Narureput painatuksella

Narureput yrityksesi brändin mukaisella painatuksella

Narureput yrityksesi painatuksella sopivat niin työntekijöille, yhteistyökumppaneille kuin potentiaalisille asiakkaillekin annettavaksi. Yrityksen logolla tai muulla viestillä varustettu narureppu on edullinen mainostuote ja käytännöllisyytensä ansiosta monipuolinen lahja kaikille yrityksen sidosryhmille. Selässä vapaa-ajalla kulkeva narureppu tarjoaa runsaasti näkyvyyttä yrityksellesi ja jalkauttaa brändisi myös harrastuksiin ja muihin työajan ulkopuolisiin aktiviteetteihin.

Painatetut narureput ja jumppapussit omalla painatuksella

Kaikenlaiset narukassit ja jumppapussit ovat jo pitkään olleet suosittuja painotuotteita, sillä ne ovat edullisia, käytännöllisiä, kevyitä ja ennen kaikkea hyödyllisiä. Narureppua voi hyödyntää työpaikalla tai vapaa-ajan riennoissa – pakkaat narureppuun kätevästi ostokset, vaihtovaatteet, urheiluvarusteet ja koulukirjat. Monipuolinen narureppu sopii siis kaikille ja ilahduttaa varmasti. Valikoimaamme kuuluva heijastava narureppu on erityisen kätevä ulkona liikkuessa sekä pienten lasten selässä. Reppu painatuksella tarjoaa paitsi repun kantajalle, myös yrityksen logolle näkyvyyttä pimeämmässäkin.

Näytä lisää

Narureput painatuksella verkkokaupasta – tutustu valikoimaan

Näytetään tulokset 1–16 / 33

Narureppu on monipuolinen markkinointityökalu

Narureppu on mainio markkinointityökalu, sillä se on käytännöllinen ja ekologinen tuote, joka sopii hyvin brändäykseen. Tässä muutamia vinkkejä, miten voit hyödyntää narureppua markkinoinnissa:

  1. Brändää narureppu omalla logollasi ja viestilläsi. Narureppu toimii mobiilina mainospintana, joka kulkee mukana asiakkaidesi arjessa ja herättää huomion.
  2. Käytä narureppuja messuilla, tapahtumissa ja asiakastapaamisissa. Voit jakaa niitä kävijöille tai antaa niitä lahjaksi tärkeille yhteistyökumppaneillesi.
  3. Yhdistä narureppu kampanjaasi. Voit esimerkiksi antaa narurepun kampanjapalkintona tai käyttää sitä osana myynninedistämiskampanjaa.
  4. Toteuta ympäristöystävällinen markkinointikampanja. Osa narurepuista on valmistettu kestävästä ja ympäristöystävällisestä materiaalista, joten valitse ekologinen narureppu joka sopii hyvin kestävän kehityksen teemoihin liittyvään markkinointiin.
  5. Käytä narureppua asiakaslahjana. Narureppu on käytännöllinen lahja, joka pitää sisällään monia käyttötarkoituksia, kuten hedelmien, vihannesten tai leivonnaisten kuljetuksen.

Narureppu on siis monipuolinen markkinointityökalu, joka sopii moneen.

Narureppu logolla tai painatuksella

Narureppu omalla painatuksella on hauska tapa tehdä yrityksellesi näkyvä pakkaus kaikista mainostuotteistasi. Käytännölliseen narureppuun pakkaat helposti kannettavaan muotoon myös muut yrityksesi jakamat messutuotteet, jolloin potentiaaliset asiakkaat voivat kantaa kaikki messuilta tai urheilutapahtumasta saamansa giveaway lahjat kotiin asti. Pakkaamalla mainostuotteet kätevään narureppuun voit varmistaa, että mainosmateriaalisi varmasti päätyy asiakkaan kotiin asti, eikä lennä seuraavaan roskakoriin hankalan kuljetettavuuden takia.

Narureppu painatuksella on siis monipuolinen mainostuote ja liikelahja, jolla takaat yrityksesi näkyvyyden myös vapaa-ajalla. Tutustu valikoimamme vaihtoehtoihin ja painata yrityksellesi sopivat narureput logolla tai ilman jo tänään!