Näytetään kaikki 10 tulosta

Collegehousut painatuksella

Housut ovat yritysvaatteiden ehkä vähiten hyödynnetty vaate. Housut ovat kuitenkin hyva kohde tuoda yrityksen viestiä esille monipuolisesti, josta hyvänä esimerkkinä toimii urheiluseurojen vaatteet sponsoripainatuksella. Yrityksesi tai sponsoreidesi näkyvyys kasvaa huomattavasti, kun työntekijöillä tai joukkueen jäsenillä on yhtenäiset, logopainatetut vaatteet, joista housut ovat yksi osa.

Painettu tai brodeerattu logo on tärkeä osa brändin esilletuomista – housujen lisäksi esimerkiksi logopainatetut T-paidat, kauluspaidat, lippikset ja liivit ja takit muodostavat yhtenäisen yritysvaatetuksen.

Logopainatus collegehousuihin

Collegehousut ovat suosittuja vapaa-ajan vaatteita, jotka soveltuvat myös esimerkiksi urheiluun. Yrityksen logon tai sloganin voi painaa collegehousuihin näyttävästi ja erottuvasti, jolloin yrityksen brändi tulee hyvin esiin yhtenäisessä vaatetuksessa.

Näytä lisää

Logopainatetut collegehousut ja vapaa-ajan housut verkkokaupasta

Mikäli et löydä valikomastamme helposti työmaallesi tai työntekijöillesi sopivia housuja, ole yhteydessä asiakaspalveluumme 050 413 8277, niin etsimme sinulle sopivan mallin, värin ja koot, sekä autamme painatuksen suunnittelussa.

Collegehousut vapaa-aikaan

Collegehousut ovat mukavat ja käytännölliset vapaa-ajan housut, joilla on monta käyttökohdetta. Ne soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön, kuntosalille, erilaiseen liikuntaan ja kävelylenkille. Kun anna työntekijöillesi logopainatetut collegehousut, saat vietyä yrityksesi viestiä myös toimitilojesi ulkopuolelle – laadukkaat ja painatetut collegehousut erottuvat myös toimitilojesi ulkopuolella!

Valikoimastamme löytyy sekä peruslaatuisia että premium-laatuisia collegehousuja, sekä teknisiä Craft-collegehousuja jotka soveltuvat erittäin hyvin urheilukäyttöön.

Kun lisäät haluamasi määrän eri kokoisia housuja ostoskoriin, voit samalla ladata sopivan painoaineston suoraan verkkokauppaan. Useat eri painoaineistot lisätään tuotekohtaisesti.


Miten ostan housut painatuksella?

Marlean verkkokaupasta on helppo ostaa yritykselle collegehousut painatuksella. Lue alta vaiheittaiset how-to -ohjeet logopainatettujen housujen ostamiseen.

Hinta: Alkaen 35 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Kokotaulukko
Työkalut: