Housut painatuksella

Housut ovat yritysvaatteiden ehkä vähiten hyödynnetty vaate. Housut ovat kuitenkin hyva kohde tuoda yrityksen viestiä esille monipuolisesti, josta hyvänä esimerkkinä toimii urheiluseurojen vaatteet sponsoripainatuksella. Yrityksesi tai sponsoreidesi näkyvyys kasvaa huomattavasti, kun työntekijöillä tai joukkueen jäsenillä on yhtenäiset, logopainatetut vaatteet, joista housut ovat yksi osa.

Näytetään kaikki 10 tulosta

Logopainatus housuihin

Collegehousut ovat suosittuja vapaa-ajan vaatteita, jotka soveltuvat myös esimerkiksi urheiluun. Yrityksen logon tai sloganin voi painaa collegehousuihin näyttävästi ja erottuvasti, jolloin yrityksen brändi tulee hyvin esiin yhtenäisessä vaatetuksessa.

Mikäli et löydä valikomastamme helposti työmaallesi tai työntekijöillesi sopivia housuja, ole yhteydessä asiakaspalveluumme 050 413 8277, niin etsimme sinulle sopivan mallin, värin ja koot, sekä autamme painatuksen suunnittelussa.

Housut painatuksella ovat monipuolinen markkinointiväline

Housut ovat käytännöllisiä ja suosittuja mainosvaatteita, jotka voivat toimia hyvin markkinointitarkoituksiin. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit hyödyntää housuja markkinoinnissa:

  • Brändää housut omalla logolla ja viestilläsi. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden nostaa brändisi esiin ja erottua kilpailijoistasi.
  • Käytä housuja messuilla ja tapahtumissa. Voit jakaa niitä kävijöille tai antaa niitä lahjaksi tärkeille yhteistyökumppaneillesi. Housut voivat olla esimerkiksi shortsit tai collegehousut.
  • Yhdistä housut kampanjaasi. Voit esimerkiksi antaa housuja kampanjapalkintona tai käyttää niitä osana myynninedistämiskampanjaa.
  • Toteuta kohdennettu markkinointikampanja. Housut voivat olla hyödyllisiä erilaisissa kohderyhmissä, kuten urheiluseuroissa tai työvaatteina esimerkiksi rakennusalan ammattilaisille.
  • Käytä housuja liikelahjoina. Housut ovat käytännöllisiä mainoslahjoja, jotka sopivat esimerkiksi aktiivista elämäntapaa tai harrastuksia arvostaville.

Housut ovat siis monipuolinen markkinointityökalu, joka sopii erityisesti liikkumiseen ja urheiluun liittyvään markkinointiin. Muista kuitenkin varmistaa, että housujen valmistus ja brändäys tehdään vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Collegehousut vapaa-aikaan

Collegehousut ovat mukavat ja käytännölliset vapaa-ajan housut, joilla on monta käyttökohdetta. Ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön, kuntosalille, erilaiseen liikuntaan ja kävelylenkille. Kun anna työntekijöillesi logopainatetut collegehousut, saat vietyä yrityksesi viestiä myös toimitilojesi ulkopuolelle – laadukkaat ja painatetut collegehousut erottuvat myös toimitilojesi ulkopuolella!

Yksilöi housut painatuksella

Kun tarpeesi on housut logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat työhousuihin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Housut omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas housu luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen. Jos tarvitset lisätietoja painatuksesta voit kysyä asiakaspalvelustamme tai lukea oppaan missä käymme läpi kaikki painatustekniikat.

Valikoimastamme löytyy sekä peruslaatuisia että premium-laatuisia collegehousuja, sekä teknisiä Craft-collegehousuja jotka soveltuvat erittäin hyvin urheilukäyttöön.

Kun lisäät haluamasi määrän eri kokoisia housuja ostoskoriin, voit samalla ladata sopivan painoaineston suoraan tarjouspyyntöön. Useat eri painoaineistot lisätään tuotekohtaisesti.

Keskimäärin toimitusaika on 2-4 päivää vedoksen hyväksymisestä. Marlea tarjoaa nopean toimituksen housuille logo painatuksella tai brodeerauksella kaikkialle Suomessa, olipa yrityksesi sijainti sitten Tampereella, Helsingissä tai Lahdessa Voit kysyä tarkempaa toimitusaikaa asiakaspalvelusta.


Miten ostan housut painatuksella?

Marlealta on helppo ostaa yritykselle collegehousut painatuksella. Lue alta vaiheittaiset how-to -ohjeet logopainatettujen housujen ostamiseen.

Hinta: Alkaen 35 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Kokotaulukko
Työkalut: