Työpaidat painatuksella

Painatettu työpaita on muutakin kuin pelkkä mainospaita – esimerkiksi t-paita logolla tai yrityksen viestillä on toimiva ja moderni työpaita. Yrityksen logolla varustetut T-paidat ovatkin erittäin yleisiä yritysvaatteita.

Työpaidat logolla tai painettuna

Näytetään tulokset 1–16 / 55

Työpaidat logolla

Työvaatteet logolla kuten työpaidat toimivat erinomaisina mainospaitoina työmaalla tai toimistossa- värikkäillä paidoilla on helppoa ja edullista tuoda esille esimerkiksi yrityksen brändiä, tuotteita tai palveluita.

T-paita työpaitana

T-paita on etenkin kesäisin moderni työpaita, joka on samalla rento mutta sopivalla painatuksella tyylikäs työvaate. T-paidan päällä voi pitää, ja avonainen kauluspaita yhdistettynä yrityksen väreihin ja brändiin painettuun työpaitaan, on hyvin yleinen näky erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja toimistoissa. Katso t-paidat painatuksella täältä.

Pikeepaita painatuksella työpaidaksi

Pikeepaidat ovat klassisia työvaatteita sisäkäyttöön, kuten toimistoihin ja asiakaspalvelutehtäviin. Pikeepaidan painatus tai brodeeraus voidaan tehdä lähes mihin tahansa kohtaan paidassa, minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti kaikkien yritysten tarpeisiin. Oli etsinnässä sitten edustava työvaate ravintolaan tai työntekijöitä ilahduttava paita asiakastapaamisiin, sopii pikeepaita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pikeepaita omalla logolla auttaa myös löytämään oikean henkilön esimerkiksi työmaalla tai toimistolla.

Kauluspaita painatuksella työpaidaksi.

Kauluspaidat painatuksella toimii myös työvaatteena. Kauluspaitojen käyttö työpaitoina on muuttunut pelkästä toimiston ja konttorin henkilökunnan käytöstä jo kaikkiin palvelutoimialoihin. Kauluspaita omalla painatuksella onkin siisti ja käytännöllinen työvaate, jolla on käyttöä myös työajan ulkopuolella.

Tekninen työpaita

Tekninen T-paita painatuksella soveltuu mainosti kevyeksi ja hyvin hengittäväksi työpaidaksi. Tekniseenkin työpaitaan voidaan lisätä yrityksen brändin mukainen painatus – logo, palvelun tai tuotteen nimi, tai vaikkapa työntekijän nimikointi jääkiekkopaidan tyyliin. Mahdollisuuksia on paljon – Kysy lisää asiakaspalvelustamme.


Miten valitsen sopivan työpaidan?

Painatetun tai brodeeratun työpaidan valinta laajasta valikoimasta voi tuntua hankalalta, mutta lue alta vinkit miten saat yrityksellesi juuri sopivat, logolla varustetut työpaidat !

Hinta: Alkaen 2,50 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: