Tapahtumaliivi Leipzig

Alk. 5,80  / kpl

Tarrakiinnitteinen tapahtumaliivi on kevyt ja kirkasvärinen huomioliivi, jossa ei huomioliivistä poiketen ole heijastinnauhoja. Siihen voidaan painattaa suurempi logo rintaan tai vielä suurempana selkään. Edullinen tapahtumaliivi on toimiva huomiovaruste niin tapahtumissa kuin työpaikoillakin. Tapahtumaliivissä on laaja kokovalikoima, runsaasti eri värejä, ja sen mitoitus sopii käytettäväksi myös takkien päällä.

 • Materiaali: 100 % polyesteriä
 • Kankaan vahvuus: 120 g/m²
 • Musta kanttaus reunoissa
 • Tarranauhasäätö
 • Suuri painatusalue takana
 • Koot: S – 5XL

Pyydä tarjous eri kokomäärästä ja haluamastasi painatuksesta!

 

MARSKOLEI

Tee tuotteen valinnat

 • *Väri

  Poista valinta

  Valitse ensin haluamasi väri. Valitse seuraavaksi haluamasi koot ja kunkin koon haluamasi kappalemäärät. Huomioliivien minimitilausmäärä on 25 kappaletta. Tuotehinta ei sisällä painatuskuluja tai muuta merkkausta - voit lähettää meille painoaineiston tai logon alempaa tuotekortilta tai sähköpostilla myynti@marlea.fi, niin laadimme teille tarjouksen painatuksesta.

  Valitse painatuksien sijainnit

  Voit valita haluamasi painatuksen sijainnin tai sijainnit klikkaamalla alla olevia kuvakkeita. Painatuksen sijainnin ja painoaineiston perusteella laskemme teille tarjouksen painatuskuluista.

  Lataa painoaineistot

  Painoaineisto 1

  Painoaineisto 2

  Tuotantoa varten tarvitsemme painoaineiston tai logon vektoroidussa muodossa, jossa fontit on muutettuna poluiksi. Vektoroitujen kuvien yleisimmät tiedostomuodot ovat .AI, .EPS, SVG ja .PDF. Huom! .JPG- ja .PNG-muodossa luodut kuvat ja valokuvat ovat aina rasterimuotoisia, joten niitä ei ole vektoroitu.

Alk. 5,80  / kpl

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!