Softshell takki painatuksella

Softshell takit yrityksen logolla ovat tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä – kun painatat tai brodeeraat esimerkiksi yhtenäiset softshell takit henkilökunnalla, tuot yritystäsi kattavasti esiin. Marlean verkkokaupan takit painatuksella valikoimasta löytyy laaja valikoima softshell takkeja omalla painatuksella.

Softshell takkeja omalla painatuksella. – tutustu valikoimaan ja painata logo!

Näytetään tulokset 1–16 / 37

Yksilöi softshell takki omalla painatuksella

Kun tarpeesi on softshell takki logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat softshell takkeihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Softshell takki omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas ja näyttävä mainostakki luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Softshell on yhteinen nimitys vaatteille, joissa ei ole veden- ja tuulenpitäviä vuorta. Sen sijaan softshell vaatteet antavat ihon hengittää ja käyttäjän liikkua vapaasti, toisin kuten tavalliset sadevaatteet ja muut kovasta materiaalista valmistetut vaatteet.

Kyllä saa! Kaikki valikoimasta löytyvät softshell takit voidaan tilata omalla painatuksella.