Mainosliput

Mainosliput ja viirit lipputankoon yrityksesi logolla, nimellä tai muulla painatuksella saat edullisesti Marlealta. Tuulessa liehuvat mainosliput ovat näyttäviä elementtejä, joilla voit merkitä yrityksesi tehtaan tai toimipaikan sekä muistuttaa yrityksesi tuotteista. Painatusten lisäksi valmistamme liput myös täysin haluttujen mittojen mukaan, jolloin voit miettiä omalle yrityksellesi parhaiten sopivan kokonaisuuden. Erilaisten yrityksen nimellä tai logolla varusteltujen lippujen lisäksi voit tilata meiltä myös muut mainosliput lipputankoon. Lipputanko ja lippu näkyvät jo kaukaa, jolloin mainoksesi ei varmasti jää näkemättä.

Paljon mainoslippu maksaa?

Kuten lähes aina mainonnassa, mainoslipun hinta on merkittävä tekijä lippua hankkiessa. Mainoslipun ja lippukankaan hinta muodostuu sekä lippukankaan laadusta, että lipun painatuksesta. Molemmat ovat neliömetrihinnoiteltuja, mutta positiivisena puolena, lippukangas on varsin edullista. Lippukankaan painatusominaisuudet ovat myös hyvät, ja värintoisto on kirkasta.

Lippu omalla logolla

Lippukankaan painatus on syytä tehdä aina UV-suojatuilla väreillä, jolloin lippu kestää ulkokäyttöä haalistumatta nopeasti. Marlean toimittamissa lipuissa on vahva UV-suojaus, ja käyttämämme tulostus / painovärit ovat erittäin laadukkaita ja kirkasvärisiä. Tällöin lippu on näyttävä, ja palvelee käytössä pitkään.

Näytä lisää

Katso mainoslippujen hinnat ja tilaa verkosta

Näytetään tulokset 1–16 / 25

Alk. Alk. 89,00  / kpl
Alk. Alk. 89,00  / kpl
Alk. Alk. 89,00  / kpl
Alk. Alk. 149,00  / kpl
Alk. Alk. 135,00  / kpl
Alk. Alk. 135,00  / kpl
Alk. Alk. 135,00  / kpl
Alk. Alk. 189,00  / kpl
Alk. Alk. 169,00  / kpl
Alk. Alk. 169,00  / kpl
Alk. Alk. 169,00  / kpl

Mainosliput yrityksen painatuksella

Mainostukseen tarkoitetut liput ovat kevyitä ja kestäviä mainosratkaisuja, jotka sopivat yrityksille ja tapahtumiin. Erityisesti lipputankoon suunnitellut liput ja viirit sisältävät valmiina liittimet, joiden avulla ne on helppoa kiinnittää itse tankoon. Lähes kaikki valikoimamme printit ja rungot kestävät UV-säteilyä, jolloin lippusi värit pysyvät kirkkaina jatkuvassa ulkokäytössä. Voit siis huoletta panostaa kerralla hyvään, laadukkaaseen lipputangon lippuun, joka liehuu yrityksesi maamerkkinä vuosia.

Suurta lippua tai mainoslakanaa etsiessä on paras vaihtoehto olla banderolli ulkokäyttöön. Marlean banderolleista käy moni myös sisäkäyttöön, joten valinnanvaraa on. Banderollimateriaalin valinnassa kannattaakin konsultoida asiakaspalveluamme, joka osaa kertoa sopiiko käyttötarkoitukseesi paremmin lippu vai lakana – vai hyötyisitkö molemmista? Ota yhteyttä ja tehdään tilauksestasi tarjouspaketti painatukset ja kuljetukset mukaan lukien!

Paras tapa käyttää mainoslippua – 5 esimerkkiä

Lippu, jossa on yrityksen logo, on yksi tapa lisätä brändin näkyvyyttä ja mainostaa yritystä. Yrityksen lippu voi olla esimerkiksi yrityksen ulkopuolella pihalla, parkkipaikalla tai näkyvällä paikalla, jossa se herättää ohikulkijoiden huomion. Lippua voidaan myös käyttää esimerkiksi messuilla tai tapahtumissa yrityksen esittelyn yhteydessä.

Kun valitaan lippua yrityksen logolla, on tärkeää huomioida seuraavat seikat:

  1. Käyttötarkoitus: Mihin tarkoitukseen lippua käytetään? Onko kyseessä ulkomainen lippu, joka altistuu sääolosuhteille, vai sisäkäyttöön tarkoitettu lippu?
  2. Koko: Mikä on lippujen koko? Tämä riippuu käyttötarkoituksesta ja siitä, missä lippua käytetään. Esimerkiksi suurempi lippu sopii paremmin ulkotiloihin ja kaukaa nähtäväksi.
  3. Materiaali: Valitse lippuun sopiva materiaali sen käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi ulkokäyttöön tarkoitetut liput valmistetaan usein kestävämmästä materiaalista kuin sisäkäyttöön tarkoitetut liput.
  4. Logo: Yrityksen logon tulee erottua selkeästi lipussa. Varmista, että logo on tarpeeksi suuri ja selkeästi painettu lippuun.
  5. Värit: Lippuun valittavat värit vaikuttavat siihen, kuinka hyvin yrityksen logo erottuu. Valitse värit huolellisesti niin, että ne sopivat yhteen yrityksen graafisen ohjeiston kanssa ja että ne erottuvat selkeästi lipussa.

Yrityksen logolla varustettu lippu on erinomainen tapa lisätä brändin tunnettuutta ja erottua kilpailijoista. Valitse lippuun sopivat koko, materiaali, logo ja värit huolella, jotta lippu palvelee yrityksen tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Laadukkaat viirit kirkkailla väreillä

Lippukangas voidaan leikata haluttuun muotoon, jolloin voit suunnitella juuri sellaisen viirin lipputankoon kuin haluat. Omalla muodolla leikattu viiri on pinta-alaan nähden hieman arvokkaampi kuin perinteinen suorakaiteen muotoinen, yksinkertainen ja suorakulmainen leikkaus. Viiri omalla painatuksella on näyttävä mainoslippu esimerkiksi yritysten toimitilojen eteen, sisäänkäyntien seinälipputankoihin tai yrityksen katolle pystytettyyn lipputankoon.

Mainoslippu lipputankoon

Mainoslippu ulos lipputankoon on perinteinen, juhlava ja huoleton mainostustapa. Jos tiedät jo etukäteen, että lipputangon läheisyydessä ei merkittävästi tuule, kannattaa valita ohut ja kevyt lippukangas – hinta ohuemmassa kankaassa on myös edullisempi. Liput kiinnitetään lipputankoon aivan samalla tavalla kuin tavallisetkin liput – ne kiinnitetään purjelenkeistä lipputangon narun lippulukkoihin, ja vedetään ylös.

Mainoslippuja on monenlaisia ja kokoisia

Mainoslippujen valikoima on todella suuri. Esimerkiksi suosittu salkolippu sopii pidempiaikaiseen liputukseen esimerkiksi lipputankoon, salkolipussa on kestävä ja laadukas kangas sekä aina hyvin erottuva laadukas painatus. Lipputangon lippukangas on kevyttä, joka takaa lipulle hyvän liikkeen ja brändille taatun näkyvyden. Salkolipulla varustettu lipputanko on varma valinta yrityksen ulkomainoksena. Hyvin näkyvät salkoliput omalla logolla, takaavat näkyvyyden ja tuovat asiakkaat luoksesi.

Muut mainosliput

ovat todella monikäyttöisiä. Mainoslippu toimii sekä toimistolla, messuilla tai missä tahansa muissa tapahtumissa. Marlean kaikki mainosliput sisältävät aina kätevän kantakassin missä lippu on hyvä säilyttää tai kantaa paikan päälle käyttöä varten.

Mainoslippuihin on myös valittavissa eri mallisia jalkoja ja muita lisävarusteita, sopiva jalka tulee valita käyttötarkoituksen mukaan, tarvittaessa voit pyytää apua asiakaspalvelustamme. Mainoslipun laadukas painatus antaa brändillesi hyvää näkyvyyttä ja kestää pitkään.

Marlea tarjoaa todella laajan valikoiman erilaisia mainoslippuja ja messulippuja joita kutsutaan myös beach flag sekä rantalippu nimellä. Kaikki Marlean mainosliput ovat aina helposti pystytettäviä ja näyttäviä mainostelineitä, joilla saat brändisi näkyviin missä tahansa. Beachflag liput ovat saatavissa useassa eri koossa korkeasta S-koon lipusta XL-kokoiseen isoon mainoslippuun.

Mainoslippujen vakiokoot – kokotaulukko

Mainoslipun vakiokoot perustuvat lipputangon korkeuteen – vakiokoot on suunniteltu niin, että lippu näyttää tasapainoiselta lipputangon korkeuteen suhteutettuna. Mikäli lipputankosi sijaitsee lipun tavanomaista katselupaikkaa korkeammalla (esimerkiksi katolla), kannattaa harkita yhtä tai kahta kokoa suurempaa lippua.

Lipputangon korkeus Mainoslipun leveys Mainosipun korkeus
6 m 165 cm 105 cm
7 m 189 cm 115 cm
8 m 212 cm 135 cm
9 m 236 cm 150 cm
10 m 259 cm 165 cm
12 m 327 cm 200 cm
14 m 336 cm 210 cm
16 m 360 cm 225 cm
18 m 384 cm 240 cm

 


Osta mainoslippu painatuksella - vaiheittaiset ohjeet

Mainoslipun ostaminen verkosta on nopeaa ja helppoa – mieti lipulle sopiva koko ja muoto lipputankosi mukaan, luo painoaineisto ja valitse sopiva lippukangas. Alla vaiheittaiset ohjeet mainoslipun tilaamiseksi!

Hinta: Alk. 35 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Purjerenkaat
Työkalut: