Colleget

Colleget omalla painatuksella yrityksesi väreissä, logoilla ja kuvilla
Colleget sopivat erinomaisesti yritystekstiileiksi – kun painatat collegepaitaan yrityksesi logon tai esimerkiksi tuotteen nimen, niitä voi käyttää sekä toimivina, teknisinä työvaatteina, työntekijöiden huomioimisessa tai liikelahjoina.

Colleget painatuksella tai brodeerauksella

College paitojen värivalikoima on erittäin laaja, samoin kuin kokovalikoima. Marlealla on kymmeniä eri college-malleja, joista on saatavilla vastaavasti kymmeniä eri perusvärejä. Kun hankit työntekijöillesi yrityksesi brändin väriset, yhtenäiset collegen, yrityskuvasi parantuu työntekijöiden vaatetuksen avulla.

Colleget ovat myös erittäin suosittuja rentoja työvaatteita, jotka soveltuvat myös hieman viileämpiin olosuhteisiin. Kesällä ne toimivat hyvänä työvaatteena kylmemmälläkin kelillä. Myös voimakkaasti ilmastoiduissa toimistoissa, joissa tehdään staattista työtä, tarvitaan pitempää ja lämpimämpää vaatetusta.

Katso myös muut työvaatteet painatusella täydentämään saumattomasti yrityksen vaatteita.

Näytä enemmän

Brändätyt collegepaidat

Näytetään tulokset 1–16 / 54

Alk. 39,00 
Alk. 59,00 
Alk. 24,90 
Alk. 29,90 
Alk. 32,90 
Alk. 22,50 
Alk. 19,90 
Alk. 27,90 
Alk. 24,90 
Alk. 26,90 

Colleget – mallit ja koot

Collegeissa on varaa valita – malleja on kymmeniä, useissa eri väreissä sekä kokovaihtoehdoissa. Selaa valikoimaamme, ja etsi juuri sinun yrityksellesi sopiva collegepaita – vetoketjulla tai ilman, taskuilla ja haluamillasi logoilla.

Collegen materiaali kannattaa valita käyttötarve ja yrityksen periaatteet huomioiden. Monikerroksiset colleget ovat lämpimiä, ihanan pehmeällä fleecellä vuorattuja paksuja vaatteita, jotka pitävät kohtuullisesti jopa tuultakin. Ohuemmat hupparit ovat vastaavasti edullisempia, ja sopivat paremmin vaikkapa sisäkäyttöön työvaatteeksi.

Collegeissa voit valita esimerkiksi puuvillamateriaalin ympäristöystävällisen luokittelun – Cottover -malliston puuvilla on sertifioitua Reilun Kaupan luomupuuvillaa, ja kankaan ominaisuuksia parantava polyesteri on valmistettu kierrätysmateriaalista. Cottover -collegepaitojen hiilijalanjälki onkin merkittävästi tyypillistä collegea pienempi, ja samalla tuet tuotantomaiden eettistä ja kestävää viljelyä sekä vasutullisesti toimivaa vaateteollisuutta.

Collegepaita painatuksella on moderni ja rento työvaate

Laaja valikoimamme on myös hyvin edullinen. Kiinteät toimituskulumme mahdollistavat suuremkin tilauksen tekemisen ilman, että kokonaiskulut pääsevät karkaamaan korkeiksi.

Yksilöi college painatuksella

Kun tarpeesi on college painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat collegepaitoihin yrityskohtaiset vaatteiden logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. College omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas college luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.