Puuvillaiset ostoskassit

Puuvillaiset ostoskassit painatuksella

Ekologisesta puuvillasta valmistetut ostoskassit ovat erittäin suosittuja painotuotteita, jotka soveltuvat lähes kaikille yrityksille. Puuvillainen ostoskassi on halpa keino jalkauttaa brändi katukuvaan, jolloin viestisi näkyy toimiston ulkopuolella myös työntekijöiden ja asiakkaiden vapaa-ajalla. Puuvillianen ostoskassi sopii myös monenlaiseen vapaa-ajan käyttöön. Puuvillainen ostoskassi on hyvä liikelahja, joita voi edullisuutensa vuoksi jakaa esimerkiksi asiakkaille ja työntekijöille yhdessä muiden tuotteiden kanssa.

Ekologinen ostoskassi on käytännöllinen mainos

Mainoskassit ekologisesta puuvillasta yrityksen logolla omaa suuren käyttöarvon – ne liikkuvat nimensä mukaisesti ruokakauppoihin, mutta myös kaikkiin harrastuksiin ja muihin vapaa-ajan tapahtumiin. Laadukkaalla painatuksella erottuva tyylikäs kassi on moderni ja monipuolinen tuote, jota koko perhe voi käyttää. Se soveltuu myös liikkuvan työn tarpeisiin, jolloin tarvikkeet liikkuvat yritykseltä asiakkaille ja vapaa-aikaan, mainostaen aina yritystäsi näkyvästi.

Katso tästä kaikki kangaskassit omalla painatuksella

Näytä lisää

Ekologiset puuvillaiset ostoskassit painatuksella – tutustu valikoimaan

Näytetään kaikki 8 tulosta

Puuvilla ostoskassin painatus

Laadukkaat puuvillaiset ostoskassit voidaan merkata monella tapaa. Suosituimmat ja edullisimmat merkkaukset ovat erilaisia digipainatuksia – siirtokuvapainatukset ja tekstiilipainatukset. Ostoskassin voi myös brodeerata, joskin painatukset ovat tässä tuoteryhmässä selvästi suositumpia brodeerauksen selvästi kalliimman hinnan vuoksi. Valoikoimassamme on ostoskasseja useissa eri malleissa, erilaisilla pohjaväreillä ja yksityiskohdilla – tutustu valikoimaan!

Puuvillainen ostoskassi on hyvä mainoskassi

Ekologinen puuvillainen ostoskassi on erinomainen mainoskassi – siinä on selkeä ja helppo painatuksen paikka, johon saa edullisesti jopa noin A4 kokoisen painatuksen mallista riippuen. Kierrätyspuuvillasta valmistettu mainoskassi antaa yrityksestäsi hyvän kuvan asiakkaille, ja niitä näkeekin paljon katukuvassa ja yleiskäytössä ostoskasseina.

Yksilöi kierrätetty puuvilla ostoskassi omalla painatuksella

Kun tarpeesi on puuvillainen ostoskassi painatuksella, muista että saat kaikki Marlean reput, kassit ja laukut merkattuna. Saat mainoskasseihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Puuvilla ostoskassi omalla logolla on erinomainen ekologinen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas puuvillainen ostoskassi luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.


Miten ostan puuvillaisen ostoskassin verkosta?

Puuvillaisen ostoskassin hankkiminen Marlean verkkokaupasta on helppoa ja nopeaa. Lue alta vaiheittaiset vinkit, miten mainoskassin hankkiminen omalla painatuksella onnistuu helposti ja vaivattomasti. Voit myös aina <a href=”tel:+358504138277″>ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme</a> niin suunnittelemme teille sopivan mainoskassin.

Hinta: Alkaen 0,82 €
Kesto: 10 min
Varusteet: Logopainatus
Työkalut: