Pyyhkeet brodeerauksella tai painatuksella

Brodeerattu tai painatettu pyyhe logolla on arvostettu yrityslahja tai liikelahja. Pitkäikäiset ja ekologiset pyyhkeet jäävät hyvin saajan mieleen, vieläpä pitkäksi aikaa – laadukas pyyhe kestää vuosia kovaakin käyttöä. Pyyhkeet ovatkin suosittuja liikelahjoja, tai esimerkiksi työntekijän lahjoja kesälomalle lähtiessä.

Pyyhe brodeerauksella

Pyyhkeen brodeeraus on perinteinen ja suosittu tapa merkata pyyhe omalla logolla. Brodeeraus voidaan tehdä monivärisenä, jolloin monimutkaisempikin yrityksen logo saadaan toimimaan pyyhkeessä hyvin. Brodeeraus kestää erittäin hyvin kulutusta ja käyttöä, eikä vaikuta pyyhkeen käyttöominaisuuksiin.

Pyyhe painatuksella

Pyyhkeen painatus on mahdollinen joihinkin pyyhemalleihin, kuten urheilu-/retkipyyhkeisiin tai suosittuihin hamam-pyyhkeisiin. Perinteiseen froteepyyhkeeseen painatus ei sovellu merkkaustavaksi.

Näytä lisää

Pyyhe yrityksen logolla on suosittu liikelahja – katso valikoma

Näytetään kaikki 4 tulosta

Pyyhe logolla retkikäyttöön

Retkikäyttöön soveltuvat, kevyet pyyhkeet voidaan merkata yrityksen logolla useilla eri tavoilla. Perinteinen brodeeraus ei ole aina paras vaihtoehto ohueen pyyhkeeseen, mutta erilaiset kangas- ja nahkamerkit soveltuvat ohueen ja kevyeeseen pyyhkeeseen hyvin. Osan pyyhkeistä voi myös painattaa, jolloin pyyhkeeseen saa näyttävän ja suuren logon tai muun viestin.

Hamam pyyhe painatuksella

Hamam-pyyhe soveltuu hyvin suurien kuvien tai logojen painatukseen, koska se on kohtuullisen tiivis ja tyypillisesti vaaleasävyinen. Ylellinen ja pehmeä pyyhe suurella yrityksen logolla herättää varmasti huomiota kaikissa käyttökohteissaan – on se sitten mökillä tai yleisellä uimarannalla.

Pyyhkeen brodeeraus toteutetaan yleensä pyyhkeen sileään osaan, kohtuullisen pienenä logona. Brodeerauksen hinta muodostuu tikkien määrän ja värien mukaan, joka on suhdannollinen brodeerauksen pinta-alaan. Brodeerauksesta kannattaakin kysyä aina tarjous!

Teknisesti minkään pyyhemateriaalin painatukselle ei ole estettä, mutta esimerkiksi perinteisen froteepyyheen materiaali ei sovellu pienten ja tarkkojen kuvioiden painatukseen.


Näin ostat pyyhkeen omalla logolla

Pyyhkeen ostaminen omalla logolla varustettuna Marlean verkkokausta on helppoa – tuotevalikoima on tarkkaan mietitty joten voit olla varma että saat laadukkaan ja huolellisesti valitun pyyhkeen tai tuotekokonaisuuden. Myyntimme osaa suositella jokaiseen tuotteeseen painatuksen tai brodeerauksen sopivaa paikkaa ja kokoa, ja laskee nopeasti tarjouksen halutusta painatuksesta tai muusta merkkaustavasta.

Hinta: Alkaen 3,16 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Brodeeraus, logopainatus
Työkalut: