Esitteet

Esitteet, taitettavat esitteet ja esitetaskut laadukkaalla painatuksella antavat yrityksestäsi edustavan kuvan. Taitettavien nelisivuisten esitteiden vakiokoot ovat A4 210 x 297 mm ja A5 148 x 210 mm. Tavalliset 1- tai 2-puoleiset esitteet saa myös A6-koossa joka on tyypillinen flyer -koko.

Marlean taitettavat esitteet on helppoja tilata tasaerissä, alkaen 50 kappaletta. Taitettavat esitteet saat kolmessa eri materiaalivahvuudessa: 90g ja 125g paperit sekä jämäkkä 350g kartonki.

Esitteiden viimeistely

Marlean tasaerissä tilattavat esitteet voidaan viimeistellä eri tavoin, riippuen käytetystä kartonki- tai paperilaadusta.

Paksuimpaan 300g tai 350g / m2 vahvuiseen kartonkiin voi valita pinnan kiiltoasteen ja viimeistelyn joko kokonaan mattana (oletus) tai kirkkaan killtävänä. Mattapinta soveltuu hyvin kaiken tyyppisiin esitteisiin, joissa hyvä luettavuus erilaisissa valaistuksissa on tärkeää. Kiiltävä pinta on arvokkaan oloinen ja erittäin näyttävä, mutta kiiltäväksi viimeisteltyä esitettä voi olla hieman vaikea lukea kirkkaassa valaistuksessa.

300g ja 350g paksut kartonkiset esitteet voidaan myös suojalaminoida – kysy tarjous laminoinnista!

125 g/m2 paksusta paperista tehtyjen esitteiden ja taitettavien esitteiden paperilaatu ja viimeistely on aina kiiltävää. Se sopii hyvin arvokkaampiin ja näyttäviin esitteisiin, niin yksi- kuin kaksipuoleisena. 125g paperi on riittävän paksua siihen, että painettu kuva ei juurikaan kuulla läpi toiselle puolelle tai heikennä luettavuutta.

Ohuemmasta 90 g normaalin vahvuisesta paperista painettujen esitteiden viimeistely on matta. Ne soveltuvat hyvin jaettavaksi koska ne ovat erittäin edullisia, myös kaksipuoleisesti painatettuna. Niiden luettavuus on erinomainen. Kaksipuoleinen painatus voi hieman kuultaa läpi paperin toiselle puolelle, mutta esite on silti helppolukuinen.

Eri kokoiset yksisivuiset esitteet

Tavalliset A4 ja A5 -esitteet ovat yksisivuisia, yksi- tai kaksipuolisia esitteitä. Tavallisten esitteiden paksuin vaihtoehto on 300 g kartonki, jonka viimeistelyn voi valita mattana tai kiiltävänä. Kuten taitettavissa esitteissäkin, paksumpi paperiesite 125 g on kiiltäväpintainen, kun taas ohuempi 90 g paperille painettu esite on mattaviimeistelty.

Taitettavat esitteet, A4 ja A5

Taitettavat esitteet ovat yhdelle paperille tai kartongille painettuja nelisivuisia esitteitä, joihin on nuutattu valmiiksi keskelle taittokohta. Tällöin paksumpikin kartonki taittuu kauniisti eikä paperi tai painatus repeä.

Näytä lisää

Esitteet ja taitettavat esitteet A4, A5 ja A6 – tutustu tuotteisiin

Näytetään tulokset 1–16 / 24

Alk. Alk. 67,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 73,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 82,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 59,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 73,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 83,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 68,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 88,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 102,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 168,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 178,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 180,00  / 100 kpl

Esitteet on tärkeä markkinointityökalu

Esitteiden käyttö markkinoinnissa on edelleen yksi tehokkaimmista tavoista viestiä yrityksen tarjoamista tuotteista ja palveluista asiakkaille. Esitteet voivat olla perinteisiä painotuotteita tai digitaalisia versioita, joita jaetaan verkossa tai sähköpostitse.

Alla on muutamia vinkkejä esitteiden käyttöön markkinoinnissa:

  • Suunnittele visuaalisesti houkutteleva esite: Varista huomiota herättävä ja houkutteleva esite, joka kiinnittää asiakkaiden huomion ja houkuttelee heitä lukemaan lisää yrityksestä ja sen tarjoamista tuotteista tai palveluista.
  • Kohdista kohdeyleisösi: Määritä kohdeyleisösi ja käytä esitteessä kieltä ja kuvia, jotka puhuttelevat heitä. Muokkaa esitettä siten, että se vastaa asiakkaiden tarpeita ja mieltymyksiä.
  • Kerro selkeästi, mitä tarjoat: Esitteessä tulee selkeästi kertoa, mitä yrityksesi tarjoaa. Selkeyden vuoksi, tärkeimmät tiedot tulee nostaa esiin.
    Käytä visuaalisia elementtejä: Kuvat, grafiikat ja infografiikat ovat hyödyllisiä tapoja välittää tietoa ja kiinnittää huomiota. Varmista, että käytät laadukkaita kuvia, jotka auttavat asiakkaita ymmärtämään paremmin tarjoamaasi.
  • Jaa esitettä oikeissa paikoissa: Jaa esitteitä oikeissa paikoissa, joissa kohdeyleisösi viettää aikaa, kuten messuilla, seminaareissa tai muissa tapahtumissa. Lisäksi, voit jakaa digitaalisia esitteitä sähköpostilla, verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa.
  • Mittaa tuloksia: Seuraa esitteen menestystä seuraamalla sen latauksia, yhteydenottoja tai muita toimenpiteitä, jotka ovat tärkeitä yrityksesi tavoitteiden kannalta.

Esitteiden käyttö markkinoinnissa on edelleen tehokas tapa houkutella asiakkaita ja jakaa tietoa yrityksestäsi. Muista, että laadukas esite, joka on kohdennettu oikealle kohdeyleisölle, voi auttaa sinua erottumaan kilpailijoistasi.


Miten tilaat esitteet verkosta?

Tavallisten yksi- tai kaksipuolisten tai taitettavien esitteiden tilaaminen verkosta on helppoa. Lue alta vaiheittaiset vinkit miten onnistut esitteiden tilaamisessa kerralla!

Hinta: Alkaen 38,80 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Laminointi, nuuttaus
Työkalut: