Kotimaiset liikelahjat

Suomessa valmistetut, kotimaiset liikelahjat ovat laadukkaita ja ekologisia tuotteita. Suomessa valmistettujen tuotteiden eettisyys ja vastuullisuus nousee yrityksille ja asiakkaille jatkuvasti tärkeämmäksi kriteeriksi liikelahjan valinnassa. Valikoimamme suomalaisista liikelahjoista on laadukas ja edustava sekä kestävästi kehitetty. Laadukkaiden tuotteiden käytännöllisyys, hyödyllisyys ja pitkä elinkaari tekee niistä arvostettuja kotimaisia liikelahjoja.

Suomalaiset heijastimet liikelahjaksi

Suomessa valmistetut Coreflect -heijastimet ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja, erittäin laadukkaita prismaheijastimia joiden heijastuvuus ja näkyvyys on omaa luokkaansa. Yrityksen logolla painatettuna ne ovat erinomaisia liikelahjoja ja jakotuotteita, jotka ovat hyödyllisiä ja lisäävät selvästi liikenneturvallisuutta.

Suomalaiset golftarvikkeet on käytännöllinen yrityslahja

Kierrätysmateriaalista Suomessa valmistetut golftiit painatuksella ovat erinomainen ekologinen liikelahja golffareille. Ne ovat pelivälineenä toimivia ja kestäviä, ja sataprosenttisesti maatuvia, joten niiden hiilijalanjälki on erittäin pieni. Myös muut BioGolfTee -tuotteet ovat huolellisesti valittuja, kestävän kehityksen mukaisia golftarvikkeita, jotka saa Marlealta yrityksen logolla painatettuna.

Suomalaiset liikelahjat

Ekologisuuden ja eettisyyden lisäksi kotimaisten liikelahjojen valikoimamme kasvaa jatkuvasti, sitä mukaa kun saamme varmistuttua niiden soveltuvuudesta laadukkaaksi ja toimivaksi lahjaksi yrityksille.

Näytä lisää

Parhaat kotimaiset liikelahjat

Näytetään kaikki 7 tulosta

Alk. 4,55 
Alk. Alk. 258,00  / 100 kpl
Alk. Alk. 278,00  / 100 kpl

Miksi valita kotimainen eli suomalainen liikelahja?

Kotimaisen liikelahjan valitseminen voi olla hyvä vaihtoehto monestakin syystä:

  1. Tue kotimaista: Suomalaisen liikelahjan valitseminen on tapa tukea kotimaista liiketoimintaa ja edistää suomalaisten yritysten menestystä.
  2. Ekologisuus: Kotimaisen liikelahjan valitseminen voi olla myös ekologinen valinta, sillä se vähentää kuljetuksen ympäristövaikutuksia ja edistää lähituotantoa.
  3. Kulttuurinen merkitys: Suomalaiset liikelahjat voivat olla myös hyvä tapa juhlistaa suomalaista kulttuuria ja perinteitä. Esimerkiksi saunatuotteet tai erätuotteet voivat olla mielenkiintoisia lahjoja ulkomaisille liikekumppaneille.
  4. Laadukkaat tuotteet: Suomalaiset yritykset tunnetaan usein korkeasta laadusta, joten suomalaisen liikelahjan valitseminen on usein takuu laadukkaasta tuotteesta.

Kaiken kaikkiaan suomalaisen liikelahjan valitseminen voi olla hyvä tapa tukea kotimaista liiketoimintaa, edistää ekologisuutta ja juhlistaa suomalaista kulttuuria samalla tarjoten laadukkaita ja hyvin saatavilla olevia tuotteita.

Yksilöi kotimaiset liikelahjat painatuksella

Kun tarpeesi on kotimainen liikelahja logolla, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat suomessa valmistettuihin liikelahjoihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit, kaiverrukset tai lasermerkkaukset edullisesti ja nopeasti. Kotimainen liikelahja omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin mainoslahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukkaat suomalaiset liikelahjat luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.


Miten ostan kotimaisia liikelahjoja?

Kotimaiset liikelahjat verkkokaupasta ovat helppoja ja eettisiä hankintoja – ostamalla kotimaisen liikelahjan, tuet samalla suomalaista työtä ja osaamista! Lue alta vaiheittaiset ohjeet kotimaisen liikelahjan ostamiseksi.

Hinta: Alk. 1,85 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: