Messupöydät

Messupöydät ovat miehitetyn messuosaston peruselementtejä, joiden ympärillä on helppo keskustella potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Ne soveltuvat myös esimerkiksi myymälöihin ja aulatiloihin tuote-esittelijöille ja asiakaspalvelutilanteisiin. Tutustu messupöytien valikoimaan ja pyydä tarjous!

Messupöytä on monikäyttöinen kaluste

Messupöytä on kevytrakenteinen, mutta silti tukeva pöytä. Messupöytä on suunniteltu pääsääntöisesti seisomatyöhön, ja pöytään voidaan helposti vaihtaa runkoa ympäröivä grafiikka. Tällöin samaa messupöydän runkoa voidaan käyttää useaan eri tarkoitukseen usealla eri kankaalla. Pyöreä messupöytä on harvinaisempi erikoisuus, jota voit kysyä asiakaspalvelustamme!

Modernin messupöydän kangas on B1-palosuojattua stretch-kangasta, joka pingotetaan paikalleen vetoketjun avulla.

Pöydät ovat tukevia mutta kevytrakenteisia – ne painavat yleensä kymmenen kilon molemmin puolin kaikkine varusteineen, joten ne on helppo siirtää paikasta toiseen.

LED-valaistu mainospöytä

Sisältäpäin LED-valaistu mainospöytä herättää mainosgrafiikkasi ja yrityksesi brändin eloon! Se kerää hienosti huomiota messuilla, toimitiloissa ja kaikkialla missä tarvitaan näyttävää popup-asiakaspalvelupöytää.

Muut messuosaston elementit

Messuosaston kokonaisuus messupöydän lisäksi koostuu yleensä seuraavista elementeistä:

Näytä lisää

Messupöydät edullisesti nopealla toimituksella

Näytetään kaikki 10 tulosta

Alk. Alk. 94,80  / kpl
Alk. Alk. 339,00  / kpl
Alk. Alk. 129,50  / kpl
999,00  alv 0%
Alk. 574,00 
Alk. 599,00 
319,00  alv 0%
Alk. 544,00 

Messupöytä aula- ja odotustiloihin

Messupöydän äärellä voit toivottaa asiakkaat tervetulleiksi niin, että yrityksesi brändi erottuu heti, ja asiakkaat tietävät välittömästi, minne he ovat tulossa. Messupöytä toimii myös näyttävänä tervetulokalusteena – messupöytä toimii myös sellaisenaan esimerkiksi esitteiden jakoon ja koriste-esineiden tai palkintojen esilletuomisessa. Pitkään käytössä oleva, näyttävä messupöytä on myös hyvä sijoitus – sen hinta tulee nopeasti kuitattua. Katso tarjous!

Otsapaneelilla varustettu koottava messupöytä

Otsalauta tuo yrityksesi brändin hyvin näkyville, ja otsalauta erottuu väkijoukkojen ylitse ja kutsuu luokseen. Promo-messupöytä on edullinen ja tukeva, helposti kasattava messupöytä, jonka mainosvuota on valmistettu kestävästä PVC:stä, ja se on helppo vaihtaa.

Kätevä suuri messupöytä vaivattomasti magnetic-messupöydillä

Magnetic-messupöytä on kätevä alumiinirunkoinen messupöytä, jonka pystyputkiin sisäänrakennetut magneetit mahdollistavat useamman pöydän kytkemisen napakasti yhteen. Tällöin voit muodostaa useasta pienemmästä messupöydästä haluamasi muotoisen ja kokoisen suuren messupöydän, johon saat myös sisäpuolelle välihyllyn tavaroita ja messutarvikkeita varten.

Kokoontaittuva messupöytä

Kokoonaittuva pop up messupöytä on edullinen ja nopeasti kasattava messupöytä. Koottava popup-messupöytä kulkee kevyesti mukana, ja sen saa pystytettyä sekunneissa. Pingoitettava kangas messupöytään viimeistelee messupöydän ilmeen, koska siihen voi painattaa haluamansa grafiikan.

Messupöydät kuuluu messuosastolle

Näyttävät messuosastot sisältävät myös messupöytiä tai messutiskin, jonka takana voi seistä ja jonka päälle voi laittaa esimerkiksi tietokoneen tai esitetelineen. Messupöydällä voit kätevästi kirjoittaa esimeriksi tulevien asiakkaiden yhteystiedot ylös.

Messupöydät eivät valitettavasti kestä sadetta tai lunta. Ne sopivat parhaiten sisätiloihin, nimensä mukaisesti messuille, mutta myös toimistoihin, aulatiloihin, odotustiloihin ja erilaisiin popup-tapahtumiin.

Marlean valikoiman perustason messupöydät ovat varsin edullisia, alkaen noin sadasta eurosta. Niiden vaihdettavat kankaat takaavat messupöydän monipuolisuuden ja pitkän käyttöiän.

Marlean Messupöytä Display on vitriinillä varustettu, näyttävä alumiinirunkoinen messupöytä, joka sisältää vitriinin lisäksi myös käytännölliset säilytystasot.

Sisäpuolelta LED-valaistu messupöytä on erittäin näyttävä ja huomiota herättävä pöytä, joka on helppo ja nopea kasata. Sen grafiikat on helposti vaihdettavissa, ja pöydässä käytettävän kankaan voi vaikka pestä!

Popup-käyttöön soveltuu parhaiten kevyet, kokoontaitettavat ja helposti kasattavat messupöydät, joita on helppo siirtää paikasta toiseen. Helposti siirrettävien messupöytien mukana tulee monesti myös kantolaukku tai laukut eri osille. Osa messupöydistä on varustettu pyörillä, ja messupöydän sisään mahtuu esimerkiksi kokonainen messuseinä runkoineen.


Miten ostat messupöydän?

Marlean valikoimasta löydät varmasti yrityksellesi sopivat messupöydät. Monipuolinen mallisto kattaa popup-käyttöön soveltuvat kevyemmät ja kokoontaitettavat messupöydät, mutta myös vitriinillä varustetut tai sisäpuolelta valaistut näyttävät mainospöydät. Messupöydän avulla saat brändisi tuotua hyvin esiin, ja voit houkutella potentiaalisen asiakkaan heti asiakaspalvelutilanteeseen.

Hinta: Alkaen 95 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Kantolaukut, vuodat
Työkalut: