Core vetoketjullinen heijastinliivi

Hinta

Alk. 7,90 

 • *VÄRI

  Poista valinta

  Valitse ensin haluamasi väri. Valitse seuraavaksi haluamasi koot ja kunkin koon haluamasi kappalemäärät. Huomioliivien minimitilausmäärä on 25 kappaletta. Tuotehinta ei sisällä painatuskuluja tai muuta merkkausta - voit lähettää meille painoaineiston tai logon alempaa tuotekortilta tai sähköpostilla myynti@marlea.fi, niin laadimme teille tarjouksen painatuksesta.

  Valitse painatuksien sijainnit

  Voit valita haluamasi painatuksen sijainnin tai sijainnit klikkaamalla alla olevia kuvakkeita. Painatuksen sijainnin ja painoaineiston perusteella laskemme teille tarjouksen painatuskuluista.

  Lataa painoaineistot

  Painoaineisto 1

  Painoaineisto 2

  Tuotantoa varten tarvitsemme painoaineiston tai logon vektoroidussa muodossa, jossa fontit on muutettuna poluiksi. Vektoroitujen kuvien yleisimmät tiedostomuodot ovat .AI, .EPS, SVG ja .PDF. Huom! .JPG- ja .PNG-muodossa luodut kuvat ja valokuvat ovat aina rasterimuotoisia, joten niitä ei ole vektoroitu.

Alk. 7,90 

Huomioliivi omalla painatuksella jossa on oikeassa rinnassa läpinäkyvä tasku henkilökortille. Heijastinnauhat olkapäillä ja vyötäröllä. Väljä malli, joka mahdollistaa käytön päällysvaatteiden päällä. EN ISO 20471:2013, luokka 2

Tilaa nyt tai pyydä tarjous heijastinliivistä yrityksen logolla.

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Core vetoketjullinen heijastinliivi painatuksella – tekniset tiedot

 • Värit: Keltainen | Oranssi
 • Koot: S/M, L/XL, XXL/3XL
 • Materiaali: 120 g/m2, 100 % polyesteriä
Mitat cm +/- 2cm S/M L/XL XXL/3XL
Leveys 65 69 75
Pituus 76 76 76

 

MARSR202