Näytetään kaikki 4 tulosta

Beach flag on edullinen mainoslippu

Rannoilta alun perin tutut beach flag -liput ovat helppo ja edullinen mainosratkaisu näkyvyyden kasvattamiseksi. Mainoslippuja voi käyttää niin liiketilasi edustalla, ulkotapahtumissa, messuilla, kauppakeskuksissa tai missä tahansa muissa tapahtumissa. Liput ovat keveytensä ansiosta helposti siirreltävissä, ja ne pysyvät voimakkaassakin tuulessa pystyssä melko kevyellä jalustalla.

Erilaisten jalkavaihtoehtojen ansiosta beach flagit ovat helppo pystyttää epätasaisellekin alustalle. Koska lippu kääntyy jalustassa aina tuulen myötäisesti, se ei kaadu helposti vaan pysyy pystyssä myös tuulenpuuskissa.

Beach Flag -tyyppinen lippu taittuu pieneen tilaan, ja se on kätevä kuljettaa mukana. Lipussa on tukivarrelle tarkoitettu kanava, johon tukivarsi pujotetaan. Sen jälkeen sinun ei tarvitse muuta kuin kiinnittää varsi jalustaan – lippusi on pystyssä ja valmiina nappaamaan asiakkaiden katseet! Liput toimivat huomion kiinnittämisen lisäksi myös kävijöiden ohjaukseen – niistä on helppo muodostaa portteja ja käytäviä. Viestisi jää myös parhaiten mieleen, kun lippuja on useampi kappale rivissä.

Näytä lisää

Salkoliput, surffiliput, rantaliput ja blokkiliput suoraan verkkokaupasta – tilaa beach flag lippusi nyt meiltä!

Rantaliput ovat erittäin suosittuja mainostusvälineitä – niillä on helppo kiinnittää yleisön huomio niin sisä- kuin ulkotiloissa. Eri kokoisista ja muotoisista rantalipuista on helppo muodostaa näyttäviä portteja, käytäviä, rivistöjä ja seinämiä myös silloin, kun asennuspaikan maasto on epätasaista.

Messuosastolla rantaliput toimivat huomion herättäjinä, jotka eivät vie paljoa tilaa. Rantalippuihin yhdistyy myös hyvä tapahtuman fiilis – niitä on totuttu näkemään sellaisssa paikoissa, joissa tapahtuu jotain mielenkiintoista!

Erilaiset beach flagit / rantaliput

Verkkokauppamme valikoimassa on valittavissa useita erimuotoisia ja erikokoisia beach flageja:

 • Blokki on perinteinen neliömäinen viiri, johon on helppo suunnitella graafinen ulkoasu.
 • Pisara on virtaviivainen, moderni rantalippu, johon hyvällä suunnittelulla saa erittäin näyttävän ja huomiota herättävän designin.
 • Surffi on purjelaudan siiven muotoinen, moderni rantalippu, joka hieman pisaraa neliömäisempänä antaa lisää pinta-alaa ja mahdollistaa monipuolisemman suunnittelun
 • Hainevä on muodoltaan ikäänkuin blokin ja surffin välistä – näyttävä ja hyvin navakkaakin tuulta kestävä rantalippu

Muita mainostelineitä

Rantalippujen lisäksi Marlean verkkokaupan valikoimassa on myös aina suositut roll up -telineet, erilaiset perinteiset ja modernit katustandyt, suuret ilmatäytteiset mainospallot ja teltat sekä lukuisat muut messujen ja tapahtumien mainostuotteet.

Beach Flagin painoaineiston toimitus on helppoa: Voit ladata painoaineiston laatimisohjeen tuotekohtaisesti tuotesivuilta. Kun tilaat tuotteen, voit lisätä tilauksen yhteydessä valmiin painoaineiston suoraan verkkokauppaan.

Rantalippuja on useissa eri kokovaihtoehdoissa. Esimerkiksi Pisara -mallin korkeusvaihtoehdot:

 • 2,1 m
 • 2,8 m
 • 3,5 m
 • 4,6 m

 

Kaikki myymämme rantaliput soveltuvat nimensä mukaisesti ulkokäyttöön. Ne ovat UV-suojattuja, joka takaa pitkän käyttöiän ja painatuksen kirkkaat värit myös pidemmässä ulkokäytössä.

Beach flageihin löytyy valikoimastamme useita erilaisia jalkoja eri käyttötarkoituksiin:

 • Pieni laatta
 • Pinottava säiliö
 • Pieni ristijalka
 • Suuri ristijalka
 • Maapiikki
 • Maaruuvi (muovia, esim. pehmeälle hiekalle)
 • Auton renkaan alle tuleva jalusta
 • Seinäteline

Marlea-verkkokaupasta tilatuissa beach flageissa on porrastettu toimituskulu – alkaen 25 eurosta. Yksittäisillä tuotteilla ei ole erikseen määriteltyjä toimituskuluja, vaan kulu lasketaan ostoskorissa ja kassalla kappalemäärään mukaisesti jokaisen eri tuoteryhmän sisällä.


Kuinka ostat beach flagin?

Beach Flagin eli rantalipun ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty mahdollismman helpoksi – kun valitset ja rantalipun koon, voit ladata suoraan tuotesivuilta sekä painoaineiston toteutusohjeen, että itse painoaineiston suoraan tilaukseen. Suuremmat aineistot voi toimittaa esim. WeTransferilla.

Hinta: Alkaen 59 €
Kesto: 20 minuuttia
Varusteet: Jalustat ja tuet
Työkalut: