Mainoskassit painatuksella

Mainoskassit painatuksella ovat tyylikkäitä tapoja tuoda yrityksesi viesti katukuvaan, asiakkaille tai kotiin. Kestävä ja tarpeellinen lahjatuote on myös ekologinen vaihtoehto, koska niiden käyttöikä voi olla vuosia.

Ekologiset mainoskassit logolla

Logopainatettu mainoskassi tuo yrityksesi brändin arkeen, ja se soveltuu liikelahjaksi tai jakotuotteeksi niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Painettuun mainoskassiin sisällytetty liikelahja toimii erinomaisesti esimerkiksi uusien asiakkaiden muistamisessa. Myös työntekijöiden mainoskassit ovat hyvä tapa muistaa erilaisissa juhlissa: esimerkiksi pikkujoulut, kesäpäivät, liikematkat tai messut.

Mainoskassi on todella monipuolinen käyttötuote. Katso valikoimamme ja tilaa helposti painatettuna yrityksesi väreihin!

Näytä lisää

Laadukkaat ja kestävät mainoskassit omalla painatuksella verkosta

Näytetään ainoa tulos

Alk. Alk. 1,28 

Monipuolinen mainoskassi valikoima yrityksille

Marlealla on erityisesti yrityksille suunnattu valikoima mainoskasseja, mainos laukkuja ja mainos reppuja, joihin tehtävällä painatuksella tai brodeerauksella saat yrityksesi viestin jalkautettua toimistoihin, asiakkaille ja työntekijöiden arkeen.

  • Kangaskassit painatuksella: Perinteinen ja ekologinen kangaskassi on käytännöllinen ostoskassi tai lahjatuote, jolla tuot yrityksesi näkyviin arjessa.
  • Tietokonelaukut ja tietokonereput painatuksella: Kannettavien tietokoneiden suojaamiseen soveltuvat laukut ja reput vähentävät tietokoneiden rikkoontumista, ja saat logosi näkyviin erityisesti liikkuvassa työssä..
  • Urheilukassit ja salikassit painatuksella: Kankaiset, vahvat ja ekologiset kassit ovat suosittuja yrityslahjoja, ja soveltuvat käytännöllisesti esimerkiksi uusien asiakkaiden palkitsemiseen.
  • Reput painatuksella: Reppu logolla on ympärivuotinen hittituote, joka on tarpeellinen ja näyttävä tuote. Yrityksesi lahjoittama reppu logolla on huomioonottavainen mainoslahja niin asiakkaille kuin henkilöstölle.

Miten hyödyntää mainoskasseja markkinoinnissa

Mainoskassit ovat erinomainen tapa lisätä brändisi näkyvyyttä ja edistää markkinointia. Tässä muutama tapa, miten voit hyödyntää mainoskasseja markkinoinnissa:

  • Messut ja tapahtumat: Mainoskassit ovat erinomainen tapa edistää brändiäsi messuilla ja tapahtumissa. Voit jakaa kasseja potentiaalisille asiakkaille ja näin lisätä brändisi tunnettuutta.
  • Myymälät ja kaupat: Mainoskassit ovat hyvä tapa edistää brändiäsi ja lisätä sen näkyvyyttä kaupoissa ja myymälöissä. Voit jakaa kasseja asiakkaille ostoprosessin yhteydessä tai tarjota niitä lahjaksi kampanjoissa.
  • Työntekijöiden käytössä: Mainoskassit voivat olla erinomainen tapa edistää yhtenäistä brändi-ilmettä. Voit jakaa kasseja työntekijöille ja kannustaa heitä käyttämään niitä työmatkoilla tai asiakaskäynneillä.
  • Sosiaalisen median kampanjat: Voit järjestää kampanjoita, joissa asiakkaat voivat voittaa mainoskassin. Tämä voi lisätä brändisi tunnettuutta sosiaalisessa mediassa ja tuoda sinulle uusia asiakkaita.
  • Ympäristöystävällisyys: Voit valita ympäristöystävällisiä mainoskasseja ja käyttää niitä mainostamaan brändiäsi. Tämä voi olla erinomainen tapa viestiä brändisi arvoista ja tukea ympäristöystävällistä toimintaa.
  • Kaupunkimarkkinointi: Mainoskassit ovat hyvä tapa markkinoida brändiä kaupungeissa. Voit jakaa kasseja ohikulkijoille tai sijoittaa niitä eri puolille kaupunkia, jolloin kassi toimii kävelyilmoituksena.

Nämä ovat vain muutamia tapoja, joilla voit hyödyntää mainoskasseja markkinoinnissa. Mainoskassit ovat erittäin monikäyttöisiä ja niiden avulla voit lisätä brändisi tunnettuutta helposti ja tehokkaasti.

Ympäristöystävällinen mainoskassi painatuksella

Marleassa on laaja valikoima ympäristöystävällisiä mainoskasseja, joihin voit merkata oman logon. Monet kangaskasseista ja laukuista on valmistettu luomu- tai kierrätyspuuvillasta, ja niillä on myönnetty arvostettu Reilu Kauppa-sertifikaatti. Valikoimassa on myös mainoslaukkuja ja mainoskasseja, joiden materiaalina on kierrätetty PET-muovi tai kierrätyspolyesteri. Sertifikaatin omaavat laukut ovat hyvä valinta jos haluat ekologisen liikelahjan.

Jos mietit sopivaa painatustekniikkaa voit kysyä apua asiakaspalvelustamme tai lukea painatus oppaamme.

Yksilöi mainoskassit ja laukut painatuksella

Kun tarpeesi on mainos logolla, muista että saat kaikki Marlean kassit, pussit ja laukut merkattuna. Saat mainoskasseihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, brodeeraukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Mainoskassi tai mainospussi omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin yrityslahjaksi kuin työntekijällekin tai jakolahjaksi messuosastolle. Samalla laadukas kassi tai reppu logolla luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Mainoskassi jakotuotteeksi tapahtumiin

Mainoskassit omalla logolla ovat suosittu mainoslahja, brändituote sekä jakotuote tapahtumiin. Tapahtumissa jaettavat mainoskassit ovat tehokas tapa parantaa yrityksen tunnettuutta. Kassien yleensä verrattain suurelle pinta-alalle tulevat mainokset takaavat näkyvyyden myös myöhemmin esimerkiksi katukuvassa.

Kyllä saa! Kaikki Marlean mainoskasseihin saat haluamasi painatuksen.

Mainoskassit painatuksella hinnat alkaa 0,96€/kpl mutta niiden hinta vaihtelee kassin materiaalin ja koon mukaan. Myös tilausmäärä vaikuttaa lopulliseen hintaan.


Näin ostat mainoskassin logopainatuksella

Mainoskassin ostaminen Marlealta logopainatuksella tai muulla merkinnällä on helppoa. Lue alta miten voimme palvella teitä mainoskassien osalta – tutustu valikoimaan ja pyydä tarjous!

Hinta: Alkaen 0,82 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: