Pipot painatuksella

Pipo on täydellinen työvaate talvella – se sopii ulkotyöskentelyyn, työmaalle ja muihin kylmiin tai viileisiin olosuhteisiin. Katso Marlean valikoimasta laadukkaat mainospipot logopainatuksella, jolloin voit tuoda yrityksesi brändin esille niin työpaikalla kuin vapaa-aikana!

Talvikäyttöön soveltuvat pipot ovat myös turvallisuutta lisääviä työvaatteita – kirkasvärinen brodeerattu pipo tai heijastimella varustettu painatettu pipo on osa työturvallisuutta, ja toimii myös erinomaisena liikelahjana.

Pipo heijastinpainatuksella tai brodeerattuna

Valikoimamme mainospipot ovat pääsääntöisesti brodeerattavia, mutta osa malleista mahdollistaa myös painatuksen. Painettavissa mainospipoissa on erikseen ommeltu puuvillakangas, johon saa helposti haluamansa painatuksen.

Näytä lisää

Parhaat pipot painatuksella

Näytetään tulokset 1–16 / 23

Alk. 4,36 
Alk. 3,38 
Alk. 7,38 
Alk. 11,20 
Alk. 4,96 
Alk. 2,98 
Alk. 28,20 
Ale! 4,99  alv 0%
Alk. 11,88 
Alk. 8,48 
Alk. 5,10 

Valitse pipo painatuksella – Oman logon voi lisätä monenlaisiin pipoihin

 • Tupsupipo on klassinen talvipipo, joka on lämmin ja näyttävä. Tupsupipoon saa brodeerauksen, tai siihen voidaan ommella painettu kangasmerkki.
 • Neulottu pipo on syksystä kevääseen suosittu päähine, joita saa lukuisissa eri väreissä, yksi- tai kaksivärisenä
 • Beanie on klassinen, suorareunainen ja hieman suippo pipomalli joka on ollut suosittu jo vuosikaudet
 • Huomiopipo on kirkkaalla huomiovärillä neulottu tai värjätty pipo, joka sopii erityisesti työmaille. Kääntöreunaan voi lisätä yrityksen logon.
 • Trikoopipo on ohut ja joustava, hyvin päätä muotoileva hattu, johon saa erilaisia painatuksia. Trikoopipoja on useita eri pituuksia.
 • Trikoopipo talvikäyttöön on fleecevuorella varustettu lämmin pipomalli.
 • Laadukkaat mainospipot on yrityksen tai tuotteen logolla brodeerattuja tai painettuja ne on yksi käytetyimmistä mainoslahjatuotteista tai jakotuotteista.

Katso myös valikomamme lippikset painatuksella tai brodeerauksella!

Pipo omalla logolla sopii moneen käyttöön

Pipot omalla logolla ovat todella suosittuja mainoslahjoja, jotka monesti tulevat aktiiviseen käyttöön. Laadukas pipo yrityksen logolla sopii moneen tilanteeseen, yleisimmät käyttökohteet ovat:

 • Liikelahjana
 • Jakotuotteena, jaettavaksi tapahtumissa
 • Henkilöstön käyttöön
 • Mainoslahjana

Mitä huomioida mainospipon valinnassa?

Mainospipojen valinnassa kannattaa huomioida seuraavat asiat:

 1. Materiaali: Pipojen materiaalit voivat vaihdella huomattavasti, joten valitse sellainen, joka sopii käyttötarkoitukseen. Esimerkiksi akryyli on yleinen materiaali mainospipoissa, mutta villa tai fleece voivat olla parempi valinta kylmässä ilmastossa.
 2. Koko: Pipojen koot voivat vaihdella merkittävästi, joten varmista että valitset oikean koon. Pipojen tulee olla sopivan kokoisia, jotta ne pysyvät hyvin päässä eivätkä ole liian tiukkoja tai löysiä.
 3. Värit: Valitse värit, jotka vastaavat brändiäsi ja ovat houkuttelevia asiakkaillesi. Yleensä kannattaa valita pipo, jossa on kontrastivärit, jotta logo tai painatus erottuu selvästi.
 4. Tyyli: Valitse tyyli, joka sopii brändiisi. Voit valita klassisen pipon tai esimerkiksi pään ympäri menevän mallin. Huomioi myös, että pipon tulee olla mukava ja käytännöllinen asiakkaillesi.
 5. Painatus: Valitse painatus, joka erottuu hyvin pipojen materiaalista. Yksinkertaiset logot tai tekstit toimivat yleensä hyvin mainospipoissa.
 6. Laatu: Varista, että valitset korkealaatuiset pipot, jotka kestävät pitkään ja ovat mukavia käyttää.

Mainospipo on loistava tapa mainostaa brändiäsi ja pitää asiakkaasi lämpimänä samalla. Huomioimalla nämä asiat voit valita sopivan pipon brändillesi ja asiakkaillesi.

Yksilöi laadukas mainospipo omalla logopainatuksella

Kun tarpeesi on pipo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat kaikkiin pipoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti.  Laadukas pipo omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla näyttävä mainospipo luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Merkkaukset mainospipoihin tehdään yleensä seuraavasti: trikoopipot painamalla, neulepipot yms muut mainospipot taas merkataan yleensä brodeeraamalla, eli merkataan logo tai teksti suoraan pipoon.

Pipoon oma teksti

Joskus pipoon riittää pelkkä oma teksti. Pipo omalla teksti- tai numeropainatuksella onkin erinomainen tapa erottua joukosta ja saada lisää näkyvyyttä yritykselle.

Trikoopipo on yllättävän suosittu ja käytetty päähine myös kesällä. Ohut pipo ei ole liian kuuma, mutta se suojaa esimerkiksi auringonpaisteelta, ja pysyy hyvin päässä esimerkiksi juostessa.

Useat neulepipot ovat paksumpia ja siten lämpimiä – mutta myös trikoopipoista on valikoimassamme lämpimällä fleecevuorella varustettuja talvimalleja.

Kyllä saa, kaikkiin mainospipoihin voidaan painattaa tai brodeerata haluamasi kuva tai teksti. Pipo omalla logolla onkin erittäin suosittu mainostekstiili.


Miten ostan yritykselle pipot verkosta?

Pipojen ostaminen yritykselle logopainatuksella tai brodeerauksella on helppoa ja vaivatonta. Sopivan mallin ja värin valittuasi, voit lähettää logon tai muun painoaineiston tarjouspyynnössä – ja voit aina olla yhteydessä avuliaaseen asiakaspalveluumme soittamalla, sähköpostilla tai chattiin yhteystietosi jättämällä, niin suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi sopivat päähineet!

Hinta: Alkaen 3,00 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: