Näytetään tulokset 1–12 / 29

Pipot painatuksella tai brodeerauksella

Pipo on tarpeellinen työvaate talvikäyttöön – se sopii ulkotyöskentelyyn, työmaalle ja muihin kylmiin tai viileisiin olosuhteisiin. Katso Marlean valikoimasta pipot logopainatuksella, jolloin voit tuoda yrityksesi brändin esille niin työpaikalla kuin vapaa-aikana!

Talvikäyttöön soveltuvat pipot ovat myös turvallisuutta luovia työvaatteita – kirkasvärinen brodeerattu pipo tai heijastimella varustettu painatettu pipo luo osaltaan työturvallisuutta, ja ne toimivat myös erinomaisina yrityslahjoina.

Pipo heijastinpainatuksella tai brodeerattuna

Valikoimamme pipot ovat pääsääntöisesti brodeerattavia, mutta osa malleista mahdollistaa myös painatuksen. Painettavissa pipoissa on erikseen ommeltu puuvillakangas, johon saa helposti haluamansa painatuksen.

Näytä lisää

Painatettu tai brodeerattu pipo – selaa valikoimaa alta!

Poimintoja pipovalikoimastamme

  • Tupsupipo on klassinen talvipipo, joka on lämmin ja näyttävä. Tupsupipoon saa brodeerauksen, tai siihen voidaan ommella painettu kangasmerkki.
  • Neulottu pipo on syksystä kevääseen suosittu päähine, joita saa lukuisissa eri väreissä, yksi- tai kaksivärisenä
  • Beanie on klassinen, suorareunainen ja hieman suippo pipomalli joka on ollut suosittu jo vuosikaudet
  • Huomiopipo on kirkkaalla huomiovärillä neulottu tai värjätty pipo, joka sopii erityisesti työmaille. Kääntöreunaan voi lisätä yrityksen logon.
  • Trikoopipo on ohut ja joustava, hyvin päätä muotoileva hattu, johon saa erilaisia painatuksia. Trikoopipoja on useita eri pituuksia.
  • Trikoopipo talvikäyttöön on fleecevuorella varustettu lämmin pipomalli.

Katso myös valikomamme lippikset painatuksella tai brodeerauksella!

Trikoopipo on yllättävän suosittu ja käytetty päähine myös kesällä. Ohut pipo ei ole liian kuuma, mutta se suojaa esimerkiksi auringonpaisteelta, ja pysyy hyvin päässä esimerkiksi juostessa.

Useat neulepipot ovat paksumpia ja siten lämpimiä – mutta myös trikoopipoista on valikoimassamme lämpimällä fleecevuorella varustettuja talvimalleja.


Miten ostan yritykselle pipot verkosta?

Pipojen ostaminen yritykselle logopainatuksella tai brodeerauksella on helppoa ja vaivatonta suoraan verkkokaupasta. Sopivan mallin ja värin valittuasi, voit lähettää logon tai muun painoaineiston verkkokauppaan tai asiakaspalveluumme – ja voit aina olla yhteydessä avuliaaseen asiakaspalveluumme soittamalla, sähköpostilla tai chattiin yhteystietosi jättämällä, niin suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi sopivat päähineet!

Hinta: Alkaen 3,00 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: