Softshell liivit

Softshell liivi painatuksella

Softshell liivit yrityksen logolla ovat tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä – kun painatat tai brodeeraat esimerkiksi yhtenäiset softshell liivit henkilökunnalla, tuot yritystäsi kattavasti esiin. Marlean verkkokaupan liivit painatuksella valikoimasta löytyy laaja valikoima softshell liivejä omalla painatuksella.

Softshell liivi omalla painatuksella. – tutustu valikoimaan ja painata logo!

Näytetään kaikki 9 tulosta

Yksilöi softshell liivi omalla painatuksella

Kun tarpeesi on softshell liivi logo painatuksella, muista että saat kaikki Marlean tuotteet merkattuna. Saat softshell liiveihin yrityskohtaiset logopainatukset, merkit tai brodeeraukset edullisesti ja nopeasti. Softshell liivi omalla logolla on erinomainen markkinointikeino joka soveltuu niin liikelahjaksi kuin työntekijällekin. Samalla laadukas ja näyttävä liivi luo yritykselle arvokasta näkyvyyttä pitkälle tulevaisuuteen.

Softshell on yhteinen nimitys vaatteille, joissa ei ole veden- ja tuulenpitäviä vuorta. Sen sijaan softshell vaatteet antavat ihon hengittää ja käyttäjän liikkua vapaasti, toisin kuten tavalliset sadevaatteet ja muut kovasta materiaalista valmistetut vaatteet.