A-telineet

Kevytrakenteiset A-telineet sopivat hyvin sisätiloihin, kun taas katuständejä voit käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. A-telineen muoto on verrattavissa A-kirjaimeen, koska telineen kahden tukijalan välissä on poikittainen tuki. Tämä tuki varmistaa, että A-ständi seisoo tukevasti erilaisilla pinnoilla.

A-standit ovat suosituimpia mainostelineitä, ja niitä näkee niin kaduilla kuin toimistorakennuksissa kuin ostoskeskuksissa. Klassisen A:n muotoisen telineen lisäksi Marlean valikoimassa on erityisesti ulkokäyttöön sopivia, joustavia telineitä, jotka kestävät tuulta, lunta ja muita sääolosuhteita erinomaisesti. Katso alta parhaiten yrityksesi käyttöön sopivat tuotteet ja tilaa ne jo tänään!

Näytetään tulokset 1–16 / 23

Alk. 135,00  alv 0%
Alk. 112,00  alv 0%
Alk. 89,00  alv 0%
Alk. 212,00  alv 0%
Alk. 181,00  alv 0%
Alk. 106,00  alv 0%
Alk. 106,00  alv 0%
Alk. 138,00  alv 0%
Alk. 95,00  alv 0%
Alk. 115,00  alv 0%
Ale! Alk. 423,20 
Ale! Alk. 317,80 
Alk. 40,00  alv 0%

A-teline ja sisä- ja ulkokäyttöön

A-ständi on luotettava mainosteline, joka houkuttelee asiakkaita kadunvarrelta ja sisätilojen käytäviltä liikkeeseesi. Telineet kestävät hyvin vaativiakin olosuhteita ja niillä on erittäin pitkä käyttöikä. Telineiden mainosmateriaalit on helppo vaihtaa mallista riippumatta: sinun tarvitsee vain kliksauttaa telineet raamit auki kaikilta sivuilta ja asettaa uusi mainos paikalleen.

A-teline on hyvin perinteinen mainosteline ulkokäyttöön, ja siinä on aina hyvin tukeva rakenne. A-telineiden materiaali kestää iskuja ja kolhuja naarmuuntumatta. Marlean valikoimasta saat myös joustavia a-ständejä, joiden onton pohjan voi täyttää vedelle tai hiekalla. Näin saat telineestä entistä tukevamman. A standit ovat myös UV-suojattuja, joten mainoksesi laatu ei heikkene edes ulkokäytössä.

A-standin monet edut

A standi on todella suosittu tapa mainostaa myymälää tai yritystä helposti ja edullisesti sisällä ja ulkona. A-telineellä voi esitellä liiketilan toimintaa, tarjouksia tai tuotesuosituksia, ja näin houkutella asiakkaita liikkeeseen tai verkkosivuille. A-standin etuihin kuuluu:

  1. Näkyvyys: Helpon liikuteltavuutensa ja säänkestävyytensä takia a-ständin voi sijoittaa strategisesti, kuten kauppakeskuksen käytävälle tai kävelykadun varrelle. Tämä mahdollistaa suuren näkyvyyden ja auttaa tavoittamaan laajan yleisön.
  2. Paikallinen brändin tunnettuus: Yritys voi lisätä brändinsä tunnettuutta A-telineen avulla paikallisten ja turistien keskuudessa.
  3. Kohdennettavuus: A-ständit voi sijoittaa tarkasti valittuihin paikkoihin, jotta ne tavoittavat halutun kohdeyleisön. Tämä mahdollistaa markkinoinnin kohdentamisen tietyille alueille tai asiakasryhmille.
  4. Joustavuus: A-telineen mainos on helppo päivittää, mikä mahdollistaa ajankohtaisten tarjousten, kampanjoiden tai tapahtumien markkinoinnin.
  5. Pitkäaikainen vaikutus: A-teline kestää aikaa, joten sitä voi käyttää kauan, mikä takaa pitkäaikaisen näkyvyyden ja mahdollisuuden jäädä asiakkaiden mieleen.

Myös leveälle banderollille saa A-ständin

Leveä banderolli A-ständissä tarjoaa erinomaisen näkyvyyden ulkotiloissa. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun halutaan tavoittaa suuri yleisö esimerkiksi tapahtumien, messujen tai liikkeen edustalla. A-mallisen telineen leveä banderolli erottuu hyvin ympäristöstään, mikä auttaa herättämään ohikulkijoiden huomion ja houkuttelemaan heitä tutustumaan lisää yrityksen tarjontaan.

A-telineet ovat usein kevyitä ja helppoja siirtää paikasta toiseen. Tämä mahdollistaa banderollin käytön eri tapahtumissa tai markkinointikampanjoissa. Leveän banderollin avulla yritys voi esitellä brändiään ja viestiään suurelle yleisölle. Se tarjoaa tilaa isojen logojen, valokuvien ja viestien näyttämiselle.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous

Marlea toimittaa valitsemasi mainostuotteet kaikkialle Suomessa, ja kerromme mielellämme A-standeista sekä muista tuotteistamme ja toimituksesta lisää. Ota meihin yhteyttä joko chatissa, puhelimitse tai sähköpostilla, ja asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään löytämään parhaat tuotteet ja ratkaisut mainostarpeisiisi.

Kysy tarjous ja tehdään yrityksellesi paras mahdollinen mainostuotepaketti!