tekee perinteisestä lippalakista modernin työvaatteen.
 • Housut: Myös erilaiset housut ovat osa modernia työvaatetusta. Valikoimassamme on esimerkiksi painatuksella varustettuja collegehousuja, joilla saat tuotua brändiäsi esille myös vapaa-aikana.
 • Huomioväri vaatteet painatuksella.
 • Työvaatteet omalla painatuksella

Oma logo vaatteeseen: vaatteiden merkkaustavat

Vaatteen merkkaus Tarkkuus Värintoisto Hinta / cm2 Kestävyys Pesu Kangas
1-väripainatus Erittäin tarkka 1-väri Edullinen Hyvä Kirjopesu Sileät kankaat
Moniväripainatus Erittäin tarkka Erinomainen Edullinen Hyvä Kirjopesu Sileät kankaat
Brodeeraus Kohtuullinen Hyvä Kohtuullinen Erinomainen Kirjopesu Kaikki
Kangasmerkki Tarkka Hyvä Arvokas Erinomainen Kirjopesu Kaikki
Nahkamerkki Kohtuullinen Erinomainen Arvokas Erinomainen Kirjopesu Kaikki
Kumimerkki Kohtuullinen Erinomainen Arvokas Hyvä Kirjopesu Kaikki

Suosituimmat painatustekniikat vaatteisiin:

Mainosvaatteet ovat ovat yksi näkyvimmistä mainostuotteista

Mainostekstiilit ja mainosvaatteet ovat yleisiä termejä, joita käytetään vaatteista ja asusteista joihin on yleensä laitettu jokin painatus kuten yrityksen logo. Suosituimpia mainosvaatteita on ehdottomasti t-paidat ja hupparit yrityksen logo painatuksella. Mainosvaatteita käytetään mm. yritysten, yhdistysten, bändien tai urheiluseurojen yhtenäisen ilmeen luomiseen. Katso kaikki mainostekstiilit painatuksella täältä.

Painatusohjeet

Brodeeraus t-paitaan, huppariin tai takkiin

Brodeerauksella takit, liivit ja lippikset tuovat yrityksesi logon esille laadukkaalla ja huomiota herättävällä tavalla. Brodeeraus sopii myös esimerkiksi tikattuihin hybridiliiveihin, joissa painatus ei tikkauksen takia ole järkevää. Katso täältä painatusopas

Raskaaseen työhön soveltuvat, paksut ja funktionaalisuutta korostavat työvaatteet vaativat yleensä sovitusta ja toimivuuden testaamista. Ne on järkevämpää hankkia raskaampaan työvaatetukseen erikoistuneeta liikkeestä.

Lähes kaikki vaatteet saa painatuksella. Poikkeuksen tästä tekee esimerkiksi tikatut liivit ja takit, joissa tikkaus heikentää painatuksen laatua ja erottuvuutta. Vastaavasti fleece ja muut pörröiset materiaalit eivät toimi painatettuna, joten ne on järkevämpää brodeerata. Voit lukea lisää painotekniikoista täältä.

Ehdottomasti! Jos olet tilaamassa erittäin suuria määriä kerralla, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin neuvottelemme mielellämme kokonaishinnasta.

Verkkokaupassamme on useita eri vaatteiden laatuluokkia, jotka on tuotu esille tuotekorteilla. Vaatteen laatu yritysvaatteissa näkyy hyvin suoraviivaisesti myös vaatteen hinnassa. Laadukkaimmat vaatteet kestävät paremmin useita pesukertoja.

Olemme laatineet painatuksesta erillisen hinnaston, jonka voit lukea täältä.


Tilaa yritysvaatteet verkkokaupasta - näin onnistut!

Yrityksen vaatetus Marlean verkkokaupasta on helppoa – suurin työ vaatteiden tilauksessa on valita laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopiva vaate! Kun olet löytänyt haluamasi vaatteet, painatuksen lisääminen, tilaaminen ja maksaminen on tehty mahdollisimman helpoksi – lue alta vinkit!

Hinta: Alkaen 2,50 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Kokotaulukko
Työkalut: