Lipputangon viirit ja mainosliput painatuksella

Mainosliput ja viirit lipputankoon yrityksesi logolla, nimellä tai muulla painatuksella löydät edullisesti verkkokaupastamme. Tuulessa liehuvat mainosliput ovat näyttäviä elementtejä, joilla voit merkitä yrityksesi tehtaan tai toimipaikan sekä muistuttaa yrityksesi tuotteista. Painatusten lisäksi valmistamme liput myös täysin haluttujen mittojen mukaan, jolloin voit miettiä omalle yrityksellesi parhaiten sopivan kokonaisuuden. Erilaisten yrityksen nimellä tai logolla varusteltujen lippujen lisäksi voit tilata meiltä myös muut mainosliput lipputankoon. Lipputanko ja lippu näkyvät jo kaukaa, jolloin mainoksesi ei varmasti jää näkemättä.

Mainoslippu – hinta

Kuten lähes aina mainonnassa, mainoslipun hinta on merkittävä tekijä lippua hankkiessa. Mainoslipun ja lippukankaan hinta muodostuu sekä lippukankaan laadusta, että lipun painatuksesta. Molemmat ovat neliömetrihinnoiteltuja, mutta positiivisena puolena, lippukangas on varsin edullista. Lippukankaan painatusominaisuudet ovat myös hyvät, ja värintoisto on kirkasta.

Lippu omalla logolla

Lippukankaan painatus on syytä tehdä aina UV-suojatuilla väreillä, jolloin lippu kestää ulkokäyttöä haalistumatta nopeasti. Marlean toimittamissa lipuissa on vahva UV-suojaus, ja käyttämämme tulostus / painovärit ovat erittäin laadukkaita ja kirkasvärisiä. Tällöin lippu on näyttävä, ja palvelee käytössä pitkään.

Muut mainoskyltit ja banderollit

Katso myös valikoimamme roll-up -telineet, banderollit ja mainostelineet!

Näytä lisää

Katso lippujen materiaalit ja tilaa verkosta

Näytetään kaikki 4 tulosta

Liput yrityksen painatuksella

Mainostukseen tarkoitetut liput ovat kevyitä ja kestäviä mainosratkaisuja, jotka sopivat yrityksille ja tapahtumiin. Erityisesti lipputankoon suunnitellut liput ja viirit sisältävät valmiina liittimet, joiden avulla ne on helppoa kiinnittää itse tankoon. Lähes kaikki valikoimamme printit ja rungot kestävät UV-säteilyä, jolloin lippusi värit pysyvät kirkkaina jatkuvassa ulkokäytössä. Voit siis huoletta panostaa kerralla hyvään, laadukkaaseen lipputangon lippuun, joka liehuu yrityksesi maamerkkinä vuosia.

Viirit lipputankoon

Lippukangas voidaan leikata haluttuun muotoon, jolloin voit suunnitella juuri sellaisen viirin lipputankoon kuin haluat. Omalla muodolla leikattu viiri on pinta-alaan nähden hieman arvokkaampi kuin perinteinen suorakaiteen muotoinen, yksinkertainen ja suorakulmainen leikkaus. Viiri omalla painatuksella on näyttävä mainoslippu esimerkiksi yritysten toimitilojen eteen, sisäänkäyntien seinälipputankoihin tai yrityksen katolle pystytettyyn lipputankoon.

Mainoslippu lipputankoon

Mainoslippu ulos lipputankoon on perinteinen, juhlava ja huoleton mainostustapa. Jos tiedät jo etukäteen, että lipputangon läheisyydessä ei merkittävästi tuule, kannattaa valita ohut ja kevyt lippukangas – hinta ohuemmassa kankaassa on myös edullisempi. Liput kiinnitetään lipputankoon aivan samalla tavalla kuin tavallisetkin liput – ne kiinnitetään purjelenkeistä lipputangon narun lippulukkoihin, ja vedetään ylös.

Lippujen vakiokoot – kokotaulukko

Mainoslipun vakiokoot perustuvat lipputangon korkeuteen – vakiokoot on suunniteltu niin, että lippu näyttää tasapainoiselta lipputangon korkeuteen suhteutettuna. Mikäli lipputankosi sijaitsee lipun tavanomaista katselupaikkaa korkeammalla (esimerkiksi katolla), kannattaa harkita yhtä tai kahta kokoa suurempaa lippua.

Lipputangon korkeus Lipun leveys Lipun korkeus
6 m 165 cm 105 cm
7 m 189 cm 115 cm
8 m 212 cm 135 cm
9 m 236 cm 150 cm
10 m 259 cm 165 cm
12 m 327 cm 200 cm
14 m 336 cm 210 cm
16 m 360 cm 225 cm
18 m 384 cm 240 cm

 


Osta mainoslippu painatuksella - vaiheittaiset ohjeet

Mainoslipun ostaminen verkosta on nopeaa ja helppoa – mieti lipulle sopiva koko ja muoto lipputankosi mukaan, luo painoaineisto ja valitse sopiva lippukangas. Alla vaiheittaiset ohjeet mainoslipun tilaamiseksi!

Hinta: Alk. 35 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Purjerenkaat
Työkalut: