Työpaidat painatuksella

Painatettu työpaita on muutakin kuin pelkkä mainospaita – esimerkiksi t-paita logolla tai yrityksen viestillä on toimiva ja moderni työpaita. Yrityksen logolla varustetut T-paidat ovatkin erittäin yleisiä työvaatteita.

Työpaidat logolla tai painettuna

Näytetään tulokset 1–16 / 58

Mitä huomioida työpaidan valinnassa?

Oikeanlaisen työpaidan valitseminen riippuu useista tekijöistä, kuten työympäristöstä, työtehtävistä, henkilökohtaisista mieltymyksistä ja budjetista. Tässä on joitain tärkeitä tekijöitä, jotka kannattaa huomioida oikeanlaisen työpaidan valitsemisessa:

 1. Materiaali: Työpaidat on valmistettu erilaisista materiaaleista, kuten puuvillasta, polyesteristä, sekoitemateriaaleista jne. Valitse materiaali, joka sopii parhaiten työympäristöösi ja tarjoaa mukavuutta pitkäaikaisessa käytössä.
 2. Istuvuus: Istuvuus on tärkeä tekijä, kun valitset työpaitaa. Valitse istuvuus, joka on mukava ja tarjoaa liikkumavapauden työtehtävissäsi.
 3. Väri: Usein työpaikoilla on tietyt värivaatimukset, joten valitse väri, joka sopii työpaikkasi vaatimuksiin. Joissain tapauksissa, kuten ravintola- tai hotellialalla, tietyt värit kuten valkoinen tai musta, ovat standardikäytäntöjä.
 4. Kauluksen tyyppi: Työpaidat ovat saatavilla eri kaulusvaihtoehdoilla, kuten pyöreä kaulus, V-kaulus tai napillinen kaulus. Valitse kaulus, joka sopii työtehtäviisi ja henkilökohtaiseen tyyliisi.
 5. Taskut: Joissain työtehtävissä, kuten rakennusalalla, työpaidan taskut ovat käytännöllisiä. Tarkista, tarvitsetko taskuja työtehtävissäsi ja valitse työpaita, jossa on tarvittavat taskut.
 6. Hinta: Työpaidat ovat saatavilla eri hintaluokissa. Vertaile eri tuotemerkkien hintoja ja ominaisuuksia ennen ostopäätöksen tekemistä ja varmista, että valitsemasi työpaita on budjettisi mukainen.

Nämä ovat joitain tärkeitä tekijöitä, jotka kannattaa huomioida oikeanlaisen työpaidan valitsemisessa. Tärkeintä on löytää sellainen työpaita, joka on mukava ja käytännöllinen työtehtävissäsi ja sopii henkilökohtaiseen tyyliisi.

Työpaidat logolla – huomioi nämä asiat

Työpaitaan logo painattamisessa on useita tärkeitä huomioitavia tekijöitä:

 • Logon koko: Valitse logo, jonka koko on sopiva työpaidan koko- ja tyyppivaatimuksiin. Liian iso logo voi näyttää liian hallitsevalta ja liian pieni logo voi olla huomaamaton.
 • Logo-materiaali: Valitse oikea logo-materiaali sen mukaan, mikä sopii parhaiten työpaitaan. Useimmiten käytetään silkkipainatusta tai brodeerausta.
 • Logo-sijoitus: Valitse logo-sijoitus, joka näyttää hyvältä ja on helposti nähtävissä. Usein logot sijoitetaan rintaan tai selkään, mutta ne voidaan myös sijoittaa hihaan tai hartiaan.
 • Väri: Valitse logo-väri, joka sopii työpaitan väriin ja tukee yrityksen brändiä. Jos logo on useampivärinen, harkitse mahdollisesti yksivärisen logon käyttöä painatuksen selkeyttämiseksi.
 • Työpaidan materiaali: Eri materiaalit toimivat eri tavoin logopainatuksen kanssa, joten valitse materiaali, joka on sopiva valitulle painomenetelmälle. Esimerkiksi brodeeraus voi olla parempi vaihtoehto tietyille materiaaleille kuin silkkipainatus.
  Kestävyys: Varmista, että valittu logo-materiaali kestää pesua ja kulutusta pitkällä aikavälillä. Halvemmat materiaalit voivat haalistua ja irrota helpommin, joten kannattaa valita laadukkaampi vaihtoehto, joka kestää pitkään.
 • Määrä: Mieti painatettavien paitojen määrää ja pyydä tarjous Usein suurempi määrä painatettavia paitoja voi olla edullisempi kuin pienempi määrä.

Yhteenvetona, valitse logo, joka sopii hyvin työpaitaan ja brändiin, ja käytä laadukkaita logo-materiaaleja, jotka kestävät pitkään. Muista myös varmistaa logon sijoittaminen paikkaan, joka näyttää hyvältä ja on helposti nähtävissä. Sopivan painatustekniikan valitsemiseen voit hyödyntää opastamme tai kysyä apua asiakaspalvelusta.

Työvaatteet logolla kuten työpaidat toimivat erinomaisina mainospaitoina työmaalla tai toimistossa- värikkäillä paidoilla on helppoa ja edullista tuoda esille esimerkiksi yrityksen brändiä, tuotteita tai palveluita.

T-paita työpaitana

T-paita on etenkin kesäisin moderni työpaita, joka on samalla rento mutta sopivalla painatuksella tyylikäs työvaate. T-paidan päällä voi pitää, ja avonainen kauluspaita yhdistettynä yrityksen väreihin ja brändiin painettuun työpaitaan, on hyvin yleinen näky erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja toimistoissa. Katso t-paidat painatuksella täältä.

Pikeepaita painatuksella työpaidaksi

Pikeepaidat ovat klassisia työvaatteita sisäkäyttöön, kuten toimistoihin ja asiakaspalvelutehtäviin. Pikeepaidan painatus tai brodeeraus voidaan tehdä lähes mihin tahansa kohtaan paidassa, minkä vuoksi ne sopivat erinomaisesti kaikkien yritysten tarpeisiin. Oli etsinnässä sitten edustava työvaate ravintolaan tai työntekijöitä ilahduttava paita asiakastapaamisiin, sopii pikeepaita tilanteeseen kuin tilanteeseen. Pikeepaita omalla logolla auttaa myös löytämään oikean henkilön esimerkiksi työmaalla tai toimistolla.

Kauluspaita painatuksella työpaidaksi.

Kauluspaidat painatuksella toimii myös työvaatteena. Kauluspaitojen käyttö työpaitoina on muuttunut pelkästä toimiston ja konttorin henkilökunnan käytöstä jo kaikkiin palvelutoimialoihin. Kauluspaita omalla painatuksella onkin siisti ja käytännöllinen työvaate, jolla on käyttöä myös työajan ulkopuolella.

Tekninen työpaita

Tekninen T-paita painatuksella soveltuu mainosti kevyeksi ja hyvin hengittäväksi työpaidaksi. Tekniseenkin työpaitaan voidaan lisätä yrityksen brändin mukainen painatus – logo, palvelun tai tuotteen nimi, tai vaikkapa työntekijän nimikointi jääkiekkopaidan tyyliin. Mahdollisuuksia on paljon – Kysy lisää asiakaspalvelustamme.


Miten valitsen sopivan työpaidan?

Painatetun tai brodeeratun työpaidan valinta laajasta valikoimasta voi tuntua hankalalta, mutta lue alta vinkit miten saat yrityksellesi juuri sopivat, logolla varustetut työpaidat !

Hinta: Alkaen 2,50 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: