USB Muistitikut Painatuksella

USB muistitikut painatuksella yritykselle on moderni liikelahja moneen käyttöön. USB-muistitikku yrityksen painatuksella on erittäin monipuolinen mainostuote. Mainoksen voi painaa vaikkapa tuotteen päälle, mutta tämän lisäksi myös itse muistitikku on mahdollista täyttää esimerkiksi tehokkailla mainosmateriaalilla tehden siitä hyvän liikelahjan.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Yksilöi muistitikut painatuksella

Kun tarpeesi on muistitikku logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat muistitikkuihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Muistitikku omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas muistitikku luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Muistitikkuja on monenlaisia ja kokoisia. Muistikun hintaan vaikuttaa sen koko, tilausmäärä sekä merkkaus tapa. Jos haluat tarkan hinnan ota yhteyttä live chatin kautta asiakaspalveluumme.

Muistitikkuun voi lähtökohtaisesti painattaa lähes mitä vaan mutta tuotteen koko asettaa hieman rajoituksia. Lisätietoja saat asiakaspalvelusta.