Softshell takit

Softshell takit yrityksen logolla ovat tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä – kun painatat tai brodeeraat esimerkiksi yhtenäiset softshell takit henkilökunnalla, tuot yritystäsi kattavasti esiin. Marlean verkkokaupan takit painatuksella valikoimasta löytyy laaja valikoima softshell takkeja omalla painatuksella.

Softshell takkeja omalla painatuksella. – tutustu valikoimaan ja painata logo!

Näytetään tulokset 1–16 / 37

Mikä on softshell takki?

Softshell-takki on ulkoiluvaate, joka on valmistettu joustavasta ja hengittävästä materiaalista. Se on yleensä suunniteltu käytettäväksi kevät- ja syyskaudella tai viileämmillä kesäsäillä. Softshell-takin materiaali koostuu yleensä useasta kerroksesta, joissa yhdistyy erilaisia ominaisuuksia, kuten kosteudenkestävyys, tuulenpitävyys ja hengittävyys.

Tämä tekee takista erittäin mukavan ja käytännöllisen ulkoiluvaatteen, joka suojaa hyvin erilaisilta sääolosuhteilta. Softshell-takkeja löytyy eri malleissa ja väreissä, ja niitä käytetään yleisesti esimerkiksi retkeilyssä, hiihdossa, pyöräilyssä ja muissa ulkoilulajeissa.

Softshell takkiin painatus – mitä huomioida?

Softshell-takkiin voidaan painattaa erilaisia kuvioita, tekstejä tai logoja, mutta painatuksen on oltava materiaalin kanssa yhteensopiva, jotta se kestää pesua ja käyttöä. Softshell-materiaali on yleensä joustavaa ja hengittävää, mikä voi vaikeuttaa painatuksen tekemistä. Siksi suosittelemme, että painatukset teetään erikoisväriaineilla ja -tekniikoilla, jotka ovat suunniteltu käytettäväksi juuri softshell-materiaalin kanssa.

Sopivat painotekniikat

Softshell-takin painatukseen sopivat parhaiten seuraavat painotekniikat:

  • Brodeeraus: Brodeeraus on koristeompelumenetelmä, joka sopii hyvin softshell-takin painatukseen. Menetelmässä käytetään koneita, joissa lanka kulkee kangaspalan yli muodostaen kuvion. Brodeeraus kestää hyvin pesua ja käyttöä.
  • Siirtopainatus: Siirtopainatus on painotekniikka, jossa painokuva tulostetaan erilliselle siirtopaperille ja siirretään sitten painamalla se kangaspalaan kuumalla paineella. Siirtopainatus sopii myös softshell-kankaalle, mutta sen kestävyys voi olla hieman huonompi kuin sieppauspainatuksen ja brodeerauksen.

On tärkeää muistaa, että painatusta tehdessä on valittava sopiva väriaine ja -tekniikka, jotta painatus kestää hyvin softshell-takin käytössä. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi Marlean asiakaspalvelu auttaa sinua sopivan painotekniikan valinnassa.

Yksilöi softshell takki omalla painatuksella

Kun tarpeesi on softshell takki logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat softshell takkeihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Softshell takki omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas ja näyttävä mainostakki luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Softshell on yhteinen nimitys vaatteille, joissa ei ole veden- ja tuulenpitäviä vuorta. Sen sijaan softshell vaatteet antavat ihon hengittää ja käyttäjän liikkua vapaasti, toisin kuten tavalliset sadevaatteet ja muut kovasta materiaalista valmistetut vaatteet.

Kyllä saa! Kaikki valikoimasta löytyvät softshell takit voidaan tilata omalla painatuksella.