Roll Up -mainos ja roll-up telineet alkaen 79 eur alv 0%

Paranna näkyvyyttäsi messuilla, sisätiloissa ja tapahtumissa helposti kokoonrullautuvalla ja kevyesti mukana kuljetettavalla roll upilla.
Mainosten ja messujen kestosuosikki roll up on pystyyn rullautuva banneriteline, joka on kevyt kantaa mukana ja jonka saa laitettua esille hetkessä. Roll-upin voi helposti antaa vaikka yksittäisen myyntiedustajan matkaan – sen avulla saa luotua silmänräpäyksessä yrityksen brändiä henkivän tunnelman tilaan kuin tilaan. Sen etuna moneen muuhun mainokseen verrattuna on myös varsin edullinen hinta – yleisimmässä 85×200 cm koossa alkaen 69 euroa alv 0%.

Roll-up teline on nopea ja kevyt mainoselementti

Rollup on erittäin nopea purkaa – kuvavuota rullautuu omaan koteloonsa. Kotelo mahtuu hyvin pieneenkin tilaan, joten säilytys sujuu näppärästi. Rollup – mainosteline on kestävä, laadukas ja edullinen tapa yrityksen viestin välittämiseen.

Roll-up teline ei tyypillisesti sovellu tuulisiin olosuhteisiin koska se on kevyt, ja mainoksen pinta-ala on painoon ja telineen kokoon nähden varsin suuri; ulkokäyttöön tarvitaan järeämpiä banderolleja, tai kevyitä, tuulen suuntaan kääntyviä beach flageja / rantalippuja, ja hyvä vaihtoehto erityisesti pysyvämpään asennukseen on mainoskyltti. Vastaavasti messuosastoilla ja sisätiloissa suurempana mutta kevyesti mukana kulkevana elementteinä toimii messuseinä.

Rollup on kustannustehokas vaihtoehto markkinoida messuilla, tilaisuuksissa, pop up myyntipisteissä ja liiketiloissa. Se toimii myös tarvittaessa pienenä tilanjakajana ja liikenteen ohjaajana esimerkiksi aulatiloissa ja asiakaspalvelutilanteissa. Roll-up -mainoksen saa teetettyä lyhyelläkin varoitusajalla, joten se on hyvä valinta etenkin silloin kun visuaalisen mainonnan tarve on kiireellinen.

Tyypilliset mainosvuodan leveydet: 80 cm, 85cm, 100 cm ja leveä 120 cm.

Katso myös muut mainostuksen vaihtoehdot, esimerkiksi:

Näytä enemmän

Roll-up -telineet edullisesti verkkokaupasta – anna brändisi näkyä!

Näytetään tulokset 1–16 / 26

Roll-upit: eri koot ja mallit

Rollup -telineiden ja mainosten valikoima on laaja ja roll-upeja saa yleisimpien ja suosituimpien kokojen (85cm, 100cm, 120cm) lisäksi valmistettua myös omien mittatoiveiden mukaan. Materiaali kannattaa valita käyttötarve huomioiden – onko kyse yhteen tilaisuuteen tarvittavasta kevyestä roll-upista vai pitääkö sen kestää aikaa, käyttöä ja satoja pystytyskertoja. Laadukas rollup kestää helposti vuosia, ja vuotakankaan vaihtamalla voit päivittää edelleen toimivan rollup -rungon tähän päivään. Yleisin rollup-telineen koko on 85 x 200 cm.

Suosituin malli on mahdollista saada myös kaksipuoleisena. Alumiinirunkoinen kaksipuoleinen Roll up teline sopii erinomaisesti niin messuille, promootioihin, myymälään tai moniin muihin tilanteisiin missä brändisi tarvitsee näkyvyyttä.

Roll upeja valmistetaan niin sisä kuin ulkotiloihinkin. Jos olet hankkimassa roll upia pitkäaikaisempaan käyttöön, kartoita kaikki käyttötilanteet, joissa roll up mainosta voisi mahdollisesti tarvita. Näin osaat valita oikeat materiaalit painatusta varten. Ulkotiloissa kankaan pitää kestää sääoloja ja jalustan tulee olla vakaampi. Jatkuvaan ulkokäyttöön roll-up ei ole järkevä valinta: moderni tukeva mainosteline tai perinteinen a-mainosteline on edelleen varma vaihtoehto.

Roll up mainostelineet – Mitä huomioida valinnassa?

Kun valitset roll uppia, halpa hinta on monesti ratkaiseva tekijä. Roll up mainostelineissä on kuitenkin eroavaisuuksia, joita on lyhyesti eritelty seuraavassa alapuolella.

Economy Roll up 85×200

Tämä standardi kokoinen 85×200 roll up on ehdottomasti Marlean suosituin roll up. Uudistetussa versiossa parannettu esimerkiksi parempi kuljetuslaukku, vieläkin tukevampi sekä kestävämpi alumiinista valmistettu runko, kestävämpi rullausmekanismi ja kirkkaampi kuva-vuota, johon voidaan painata kaikki kuvat erinomaisella tarkkuudella. Kuva vuota painetaan aina laadukkaasti ja kestävästi.

 • 85 x 200 cm Suomessa painettu laadukas mainosvuota jopa neliväripainatuksella.
 • Kätevän kokoinen roll up banderolli jota on helppo kantaa.
 • Haluttu kuva painetaan korkealaatuiselle vinyylille.
 • Erittäin tukeva alumiinijalusta.

Roll up 100×200

Markkinoiden suosituin 100×200 roll up on nyt vieläkin parempi. Tämä roll up banderollissa on vieläkin tukevampi rakenne, parempi käyttö mekanismi ja kirkas kuva vuota.

Kaikkien roll-up 100×200 telineiden mekanismit ovat valmiistettu kestävästä alumiinista.  Roll uppien jalustana toimii kaksi tukevaa tukijalkaa. Painettu kuva vuota kiinnittyy ylhäältä kätevästi kiinni. Tämän lisäksi roll-up teline on erittäin helppo kasata ja kuljettaa esimerkiksi toiseen paikkaan. Mukana toimitetaan myös kestävästä kankaasta valmistettu vetoketjullinen kantolaukku.

 • 100 x 200 roll up, värillisellä ja laadukkaalla painatuksella.
 • Roll-upin vuota painettu korkealaatuiselle vinyylille
 • Kätevän kokoinen ja helposti kannettava roll-uppi.
 • Kiinteä ja tukeva alumiinijalusta

Roll up hinta – Paljon roll up mainos maksaa?

Roll up

Hinta alk.

Koko ja kuvaus

Roll up Economy 79€ alv 0% Erittäin edullinen perustason rollup.
85 x 200 cm, 100 x 200 cm
Roll up Basic 109€ alv 0% Edullinen, hyvälaatuinen roll up mainos, joka soveltuu hyvin jatkuvaan käyttöön
85 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 150 x 200 cm, 200 x 200 cm
Roll up Vision 169€ alv 0% Näyttävä telineen alareunasta avautuva, korkealaatuinen roll up mainos
80 x 222 cm, 85 x 222 cm, 100 x 222 cm, 120 x 222 cm, 150 x 222 cm, 200 x 222 cm
Roll up Premium 2150€ alv 0% Erittäin korkealaatuinen premium-tason mainos, jossa tukevin koneisto ja laadukkain kuvavuota
80 x 213 cm, 100 x 213 cm, 120 x 213 cm, 150 x 213 cm, 200 x 213 cm, 240 x 213 cm
Roll up Mini 29€ alv 0% Sympaattinen pöytämallin roll up teline
A4 ja A3
Kaksipuoleinen roll up Basic 199€ alv 0% Kahdella kuvavuodalla varustettu hyvälaatuinen Basic -mainosteline
85 x 200 cm, 100 x 200 cm, 120 x 200 cm, 150 x 200 cm
Kaksipuoleinen roll up ulkokäyttöön 369€ alv 0% Ulkokäyttöön soveltuva korkealaatuinen ja tukeva roll-up-mainosteline
85 x 200 cm

Helposti pystytettävällä roll-upilla on helppo erottua tapahtumissa ja myyntitilanteissa

Tyylikkäät roll up banderollit ovat erinomainen tapa tulla huomatuksi messuilla, konferensseissa, kauppakeskuksessa tai missä tahansa muussa tapahtumassa. Nopeasti pystytettävät edulliset roll up -banderollit toimitetaan yleensä valmiiksi asennettuna kaikilla tarvittavilla osilla: toimitukseen sisältyvät jalusta, banderolli ja säilytyskotelo. Voit halutessasi tilata roll-upin myös ilman jalustaa tai säilytyskoteloa, eli pelkän uuden grafiikavuodan tai varaosia. Laajasta roll-up -valikoimasta voit etsiä eri tilaisuuksiin, juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivat mainokset. 

Kaikki valikoimistamme löytyvät roll-up -bannerit ovat laadukkaita ja suunniteltu pitkäaikaista käyttöä varten – silti niiden hinta on halpa. Niiden avulla kiinnität potentiaalisten asiakkaiden huomion brändiisi helposti ja nopeasti.

Roll up painatus – mitä kannattaa huomioida?

Marlean valikoimasta löytyvien roll up banderollien painatus on aina parasta mahdollista laatua. Hyvän painolaadun ansiosta löydät sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvia rolluppeja.

Rollupin valinnassa kannattaa muistaa, että vesipohjaiset painatukset soveltuvat aina vain sisäkäyttöön. Mustetulostimia, joita käytetään suurten bannereiden tulostamiseen, on kahta päätyyppiä: vesipohjaisia sekä liuotinpohjaisia. Vesipohjaiset värit antavat roll up mainokseen parhaan mahdollisen tulostus jäljen. Liuotintulostimet ovat myös hyvänlaatuisia, mutta eivät pääsääntöisesti silti yllä yhtä korkealaatuiseen lopputulokseen mutta tässä on poikkeuksia.

Eli yleisesti ottaen roll upeissa liuotinpohjaiset tulostukset ovat hieman heikompia laadultaan, joten ne sopivat paremmin ulkokäyttöön niiden kestävyyden ansiosta. Yleensä liuotintulostimet ovat myös selvästi edullisempia ja siten voit tulostaa myös päällystämättömille materiaaleille.

Roll Up-telineet jokaiseen kohteeseen

Marlean verkkokauppa roll-up -tuotteille on erittäin kilpailukykyinen hinnaltaan. Voimme toimittaa mainostelineesi nopeasti, ja tilauksesi kokonaistoimituskulut ovat myös erittäin edulliset – olipa tilausmääräsi 1 tai vaikka 300 mainosjalustaa tai kuvavuotaa! Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Roll-upin hinta riippuu kiinnitysmekanismista, kuvavuodan materiaalista ja mainoksen koosta. Marlean Roll-upit sisältävät tyypillisesti:

 • Tukeva alumiinirunko
 • Kokoon taittuva pystytanko
 • Vuota painatuksella, UV-suojatut värit takaavat värien kirkkauden esim. näyteikkunoissa
 • Pehmustettu vetoketjullinen kantokassi
 • Yleisimmät leveydet (cm): 120, 100, 85, 80

Kaikki verkkokaupassamme myytävät roll-upit ovat paloturvallisia – ne on valmistettu määräykset täyttävästä materiaalista, ja soveltuvat myös pitkäaikaiseen käyttöön sisätiloissa.

Roll-upejamme on mahdollista painaa myös kaksipuolisina, jolloin ne toimivat hyvin esimerkiksi tilanjakajana monesta suunnasta katsottuna. Kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme!

Materiaalin ja käyttötilanteen mukaan kannattaa kiinnittää huomiota myös roll-upin viestiin. Mainostilaa ei kannata täyttää liialla tekstillä, vaan tehokkaampaa on kitetyttää viesti selkeäksi ja ytimekkääksi. Roll-upissa kannattaa käyttää huomiota herättäviä kuvia ja värejä, sekä käyttää riittävän kauas erottuvia fontteja.

Saat valmiin mainoksen toimitettuna yritykseesi parhaimmillaan vain 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta! Mikäli tilauksesi on erittäin kiireellinen, pyydämme varmistamaan toimitusajan asiakaspalvelustamme.


Roll-upin tilausohjeet

Roll-upin ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty mahdollisimman helpoksi. Sinun ei tarvitse miettiä esimerkiksi maksamisen vaihtoehtoja, koska saat tilauksestasi aina laskun – joko sähköpostiin tai suoraan verkkolaskuna. Painoaineiston toimitus on tehty todella helpoksi suoraan verkkokaupan avulla, ja myös hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä. Toimitusnopeus on parhaimmillaan vain kolme arkipäivää – katso tilausprosessi alta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hinta: Alkaen 29 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Kantolaukut sisältyvät hintaan
Työkalut: