Käyntikortit

Käyntikortit laadukkaalla kaksipuoleisella painatuksella. Käyntikortit ovat vakiokokoa 85 x 55 mm, joita on saatavilla usealla eri materiaalivahvuudella. Käyntikortteihin saa kiiltävän tai matan viimeistelyn. Käyntikortit voidaan myös laminoida, jolloin niistä tulee erittäin laadukas tuntuma.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.

Mitä huomioida käyntikortin valinnassa?

Käyntikortin valintaan kannattaa kiinnittää huomiota, sillä se voi olla tärkeä osa yrityksen tai henkilön ensivaikutelmaa. Tässä muutamia seikkoja, jotka kannattaa ottaa huomioon sopivaa käyntikorttia valitessa:

 • Koko: Käyntikortin koko voi vaihdella eri maissa ja kulttuureissa, joten kannattaa varmistaa, mikä koko on yleisin omassa käyttöympäristössä. Yleisimmin käytetty koko on 85 x 55 millimetriä.
 • Materiaali: Käyntikortin materiaali vaikuttaa sen kestävyyteen ja ulkonäköön. Esimerkiksi kartonki on yleinen ja kestävä valinta, kun taas muovi- tai metallikortit voivat erottua edukseen ja viestiä yrityksen arvoista.
 • Ulkoasu: Käyntikortin ulkoasuun kannattaa kiinnittää huomiota, sillä se voi kertoa paljon yrityksen tai henkilön brändistä ja persoonallisuudesta. Huolellinen suunnittelu ja laadukas painatus voivat tehdä käyntikortista ammattimaisen ja huomiota herättävän.
 • Painatus: Käyntikortin painatuksessa voi käyttää erilaisia tekniikoita ja materiaaleja, kuten foliointia, kohopainatusta tai UV-lakkausta. Valittu painotekniikka ja -materiaali voivat vaikuttaa käyntikortin lopulliseen ulkonäköön ja kestävyyteen.
 • Määrä: Kannattaa harkita, kuinka paljon käyntikortteja tarvitaan ja valita toimittaja, joka pystyy tuottamaan tarvittavan määrän nopeasti ja luotettavasti.
 • Budjetti: Käyntikorttien hinnat vaihtelevat materiaalin, painatuksen ja määrän mukaan. On hyvä harkita budjettia ja etsiä vaihtoehtoja, jotka tarjoavat hyvän vastineen rahoille.

Suosituimmat käyntikortit

Käyntikorttimallit ja -tyylit voivat vaihdella suuresti yrityksen tai henkilön brändin ja tyylin mukaan, mutta tässä on muutamia suosittuja käyntikorttimalleja:

 1. Perinteinen käyntikortti: Yksinkertainen ja klassinen käyntikortti, jossa on yleensä yrityksen nimi ja yhteystiedot. Usein käytetään valkoista kartonkia ja mustaa tai tummanharmaata tekstiä.
 2. Moderni käyntikortti: Moderni käyntikortti voi sisältää kuvia, grafiikkaa ja värejä. Se voi olla myös erikoisempia materiaaleja, kuten muovia tai metallia. Tämäntyyppinen käyntikortti sopii erityisesti luoville aloille, kuten graafisille suunnittelijoille ja taiteilijoille.
 3. Kaksipuolinen käyntikortti: Kaksipuolisessa käyntikortissa on tietoja molemmilla puolilla, mikä antaa enemmän tilaa tärkeiden tietojen esittelyyn. Tämäntyyppinen kortti voi olla hyvä vaihtoehto, jos haluat esimerkiksi esitellä tuotteitasi tai palveluitasi käyntikortissa.
 4. Minikäyntikortti: Minikäyntikortti on pienempi kuin perinteinen käyntikortti ja sen koko voi olla esimerkiksi 70 x 40 millimetriä. Tämäntyyppinen kortti on helppo kuljettaa mukana ja voi olla hyvä valinta esimerkiksi messuille tai tapahtumiin.
 5. Muotoiltu käyntikortti: Muotoillussa käyntikortissa on erilainen muoto kuin perinteisessä kortissa, kuten pyöreä, neliskulmainen tai sydämen muotoinen. Tämäntyyppinen kortti voi erottua joukosta ja olla hyvä vaihtoehto, jos haluat tehdä vaikutuksen potentiaalisiin asiakkaisiin.

On kuitenkin hyvä muistaa, että käyntikortin tyyli ja malli kannattaa aina valita oman brändin ja tyylin mukaisesti.