Huomioliivit

Huomioliivi omalla painatuksella on tehokas tapa tuoda näkyvyyttä niin kantajalleen kuin brändillesi. Marlean verkkokaupan valikoimasta saat laadukkaat heijastinliivit omalla painatuksella – kaikki edullisesti, nopeasti toimitettuna ja brändättynä yrityksesi näköiseksi!

Valitse alta paras heijastava huomioliivi edustamaan yritystäsi, sen brändiä tai tuotetta, haluamasi väri sekä mihin painatuksen haluat. Voit myös kertoa tarkemmin toiveistasi ja ladata painoaineiston, kuten logon tiedostona mukaan. Tutustu vaihtoehtoihin alla ja pyydä tarjous.

Näytetään kaikki 8 tulosta

Alk. Alk. 6,50  / kpl
Alk. Alk. 5,20  / kpl
Alk. Alk. 7,00  / kpl
Alk. 61,90 
Alk. Alk. 5,80  / kpl
Alk. 5,00 
Alk. 5,90 

Huomioliivi omalla painatuksella lisää työntekijän ja yrityksen näkyvyyttä

Huomioliivi yrityksesi logolla ja viestillä painatettuna vahvistaa työturvallisuutta ja -mukavuutta mainostaen samalla brändiäsi tai tuotettasi. Marlealla heijastinliivejä on saatavilla niin perinteisissä huomioväreissä – keltaisena ja oranssina – kuin monissa muissa väreissä. Tyyli ja turvallisuus on siis taattu.

Huomioliivien mitoitus on väljä, jolloin niitä voi helposti käyttää paksujenkin ulkovaatteiden päällä. Kokovaihtoehtoja on XS:stä alkaen aina 5XL:n saakka, joten isokaan talvitakki ei estä yrityksesi mainostusta. Huomioliivi on tärkeä työvaruste ympäri vuoden, mutta erityisesti pimeään aikaan vuodesta. 

Heijastinliivi on myös loistava liikelahja

Heijastinliivit ovat yleistyneet työmaiden lisäksi turvallisuustietoisten ulkoilijoiden keskuudessa. Huomioliiviä käyttävät niin lenkkeilijät, koiranulkoiluttajat kuin hiihtäjät, joiden lisäksi siitä hyötyvät myös pyöräilijät ja moottoripyöräilijät, jotka saattavat liikkua pimeällä ympäri vuoden.

Huomioliivi onkin huomaavainen liikelahja monipuoliseen käyttöön. Monet säilyttävät sitä eteisessä valmiina uloslähtöä varten, joten liivin näkevät muiden ulkoilijoiden lisäksi vieraat. Laadukas painatus erottuu liivistä hyvin ja säilyy pitkään. Marlean painatukset tehdään huolella ja voitkin luottaa niiden laatuun.

Painata logo mihin tahansa huomiovärivaatteeseen

Marlean valikoimassa on huomioliivejä, turvaliivejä, heijastinpaitoja, huppareita ja t-paitoja huomioväreillä. Lisäämme haluamasi painatuksen tuotteeseen kuin tuotteeseen laatutakuulla. Huomioliivit ja muut hyödylliset tuotteet logolla tuovat yrityksesi positiivisesti esille, ja auttavat painamaan brändisi kuluttajien ja yhteistyökumppanien mieleen.

Valitse logosi tai iskulauseesi parhaiten esiin tuova painatustapa. Painatusvaihtoehtoja heijastaviin huomiotuotteisiin on monia, kuten:

  • Heijastava painatus
  • Yksiväripainatus
  • Moniväripainatus

Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä lisää. Marlea tarjoaa yritysten tarpeisiin parhaiten sopivat huomiovaatteet omalla logolla, painatuksella tai vaikkapa brodeerauksella.