Huomioliivi painatuksella

Huomioliivi omalla painatuksella on tehokas tapa luoda yhtenäistä ja näyttävää brändiä, Marlean verkkokaupan valikoimasta löydät laadukkaat huomioliivit painatuksella – kaikki edullisesti, nopeasti toimitettuna ja brändättynä yrityksesi näköiseksi!

Näytetään kaikki 8 tulosta

Huomioliivit painatuksella yritykselle – lisää työturvallisuutta ja työmukavuutta

Huomioliivit oman yrityksesi logolla ja viestillä painatettuna, ovat tehokas tapa tuoda sekä yritystäsi esiin työmailla, mutta samalla parannat työturvalisuutta ja työergonomiaa. Huomioliivejä on saatavilla eri kokoisia aina pienistä isoihin huomioliiveihin sekä tietysti eri väreissä kuten perinteisissä huomioväreissä – keltaisena ja oranssina, mutta myös heijastimin varustettuna lähes kaikissa väreissä.

Huomioliivien mitoitus on väljä, jolloin niitä voi helposti käyttää paksujenkin ulkovaatteiden päällä. Kokovaihtoehtoja on XS:stä alkaen aina 5XL:n saakka, joka mahtuu suuremmankin työntekijän tai paksumpien talvivaatteiden päälle ongelmitta.

Marleasta löydät huomioväri vaatteet kuten huomioliivit, turvaliivit, heijastinliivit sekä huomiopaidat – kaikki tietysti omalla logo painatuksella

Marlean valikoimasta löytyy heijastinliivejä, huomioliivejä, turvaliivejä, heijastinpaitoja, huomio huppareita, huomioväirisä t-paitoja. Marlea pystyy toteuttamaan kaikkiin huomioliiveihin haluamanne painatuksen.

Painatusvaihtoehtoja heijastinliiveihin on monia kuten:

  • heijastava painatus
  • yksiväripainatus
  • moniväripainatus

Voit myös otata yhteyttä asiakaspalveluumme ja kysyä lisää. Marlea tarjoaa yritystesten tarpeisiin parhaiten sopivat huomiovaatteet omalla logolla, painatuksella tai vaikkapa brodeerauksella.