Näytetään tulokset 1–12 / 27

Roll Up -mainos ja roll-up telineet

Paranna näkyvyyttäsi messuilla, sisätiloissa ja tapahtumissa helposti kokoonrullautuvalla ja kevyesti mukana kuljetettavalla roll upilla.
Mainosten ja messujen kestosuosikki roll up on pystyyn rullautuva banneriteline, joka on kevyt kantaa mukana ja jonka saa laitettua esille hetkessä. Roll-upin voi helposti antaa vaikka yksittäisen myyntiedustajan matkaan – sen avulla saa luotua silmänräpäyksessä yrityksen brändiä henkivän tunnelman tilaan kuin tilaan. Sen etuna moneen muuhun mainokseen verrattuna on myös varsin edullinen hinta.

Roll-up teline on nopea ja kevyt mainoselementti

Rollup on erittäin nopea purkaa – kuvavuota rullautuu omaan koteloonsa. Kotelo mahtuu hyvin pieneenkin tilaan, joten säilytys sujuu näppärästi. Rollup – mainosteline on kestävä, laadukas ja edullinen tapa yrityksen viestin välittämiseen.

Roll-up teline ei tyypillisesti sovellu tuulisiin olosuhteisiin koska se on kevyt, ja mainoksen pinta-ala on painoon ja telineen kokoon nähden varsin suuri; ulkokäyttöön tarvitaan järeämpiä banderolleja, tai kevyitä, tuulen suuntaan kääntyviä beach flageja / rantalippuja, ja hyvä vaihtoehto erityisesti pysyvämpään asennukseen on mainoskyltti.

Rollup on kustannustehokas vaihtoehto markkinoida messuilla, tilaisuuksissa ja liiketiloissa. Se toimii myös tarvittaessa pienenä tilanjakajana ja liikenteen ohjaajana esimerkiksi aulatiloissa ja asiakaspalvelutilanteissa. Roll-up -mainoksen saa teetettyä lyhyelläkin varoitusajalla, joten se on hyvä valinta etenkin silloin kun visuaalisen mainonnan tarve on kiireellinen.

Tyypilliset mainosvuodan leveydet: 80 cm, 85cm, 100 cm ja leveä 120 cm.

Katso myös muut mainostuksen vaihtoehdot, esimerkiksi:

Näytä enemmän

Roll-up -telineet edullisesti verkkokaupasta – anna brändisi näkyä!

Roll-upit: eri koot ja mallit

Rollup -telineiden ja mainosten valikoima on laaja ja roll-upeja saa yleisimpien ja suosituimpien kokojen (85cm, 100cm, 120cm) lisäksi valmistettua myös omien mittatoiveiden mukaan. Materiaali kannattaa valita käyttötarve huomioiden – onko kyse yhteen tilaisuuteen tarvittavasta kevyestä roll-upista vai pitääkö sen kestää aikaa, käyttöä ja satoja pystytyskertoja. Laadukas roll up kestää helposti vuosia, ja vuotakankaan vaihtamalla voit päivittää edelleen toimivan roll-up -rungon tähän päivään.

Roll upeja valmistetaan niin sisä kuin ulkotiloihinkin. Jos olet hankkimassa roll upia pitkäaikaisempaan käyttöön, kartoita kaikki käyttötilanteet, joissa roll up mainosta voisi mahdollisesti tarvita. Näin osaat valita oikeat materiaalit painatusta varten. Ulkotiloissa kankaan pitää kestää sääoloja ja jalustan tulee olla vakaampi. Jatkuvaan ulkokäyttöön roll-up ei ole järkevä valinta: moderni tukeva mainosteline tai perinteinen a-mainosteline on edelleen varma vaihtoehto.

Helposti pystytettävällä roll-upilla on helppo erottua tapahtumissa ja myyntitilanteissa

Tyylikkäät roll upit ja banderollit ovat erinomainen tapa tulla huomatuksi messuilla, konferensseissa, kauppakeskuksessa tai missä tahansa muussa tapahtumassa. Nopeasti pystytettävät edulliset roll up -banderollit toimitetaan yleensä valmiiksi asennettuna kaikilla tarvittavilla osilla: toimitukseen sisältyvät jalusta, banderolli ja säilytyskotelo. Voit halutessasi tilata roll-upin myös ilman jalustaa tai säilytyskoteloa, eli pelkän uuden grafiikavuodan tai varaosia.Laajasta roll-up -valikoimasta voit etsiä eri tilaisuuksiin, juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi sopivat mainokset. 

Kaikki valikoimistamme löytyvät roll-up -bannerit ovat laadukkaita ja suunniteltu pitkäaikaista käyttöä varten – silti niiden hinta on halpa. Niiden avulla kiinnität potentiaalisten asiakkaiden huomion brändiisi helposti ja nopeasti.

Roll Up-telineet jokaiseen kohteeseen

Marlean verkkokauppa roll-up -tuotteille on erittäin kilpailukykyinen hinnaltaan. Voimme toimittaa mainostelineesi nopeasti, ja tilauksesi kokonaistoimituskulut ovat myös erittäin edulliset – olipa tilausmääräsi 1 tai vaikka 300 mainosjalustaa tai kuvavuotaa! Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Roll-upin hinta riippuu kiinnitysmekanismista, kuvavuodan materiaalista ja mainoksen koosta. Marlean Roll-upit sisältävät tyypillisesti:

  • Tukeva alumiinirunko
  • Kokoon taittuva pystytanko
  • Vuota painatuksella, UV-suojatut värit takaavat värien kirkkauden esim. näyteikkunoissa
  • Pehmustettu vetoketjullinen kantokassi
  • Yleisimmät leveydet (cm): 120, 100, 85, 80

Kaikki verkkokaupassamme myytävät roll-upit ovat paloturvallisia – ne on valmistettu määräykset täyttävästä materiaalista, ja soveltuvat myös pitkäaikaiseen käyttöön sisätiloissa.

Roll-upejamme on mahdollista painaa myös kaksipuolisina, jolloin ne toimivat hyvin esimerkiksi tilanjakajana monesta suunnasta katsottuna. Kysy tarvittaessa lisää asiakaspalvelustamme!

Materiaalin ja käyttötilanteen mukaan kannattaa kiinnittää huomiota myös roll-upin viestiin. Mainostilaa ei kannata täyttää liialla tekstillä, vaan tehokkaampaa on kitetyttää viesti selkeäksi ja ytimekkääksi. Roll-upissa kannattaa käyttää huomiota herättäviä kuvia ja värejä, sekä käyttää riittävän kauas erottuvia fontteja.

Saat valmiin mainoksen toimitettuna yritykseesi parhaimmillaan vain 3 arkipäivän kuluessa tilauksesta! Mikäli tilauksesi on erittäin kiireellinen, pyydämme varmistamaan toimitusajan asiakaspalvelustamme.


Kuinka ostat roll-upin?

Roll-upin ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty mahdollisimman helpoksi. Sinun ei tarvitse miettiä esimerkiksi maksamisen vaihtoehtoja, koska saat tilauksestasi aina laskun – joko sähköpostiin tai suoraan verkkolaskuna. Painoaineiston toimitus on tehty todella helpoksi suoraan verkkokaupan avulla, ja myös hintamme ovat erittäin kilpailukykyisiä. Toimitusnopeus on parhaimmillaan vain kolme arkipäivää – katso tilausprosessi alta tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hinta: Alkaen 46 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Vuodat ja kantolaukut
Työkalut: