Näytetään kaikki 7 tulosta

Kokoontaitettavat messupöydät ja messutiskit

Messupöydät ja tiskit ovat miehitetyn messuosaston peruselementtejä, joiden ympärillä on helppo keskustella potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Ne soveltuvat myös esimerkiksi myymälöihin ja aulatiloihin tuote-esittelijöille ja asiakaspalvelutilanteisiin. Tilaa mainospöydät suoraan verkkokaupasta!

Messupöytä on monikäyttöinen kaluste

Mainospöydät ovat kevytrakenteisia mutta silti tukevia pöytiä ja tiskejä. Ne on suunniteltu pääsääntöisesti seisomatyöhön, ja niihin voidaan helposti vaihtaa pöydän runkoa ympäröivä grafiikka. Tällöin samaa mainospöydän runkoa voidaan käyttää useaan eri tarkoitukseen usealla eri kankaalla.

Pöydät ovat tukevia mutta kevytrakenteisia – ne painavat yleensä kymmenen kilon molemmin puolin kaikkine varusteineen, joten ne on helppo siirtää paikasta toiseen.

LED-valaistu mainospöytä

Sisältäpäin LED-valaistu mainospöytä herättää mainosgrafiikkasi ja yrityksesi brändin eloon! Se kerää hienosti huomiota messuilla, toimitiloissa ja kaikkialla missä tarvitaan näyttävää popup-asiakaspalvelutiskiä.

Näytä lisää

Messupöydät edullisesti verkkokaupasta nopealla toimituksella

Messupöytä aula- ja odotustiloihin

Messupöydän äärellä voit toivottaa asiakkaat tervetulleiksi niin, että yrityksesi brändi erottuu heti, ja asiakkaat tietävät välittömästi, minne he ovat tulossa. Messupöytä toimii myös näyttävänä tervetulokalusteena – messupöytä toimii myös sellaisenaan esimerkiksi esitteiden jakoon ja koriste-esineiden tai palkintojen esilletuomisessa.

Otsapaneelilla varustettu messupöytä

Otsalauta tuo yrityksesi brändin hyvin näkyville, ja otsalauta erottuu väkijoukkojen ylitse ja kutsuu luokseen. Promo-messupöytä on edullinen ja tukeva, helposti kasattava messupöytä, jonka mainosvuota on valmistettu kestävästä PVC:stä, ja se on helppo vaihtaa.

Messupöydät eivät valitettavasti kestä sadetta tai lunta. Ne sopivat parhaiten sisätiloihin, nimensä mukaisesti messuille, mutta myös toimistoihin, aulatiloihin, odotustiloihin ja erilaisiin popup-tapahtumiin.

Marlean valikoiman perustason messupöydät ovat varsin edullisia, alkaen noin sadasta eurosta. Niiden vaihdettavat kankaat takaavat messupöydän monipuolisuuden ja pitkän käyttöiän.

Marlean Messupöytä Display on vitriinillä varustettu, näyttävä alumiinirunkoinen messupöytä, joka sisältää vitriinin lisäksi myös käytännölliset säilytystasot.

Sisäpuolelta LED-valaistu messutiski on erittäin näyttävä ja huomiota herättävä pöytä, joka on helppo ja nopea kasata. Sen grafiikat on helposti vaihdettavissa, ja tiskissä käytettävän kankaan voi vaikka pestä!

Popup-käyttöön soveltuu parhaiten kevyet, kokoontaitettavat ja helposti kasattavat messupöydät, joita on helppo siirtää paikasta toiseen. Helposti siirrettävien messupöytien mukana tulee monesti myös kantolaukku tai laukut eri osille. Osa messupöydistä on varustettu pyörillä, ja messupöydän sisään voi asetella esimerkiksi kokonaisen mainosseinän runkoineen.


Miten ostat messupöydän?

Marlean verkkokaupan valikoimasta löydät varmasti yrityksellesi sopivat messupöydät. Monipuolinen mallisto kattaa popup-käyttöön soveltuvat kevyemmät ja kokoontaitettavat messupöydät, mutta myös vitriinillä varustetut tai sisäpuolelta valaistut näyttävät mainospöydät. Messupöydän avulla saat brändisi tuotua hyvin esiin, ja voit houkutella potentiaalisen asiakkaan heti asiakaspalvelutilanteeseen.

Hinta: Alkaen 95 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Kantolaukut, vuodat
Työkalut: