Vaatteet logolla

Yrityksen vaatetus on tärkeä osa brändin esille tuomista. Siihen sopivat yhtenäiset, yrityksen logopainatetut työvaatteet, lippikset, vapaa-ajan vaatteet ja muut yritysvaatteet. Kasvata yrityksesi näkyvyyttä ja erotu eduksesi tilaamalla työntekijöille yrityksen väreillä ja logoilla brodeeratut tai painatetut t-paidat, hupparit, colleget ja muut työajan ja vapaa-ajan vaatteet.

Valitse alta haluamasi vaatteet, värit, koot ja mihin painatuksen haluat. Lataa sitten painomateriaalit pyydetyssä muodossa ja pyydä tarjous. Tiimimme ottaa sinuun pian yhteyttä!

Vaatteet painatuksella Marleasta

Vaatevalikoimamme kattaa erilaiset yrityksen tyypilliset työvaatteet sekä vapaa-ajan vaatteet ja liikelahjoiksi soveltuvat vaatteet kaikki tietysti omalla logolla. Tuotevalikoimassamme on esimerkiksi:

  • T-paidat painatuksella: Perinteinen ja monikäyttöinen työ- ja vapaa-ajan vaate. Marlealla T-paitoja on kymmeniä eri malleja ja värejä, joihin saa brändin mukaisen painatuksen
  • Hupparit painatuksella: Lämpimät ja mukavat, modernit hupparit voi brodeerata tai painattaa yrityksen ilmeeseen sopivaksi
  • Fleecet painatuksella: Ylellisen pehmeät ja lämpimät fleecetakit. Fleeceen ei saa painatusta, mutta brodeerauksella saat logosi tai viestisi näkyville
  • Kauluspaidat painatuksella: Toimistotyöntekijän ja myyjien suosikkivaate, jonka saa sekä painatuksella että brodeerattuna
  • Pikeepaidat painatuksella: Perinteinen lyhythihainen, kauluksellinen paita johon saa brodeerauksen tai painatuksen
  • Neuleet painatuksella: Lämpimät ja pehmeät neuleet, joihin saa brodeerauksen
  • Takit painatuksella: Sekä ulkokäyttöön että sisälle soveltuvat vaatteet, jotka ovat suosittuja myös vapaa-ajan käytössä
  • Lippikset ja pipot: Lippis on suosittu vaate ja käytännöllinen myös töissä. Lippiksen painatus tekee perinteisestä lippalakista modernin työvaatteen.
  • Housut: Myös erilaiset housut ovat osa käytännöllistä työvaatetusta. Valikoimassamme on esimerkiksi painatuksella varustettuja collegehousuja, joilla saat tuotua brändiäsi esiin myös vapaa-aikana.
  • Huomiovärivaatteet painatuksella: Erityisesti pimeinä aikoina niin työssä kuin vapaa-ajalla hyödylliset huomiovärivaatteet ja -liivit haluamallasi painatuksella

Vaatteiden painatuksen vaihtoehdot ja ominaisuudet

Vaatteen merkkaus Tarkkuus Värintoisto Hinta / cm2 Kestävyys Pesu Kangas
1-väripainatus Erittäin tarkka 1-väri Edullinen Hyvä Kirjopesu Sileät kankaat
Moniväripainatus Erittäin tarkka Erinomainen Edullinen Hyvä Kirjopesu Sileät kankaat
Brodeeraus Kohtuullinen Hyvä Kohtuullinen Erinomainen Kirjopesu Kaikki
Kangasmerkki Tarkka Hyvä Arvokas Erinomainen Kirjopesu Kaikki
Nahkamerkki Kohtuullinen Erinomainen Arvokas Erinomainen Kirjopesu Kaikki
Kumimerkki Kohtuullinen Erinomainen Arvokas Hyvä Kirjopesu Kaikki

Suosituimmat painatustekniikat vaatteisiin

 • Siirtokuvapainatus: Tämä menetelmä käyttää lämpösiirtoa painamaan kuvioita vaatteisiin. Siirtokuvat kiinnitetään vaatteeseen lämmön ja paineen avulla. Tämä menetelmä sopii parhaiten pieniin eriin ja yksinkertaisiin malleihin.
 • Doming: Doming on prosessi, jossa kirkasta hartsia levitetään painetun kuvan päälle luomaan kolmiulotteinen vaikutelma. Se ei ole yleisin vaatetuspainatusmenetelmä, mutta sitä käytetään usein tarramaisissa sovelluksissa tuomaan syvyyttä ja kestävyyttä.
 • Silkkipainatus: Tämä on yksi suosituimmista vaatetuspainatusmenetelmistä. Siinä käytetään verkkoa ja valoherkkää emulsiota luomaan kuva, jonka läpi muste painetaan kankaalle. Silkkipainatus sopii suurten erien tuottamiseen ja tarjoaa erinomaisen värinpeittävyyden ja kestävyyden.
 • Sublimaatiopainatus: Tässä tekniikassa käytetään lämpösiirtoa siirtämään kuva kankaalle. Muste muuttuu kaasumaiseksi kuumennettaessa ja tunkeutuu syvälle kankaan kuituihin, mikä mahdollistaa erittäin tarkan ja kestävän painatuksen. Tämä menetelmä toimii parhaiten polyesterikankailla.
 • Tampopainatus: Tampopainatuksessa käytetään joustavaa leimasinta, joka siirtää mustetta painolaatalta tuotteeseen. Se soveltuu parhaiten pienille, epäsäännöllisen muotoisille esineille ja ei ole yleinen vaatetuspainatusmenetelmä, mutta sitä voidaan käyttää erityisissä sovelluksissa.
 • Brodeeraus: Tämä on prosessi, jossa kuva tai teksti luodaan vaatteeseen ompelukoneen avulla. Brodeeraus tarjoaa erittäin kestävän ja tyylikkään lopputuloksen, ja se sopii hyvin logojen ja muiden yksinkertaisten kuvien lisäämiseen vaatteisiin, erityisesti paitoihin ja lippiksiin.

Painatusohjeet

Valittuasi painatettavan vaatteen tai tekstiilin, sen koon ja värin voit valita mihin painatus tulee. Marlealla näet painatuksen sijoitusvaihtoehdot selkeästi, ja voit arvioida miltä valmis painatus näyttää. Voit myös kirjoittaa mitä haluat meidän ottavan painatuksessa huomioon.

Seuraavaksi voit ladata painomateriaalit. Huomaa, että kuvan (logon, iskulauseen tms) on oltava vektoroidussa muodossa, jossa fontit on muutettuna poluiksi. Vektoroidun kuvan tiedosto on tavallisesti muodossa .AI, .EPS, SVG ja .PDF, esimerkiksi .JPG- ja .PNG eivät kelpaa.

Mainosvaatteet ovat ovat yksi näkyvimmistä mainostuotteista

Mainosvaatteet on yleinen termi, jota käytetään vaatteista ja asusteista joihin on yleensä laitettu jokin painatus kuten yrityksen logo. Suosituimpia mainosvaatteita on ehdottomasti t-paidat ja hupparit yrityksen logo painatuksella.

Mainosvaatteita käytetään mm. yritysten, yhdistysten, bändien tai urheiluseurojen yhtenäisen ilmeen luomiseen. Painatettuna mainostuotteiksi käyvät erinomaisesti oikeastaan kaikki tekstiilit, katso kaikki mainostekstiilit painatuksella täältä.

Mainosvaatteiden hyödyt ovat moninaiset:

 1. Bränditietoisuuden lisääminen: Mainosvaatteet toimivat liikkuvina mainoksina. Kun yrityksen työntekijät tai asiakkaat käyttävät logolla varustettuja vaatteita, se lisää yrityksen näkyvyyttä ja tunnettavuutta julkisilla paikoilla.
 2. Yhtenäinen ilme: Työntekijöiden pukeutuminen samanlaisiin vaatteisiin painatuksella luo ammattimaista ja yhtenäistä ilmettä. Se vahvistaa brändi-identiteettiä ja voi parantaa asiakkaan kokemusta.
 3. Kustannustehokkuus: Vaatteet omalla painatuksella ovat kustannustehokas mainosmuoto. Ne ovat kertaluonteinen investointi, mutta niiden vaikutus kestää pitkään, kun vaatteita käytetään toistuvasti.
 4. Työntekijöiden motivointi ja yhteisöllisyyden edistäminen: Yrityksen logolla varustetut vaatteet voivat lisätä työntekijöiden yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ylpeyttä työpaikastaan. Se voi myös motivoida heitä toimimaan yrityksen arvojen mukaisesti.
 5. Mainoslahjat: Mainosvaatteet ovat suosittuja lahjoja asiakkaille ja kumppaneille. Ne ovat käytännöllisiä ja voivat jättää pysyvän positiivisen vaikutelman yrityksestä.
 6. Monipuolisuus ja laaja sovellusalue: Vaatteita painatuksella voidaan käyttää monissa tilanteissa, kuten messuilla, tapahtumissa, työpaikalla tai jopa arkielämässä, laajentaen brändin ulottuvuutta.
 7. Sosiaalisen median näkyvyys: Ihmiset jakavat usein kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa, ja brändättyjen vaatteiden käyttäminen näissä kuvissa voi lisätä brändin näkyvyyttä.
 8. Räätälöitävyys ja luovuus: Vaatteet logolla voi räätälöidä erilaisiin tarpeisiin ja suunnitella luovasti, jotta ne erottuvat kilpailijoista ja vangitsevat kohdeyleisön huomion.

Kysy tarjous ja tilaa vaatteet logolla yrityksesi tarpeisiin

Marlean laajasta valikoimasta voit valita kaikki parhaat vaatteet painatuksella koko yrityksesi tarpeisiin, niin töihin kuin vapaa-ajalle. Vaatteet omalla painatuksella ovat lisäksi toivottuja liikelahjoja, joiden avulla lisäät brändisi näkyvyyttä. Useat tekstiilit sopivat painatettaviksi, ja painatustekniikoita on useita, jotta saisit juuri haluamasi tulokset.

Pyydä asiantuntevilta myyjiltämme tarjous jo tänään ja laitetaan mainostuotteesi uuteen uskoon! Ota yhteyttä joko puhelimitse, sähköpostilla tai chatissa ja katsotaan juuri sinun yrityksellesi paras paketti vaatteita logolla.

Raskaaseen työhön soveltuvat, paksut ja funktionaalisuutta korostavat työvaatteet vaativat yleensä sovitusta ja toimivuuden testaamista. Ne on järkevämpää hankkia raskaampaan työvaatetukseen erikoistuneeta liikkeestä.

Lähes kaikki vaatteet saa painatuksella. Poikkeuksen tästä tekee esimerkiksi tikatut liivit ja takit, joissa tikkaus heikentää painatuksen laatua ja erottuvuutta. Vastaavasti fleece ja muut pörröiset materiaalit eivät toimi painatettuna, joten ne on järkevämpää brodeerata. Voit lukea lisää painotekniikoista täältä.

Ehdottomasti! Jos olet tilaamassa erittäin suuria määriä kerralla, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin neuvottelemme mielellämme kokonaishinnasta.

Marlealla on useita eri vaatteiden laatuluokkia, jotka on tuotu esille tuotekorteilla. Vaatteen laatu yritysvaatteissa näkyy hyvin suoraviivaisesti myös vaatteen hinnassa. Laadukkaimmat vaatteet kestävät paremmin useita pesukertoja.

Olemme laatineet painatuksesta erillisen hinnaston, jonka voit lukea täältä.


Tilaa yritysvaatteet - näin onnistut!

Yrityksen vaatetus Marlean tuotteilla on helppoa – suurin työ vaatteiden tilauksessa on valita laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopiva vaate! Kun olet löytänyt haluamasi vaatteet, painatuksen lisääminen, tilaaminen ja maksaminen on tehty mahdollisimman helpoksi – lue alta vinkit!

Hinta: Alkaen 2,50 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Kokotaulukko
Työkalut: