Jakotuotteet logolla

Jakotuotteet ovat erinomainen tapa tehostaa yrityksen markkinointia. Jakotuotteet-osasto kattaa monenlaisia mainoslahjoja, jotka soveltuvat jakotuotteeksi esimerkiksi messuille, vaaleihin tai tapahtumiin sekä jakolahjoiksi työntekijöille tai yleiseen yrityksen brändin tehostamiseen sekä vapaa-aikaan.

Erilaiset jakotuotteet ja käyttötarkoitukset

Esimerksi messuilla, tapahtumissa tai vaalitilaisuudessa jaettavan jakolahjan valintaan kannattaa käyttää hyvin aikaa ja harkintaa. Voit myös kysyä ammattilaisen apua Marlean asiakaspalvelusta. Lue myös lisää mitä messujen suunnittelussa kannattaa huomioida.

Jakolahja esimerkkejä:

Yksilöi jakotuotteet logo painatuksella

Kun tarpeesi on jakotuote logolla, muista että saat kaikki Marlean jakotuotteet merkattuna. Saat jakolahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. jakotuote omalla logolla on erinomainen markkinointikeino, messuilla, tapahtumissa tai vaikka vaalituotteena se soveltuu myös yrityslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas jakotuote antaa yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.