Muistitikut painatuksella

USB muistitikut painatuksella yritykselle on moderni liikelahja moneen käyttöön. USB-muistitikku yrityksen painatuksella on erittäin monipuolinen mainostuote. Mainoksen voi painaa vaikkapa tuotteen päälle, mutta tämän lisäksi myös itse muistitikku on mahdollista täyttää esimerkiksi tehokkailla mainosmateriaalilla tehden siitä hyvän liikelahjan.

Näytetään tulokset 1–16 / 29

Muistitikku logolla käyttöesimerkkejä

Muistitikku logolla on monikäyttöinen markkinointituote, joita yritykset voivat hyödyntää markkinointitarkoituksessa. Tässä muutamia ideoita:

  1. Yrityslahja: Muistitikku logolla on erinomainen yrityslahja, joka auttaa levittämään yrityksesi nimeä ja brändiä. Voit antaa muistitikkuja yhteistyökumppaneillesi, asiakkaillesi tai henkilökunnallesi.
  2. Myynnin edistäminen: Voit käyttää muistitikkuja myynninedistämiseen, esimerkiksi tarjoamalla ilmaisen muistitikun tietylle ostossummalle tai tiettyjen tuotteiden ostamiselle. Tämä auttaa kannustamaan asiakkaita ostamaan enemmän tuotteita ja kasvattamaan myyntiä.
  3. Esittelymateriaalit: Voit tallentaa yrityksesi esittelymateriaalit, kuten tuoteluettelot ja markkinointimateriaalit muistitikulle, jotta asiakkaat voivat tutustua niihin helposti ja kätevästi.
  4. Brändin tunnettuuden lisääminen: Muistitikku logolla voi auttaa lisäämään brändisi tunnettuutta ja tunnistettavuutta. Voit jakaa muistitikkuja potentiaalisille asiakkaille, tapahtumissa tai messuilla, jossa yrityksesi on esillä.
  5. Henkilöstöasiat: Voit käyttää muistitikkuja sisäisissä henkilöstöasioissa, kuten antamalla henkilökunnalle muistitikkuja, joihin on tallennettu yrityksen sisäiset ohjeet ja tietoa henkilöstöeduista.

Muistitikku logolla on siis monia käyttöesimerkkejä, jotka auttavat levittämään yrityksen brändiä ja tunnettuutta. Voit kysyä lisää vinkkejä asiakaspalvelustamme!

Yksilöi muistitikut painatuksella

Kun tarpeesi on muistitikku logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat muistitikkuihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Muistitikku omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas muistitikku luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Muistitikkuja on monenlaisia ja kokoisia. Muistikun hintaan vaikuttaa sen koko, tilausmäärä sekä merkkaus tapa. Jos haluat tarkan hinnan ota yhteyttä live chatin kautta asiakaspalveluumme.

Muistitikkuun voi lähtökohtaisesti painattaa lähes mitä vaan mutta tuotteen koko asettaa hieman rajoituksia. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta.