Puuvillaiset ostoskassit painatuksella

Ekologisesta puuvillasta valmistetut ostoskassit ovat erittäin suosittuja painotuotteita, jotka soveltuvat lähes kaikille yrityksille. Puuvillainen ostoskassi on halpa keino jalkauttaa brändi katukuvaan, jolloin viestisi näkyy toimiston ulkopuolella myös työntekijöiden ja asiakkaiden vapaa-ajalla. Puuvillianen ostoskassi sopii myös monenlaiseen vapaa-ajan käyttöön. Puuvillainen ostoskassi on hyvä liikelahja, joita voi edullisuutensa vuoksi jakaa esimerkiksi asiakkaille ja työntekijöille yhdessä muiden tuotteiden kanssa.

Ekologinen ostoskassi on käytännöllinen mainos

Mainoskassit ekologisesta puuvillasta yrityksen logolla omaa suuren käyttöarvon – ne liikkuvat nimensä mukaisesti ruokakauppoihin, mutta myös kaikkiin harrastuksiin ja muihin vapaa-ajan tapahtumiin. Laadukkaalla painatuksella erottuva tyylikäs kassi on moderni ja monipuolinen tuote, jota koko perhe voi käyttää. Se soveltuu myös liikkuvan työn tarpeisiin, jolloin tarvikkeet liikkuvat yritykseltä asiakkaille ja vapaa-aikaan, mainostaen aina yritystäsi näkyvästi.

Näytä lisää

Ekologiset puuvillaiset ostoskassit – tutustu valikoimaan

Näytetään kaikki 15 tulosta

Ostoskassin painatus

Laadukkaat puuvillaiset ostoskassit voidaan merkata monella tapaa. Suosituimmat ja edullisimmat merkkaukset ovat erilaisia digipainatuksia – siirtokuvapainatukset ja tekstiilipainatukset. Ostoskassin voi myös brodeerata, joskin painatukset ovat tässä tuoteryhmässä selvästi suositumpia brodeerauksen selvästi kalliimman hinnan vuoksi. Valoikoimassamme on ostoskasseja useissa eri malleissa, erilaisilla pohjaväreillä ja yksityiskohdilla – tutustu valikoimaan!