Viltit logolla

Torkkupeitto tai viltti on suosittu ja arvostettu liikelahja – brodeeratulla logolla tai ilman. Näyttävät viltit ja huovat ovat funktionaalisia sisustuselementtejä, ja ylellisiä käyttötavaroita. Niiden pitkäikäisyys ja luonnonmateriaalit tekevät niistä myös ekologisen vaihtoehdon – katso sertifikaatit tuotekohtaisesti.

Fleece-peitteet ja villahuovat broodeerauksella

Fleece on suosittu, lämmin ja pehmeä materiaali, jonka ominaisuudet ovat hyvin tiedossa. Fleece-peitteitä saa perinteisen sileän lisäksi myös moderneina, kuvioituna ja tekstuurilla varustettuina peittoina eri väreissä.

Villapeitto tai huopa on laadukas liikelahja, jolla on käyttöä jokaisessa kodissa, sohvalla, vieraspeittona tai sisustusesineenä.

Viltti logolla on todella suosittu liikelahja

Peitot, peitteet, viltit ja huovat ovat suosittuja liikelahjoja, koska ne soveltuvat moneen eri käyttökohteeseen. Laadukkaat torkkupeitot ja viltit ovat myös erittäin kestäviä tuotteita, jotka kestävät myös pesua. Niiden käyttöikä on parhaimmillaan jopa kymmeniä vuosia.

Katso myös muut yrityslahjat ja liikelahjat!

Näytä lisää

Torkkupeitot ja viltit logolla – tutustu valikoimaan

Näytetään kaikki 10 tulosta

Alk. 35,00 
Alk. 99,00 
Alk. 49,00 
Alk. 59,00 
Alk. 35,00 
Alk. 59,00 
Alk. 59,00 
Alk. 45,00 
Alk. 69,00 

Laadukas torkkupeitto tai viltti brodeerattuna

Logobrodeeratulla torkkupeitolla nostat yrityksesi näkyvyyttä kaikissa kodeissa ja muissa käyttökohteissa. Koska peitteet ovat myös suosittuja sisustustavaroita, logon on hyvä olla kohtuullisen pieni ja sen värien tulee sopia peitteen omaan väritykseen. Tällöin yrityksesi logo tulee oikealla ja huomaavaisella tavalla esille.

Viltit ja peitteet logolla – käyttökohteita

Laadukkaalla ja kauniilla peitteellä on aina käyttöarvoa, ja lukuisia eri käyttökohteita. tarpeellinen käyttötavara jolla on monta käyttökohdetta ja tarkoitusta.

  • Sisustuspeite: suosittu sisustustuote sohvalle ja sänkyyn
  • Viltti on mukava kietaista hartioille lämmittämään vaikkapa laavulla tai nuotiolla
  • Torkkupeitto on ylellinen ja pehmeä tuote, joka kutsuu rentoutumaan kotona ja työpaikalla
  • Mökillä tarvitaan aina peitteitä, vilttejä ja peittoja
  • Viltit ovat tarpeellisia myös retkellä tai veneessä

Yksilöi viltti logo painatuksella

Kun tarpeesi on viltti logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat kaikkiin viltteihin ja kasseihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Viltti yrityksen brändillä on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas viltti logolla luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Torkkupeitot ja viltit saa verkkokaupastamme myös ilman brodeerausta. Onkin varsin suosittua lisätä yrityksen viesti ainoastaan viltin lahjapakettiin, esimerkiksi tarran tai painatuksen avulla.

Laadukkaiden peitteiden ja vilttien ekologisuutta lisää niiden erittäin pitkä käyttöikä. Laadukkaat ja ekologiset viltit kestävät helposti jopa kymmeniä vuosia, jolloin niiden valmistamisesta aiheutuvat hiilidioksidi- ym. tuotantopäästöt jäävät keskimäärin erittäin vähäiseksi.

Logon tai muun kuva-aineiston lähettäminen Marlean verkkokaupassa on erittäin helppoa – voit lähettää logotiedoston samalla, kun lisäät tuotteen ostoskoriin. Tällöin painoaineistosi kohdistuu aina oikealle tuotteelle automaattisesti.

Torkkupeitot ovat erinomaisia, kestäviä ja arvostettuja liikelahjoja:

  • Joululahja
  • Uuden asiakkaan tervetuliaislahja
  • Työntekijän lahja
  • Lahja lomalle tai vuorotteluvapaalle jäädessä
  • Yrityslahja

Sherpapeitto tai sherpapeite on kaksipuolinen peite, jonka reunat ovat yleensä näyttävällä ompeleella vahvistettuja. Sherpapeitossa voi olla myös paksulla terenauhalla vahvistetut reunat.


Näin ostat torkkupeiton lahjaksi

Logopainatuksella tai brodeerattuna viltit ja peitot ovat upeita yrityslahjoja. Viltit toimitetaan yleensä lahjapaketissa, jonka voi räätälöidä esimerkiksi painatuksella tai tarralla. Katso alta ohjeet, miten ostat logolla varustetun torkkupeiton verkkokaupasta.

Hinta: Alkaen 35,00 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Brodeeraus
Työkalut: