Messutarvikkeet

Marlea tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita messutarvikkeita ja palveluita, jotka auttavat yritystänne menestymään messuilla ja tapahtumissa. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja löydä juuri oikeat tuotteet yrityksesi tarpeisiin.

Näytetään tulokset 1–16 / 33

Alk. 111,00 
Alk. 203,00  alv 0%
Alk. 6,90 
Alk. 37,00 
Alk. 32,00 
Alk. 8,90 
Alk. 236,00 
Alk. 198,00 
Varasto loppu
Alk. 186,00 
999,00  alv 0%
Alk. 599,00 
319,00  alv 0%

Valitse messutarvikkeet – mitä huomioida?

Messutarvikkeiden valinta on tärkeä osa messuille valmistautumista. Oikeiden tarvikkeiden avulla voit luoda houkuttelevan ja ammattimaisen messuosaston, joka erottuu kilpailijoista ja houkuttelee kävijöitä.

Kategoriat:

 1. Messuosastot ja rakenteet
  – Modulaariset messuosastot
  – Räätälöidyt messuosastot
  – Seinäelementit ja taustakankaat
  Messukalusteet
 2. Lattiaratkaisut
  Roll-upit ja bannerit
  – Roll-up-bannerit
  – Pop-up-seinät
  – Kangasbannerit
  – PVC-bannerit
 3. Esittely- ja myyntitelineet
  Esite- ja lehtitelineet
  – Tuotenäyttelytelineet
  – Myyntipöydät ja -tiskit
  – Info- ja vastaanottotiskit
  – Valaistus ja AV-laitteet
 4. Messuosastojen valaistus
  – Projektio- ja näyttöruudut
  – Äänentoisto- ja mikrofonijärjestelmät
  Painotuotteet ja grafiikka
  Esitteet ja lehtiset
  Julisteet ja kyltit
 5. Logot ja brändäysmateriaalit
  Promootiotuotteet
  – Kynät ja muistikirjat
  – Laukut ja reput
  Vaatteet ja tekstiilit
 6. Elektroniikkatarvikkeet
  – Messukalusteet
  – Tuolit ja pöydät
  – Säilytysratkaisut
  – Somisteet ja sisustus
 7. Palvelut
  – Suunnittelu ja konsultointi
  – Messuosastojen rakentaminen ja purkaminen

Hyödynnä helppo ja nopea ostokokemus Marleasta, ja tilaa kaikki tarvitsemasi messutarvikkeet samasta paikasta. Tarjoamme kilpailukykyiset hinnat ja joustavat toimitusvaihtoehdot, jotta voitte keskittyä olennaiseen – yrityksenne menestykseen messuilla.

messutarvikkeet

Messutarvikkeiden valinta

 • Määritä tavoitteet ja budjetti: Ennen messutarvikkeiden valintaa, määrittele yrityksesi tavoitteet messuilla (esim. uusien asiakkaiden hankinta, tuotteen lanseeraus tai brändin näkyvyyden parantaminen) ja aseta realistinen budjetti.
 • Valitse messuosaston rakenne: Päätä, haluatko käyttää modulaarista tai räätälöityä messuosastoa. Modulaariset osastot ovat yleensä edullisempia ja helpommin muunneltavissa, kun taas räätälöidyt osastot voivat tarjota uniikin ja erottuvan ilmeen.
 • Panosta näkyvyyteen: Valitse korkealaatuiset roll-upit, bannerit ja muut grafiikat, jotka tuovat yrityksesi brändin ja viestin selkeästi esiin. Mieti myös valaistusta, joka voi auttaa houkuttelemaan kävijöitä osastollesi.
 • Huomioi esittely- ja myyntitelineet: Valitse esite-, lehti- ja tuotenäyttelytelineet, jotka sopivat yrityksesi tarpeisiin ja imagoon. Pyri luomaan siisti ja selkeä esillepano, joka houkuttelee kävijöitä tutustumaan tarjontaasi.
 • Älä unohda promootiotuotteita: Valitse promootiotuotteita, jotka ovat käytännöllisiä ja edustavat yrityksesi arvoja ja brändiä. Esimerkkejä ovat kynät, muistikirjat, laukut ja elektroniikkatarvikkeet.
 • Mieti messukalusteita: Valitse mukavat ja tyylikkäät tuolit, pöydät ja muut kalusteet, jotka sopivat yrityksesi imagoon ja tarjoavat kävijöille miellyttävän kokemuksen.
 • Palvelut ja logistiikka: Varaudu ajoissa ja huomioi messuosastojen rakentaminen, purkaminen, logistiikka ja varastointi. Tarvittaessa voit kääntyä Marlean ammattilaisten puoleen näiden palveluiden suhteen.
 • Ota huomioon kestävä kehitys: Pyri valitsemaan ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotteita sekä toimimaan vastuullisesti messujärjestelyissä.