Vaatteet painatuksella – kauluspaidat, lippikset ym.

Yrityksen vaatetus on tärkeä osa brändin esilletuomista – esimerkiksi yhtenäiset, yrityksen logopainatetut työvaatteet, lippikset, vapaa-ajan vaatteet ja muut yritysvaatteet. Saat kasvatettua yrityksesi näkyvyyttä ja erottuvuutta, kun työntekijöilläsi on yrityksen väreillä ja logoilla brodeeratut tai painatetut t-paidat, hupparit, colleget ja muut työajan ja vapaa-ajan vaatteet.

Tekstiilipainatuksen ohje – siirtokuvapainatus
Tekstiilipainatuksen hinnasto

Logopainatus työvaatteeseen

Yrityksen logon ja viestin voi painattaa lähes mihin tahansa vaatteeseen – t-paidat, hupparit, lippalakit ja housut ovat tyypillisiä yrityksen työvaatteita, joihin brändin mukainen painatus soveltuu erinomaisesti.

Brodeeraus t-paitaan, huppariin tai takkiin

Brodeerauksella takit, liivit ja lippikset tuovat yrityksesi logon esille laadukkaalla ja huomiota herättävällä tavalla. Brodeeraus sopii myös esimerkiksi tikattuihin hybridiliiveihin, joissa painatus ei tikkauksen takia ole järkevää.

Heijastinliivit ja huomioliivit painatuksella

Huomioliivin logopainatus on tehokas tapa luoda brändiä erilaisilla työmailla, järjestyksen valvonnassa ja sponsoroinnissa. Logopainatetut huomioliivit ovat myös hyviä liikelahjoja ja handout-tuotteita, koska ne eivät ole pelkkiä turhakkeita, vaan tarpeellisia ja hyödyllisiä vaatteita.

Näytä lisää

Yrityksen työvaatteet ja vapaa-ajan vaatteet verkkokaupasta

Näytetään tulokset 1–16 / 525

Laaja valikoima erilaisia yrityksen vaatteita

Marlean verkkokaupassa on laaja valikoma erilaisia yrityksille soveltuvia vaatteita, joiden tyypillinen käyttökohde on joko työvaate sisäkäyttöön, paksummat työvaatteet ulkokäyttöön tai työmaille. Yrityksen vaatteissa painatus tai brodeeraus ovat tärkeitä elementtejä, joilla tuot brändiäsi esille. Tämän vuoksi Marlean verkkokaupassa painatuksen lisääminen vaatteisiin on luotu erittäin helpoksi – tutustu vaatteiden tuotekategorioihin ja tuotteisiin.

Yritysvaatteet Marlean verkkokaupasta

Vaatevalikoimamme kattaa erilaiset yrityksen tyypilliset työ- ja vapaa-ajan vaatteet sekä liikelahjoiksi soveltuvat vaatteet. Tuotevalikoimassamme on esimerkiksi:

  • T-paidat: perinteinen ja monikäyttöinen työvaate, jota tarvitaan lähes jokaisella työpaikalla. T-paitoja on kymmeniä eri malleja ja värejä, joihin saa yrityksen mukaisen painatuksen.
  • Colleget ja hupparit: Lämpimät ja mukavat, modernit työvaatteet voidaan brodeerata tai painattaa yrityksen väreihin sopivaksi.
  • Fleecet: Ylellisen pehmeät ja lämpimät fleecetakit. Fleeceä ei voi järkevästi painattaa, mutta brodeerauksella saat viestisi esille.
  • Kauluspaidat: Toimistotyöntekijän ja myyjien suosikkivaate, jonka saa sekä painatuksella että brodeerattuna
  • Pikeepaidat: Perinteinen lyhythihainen, kauluksellinen paita johon saa brodeerauksen tai painatuksen
  • Neuleet: Lämpimät ja pehmeät neuleet, jotka voidaan brodeerata
  • Takit ja liivit: Sekä ulkokäyttöön että sisälle soveltuvat vaatteet, jotka ovat suosittuja myös vapaa-ajan käytössä.
  • Lippikset ja pipot: Lippis on suosittu vaate erityisesti nuoremmilla työntekijöillä. Lippiksen painatus tekee perinteisestä lippalakista modernin työvaatteen.
  • Housut: Myös erilaiset housut ovat osa modernia työvaatetusta. Valikoimassamme on esimerkiksi painatuksella varustettuja collegehousuja, joilla saat tuotua brändiäsi esille myös vapaa-aikana.

Raskaaseen työhön soveltuvat, paksut ja funktionaalisuutta korostavat työvaatteet vaativat yleensä sovitusta ja toimivuuden testaamista. Ne on järkevämpää hankkia raskaampaan työvaatetukseen erikoistuneeta liikkeestä.

Lähes kaikki vaatteet saa painatuksella. Poikkeuksen tästä tekee esimerkiksi tikatut liivit ja takit, joissa tikkaus heikentää painatuksen laatua ja erottuvuutta. Vastaavasti fleece ja muut pörröiset materiaalit eivät toimi painatettuna, joten ne on järkevämpää brodeerata.

Ehdottomasti! Jos olet tilaamassa erittäin suuria määriä kerralla, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin neuvottelemme mielellämme kokonaishinnasta.

Verkkokaupassamme on useita eri vaatteiden laatuluokkia, jotka on tuotu esille tuotekorteilla. Vaatteen laatu yritysvaatteissa näkyy hyvin suoraviivaisesti myös vaatteen hinnassa. Laadukkaimmat vaatteet kestävät paremmin useita pesukertoja.

Olemme laatineet painatuksesta erillisen hinnaston, jonka voit lukea täältä.


Miten tilaan yritysvaatteet verkkokaupasta?

Yrityksen vaatetus Marlean verkkokaupasta on helppoa – suurin työ vaatteiden tilauksessa on valita laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopiva vaate! Kun olet löytänyt haluamasi vaatteet, painatuksen lisääminen, tilaaminen ja maksaminen on tehty mahdollisimman helpoksi – lue alta vinkit!

Hinta: Alkaen 2,50 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Kokotaulukko
Työkalut: