Color heijastinliivi

Hinta

Alk. 5,00 

 • *VÄRI

  Poista valinta

  Valitse ensin haluamasi väri. Valitse seuraavaksi haluamasi koot ja kunkin koon haluamasi kappalemäärät. Huomioliivien minimitilausmäärä on 25 kappaletta. Tuotehinta ei sisällä painatuskuluja tai muuta merkkausta - voit lähettää meille painoaineiston tai logon alempaa tuotekortilta tai sähköpostilla myynti@marlea.fi, niin laadimme teille tarjouksen painatuksesta.

  Valitse painatuksien sijainnit

  Voit valita haluamasi painatuksen sijainnin tai sijainnit klikkaamalla alla olevia kuvakkeita. Painatuksen sijainnin ja painoaineiston perusteella laskemme teille tarjouksen painatuskuluista.

  Lataa painoaineistot

  Painoaineisto 1

  Painoaineisto 2

  Tuotantoa varten tarvitsemme painoaineiston tai logon vektoroidussa muodossa, jossa fontit on muutettuna poluiksi. Vektoroitujen kuvien yleisimmät tiedostomuodot ovat .AI, .EPS, SVG ja .PDF. Huom! .JPG- ja .PNG-muodossa luodut kuvat ja valokuvat ovat aina rasterimuotoisia, joten niitä ei ole vektoroitu.

Alk. 5,00 

Color heijastinliivi on väljästi mitoitettu, joka mahdollistaa käytön päällysvaatteiden päällä. Color-heijastinliivistä on saatavana erittäin monta eri väriä, joista osa on kirkkaasti erottuvia huomiovärejä. Hyväksytty monenlaiseen työkäyttöön: EN ISO 20471:2013-hyväksyntä, luokka 2. Heijastinnauhojen leveys on 50 mm. Color-heijastinliivi on myös direktiivin 89/686/EEC mukainen. Tilaa nyt tai pyydä tarjous heijastinliivistä yrityksen logolla.

Huom! Liivissä iso mitoitus, katso mittataulukko sivun lopussa.

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Color huomioliivi painatuksella – tekniset tiedot

 • Värit: Keltainen, Oranssi, Vihreä, Vaaleanpunainen, Valkea, Musta, Tummanpunainen, Harmaa, Kirkkaan vihreä, Violetti, Pinkki, Tumma oranssi, Tumman sininen, Vaalean sininen.
 • Neljä eri kokoa: XS, S/M, L/XL, XXL/3XL
 • Materiaali: 120 g/m2, 100 % polyesteriä
Mitat cm +/- 2cm XS S/M L/XL XXL/3XL
Leveys 56 66 69 75
Pituus 66 76 76 76

 

MARSR200