Näytetään kaikki 8 tulosta

Banderollit ja suuret mainoslakanat

Osta näyttävä ja yksilöllinen banderolli yrityksellesi. Banderolli on edullinen ja tapa mainostaa yritystä, kampanjaa tai tapahtumaa siten, että se varmasti erottuu suuressa koossa. Hyvin suunnitellun, näyttävän ja kookkaan banderollin avulla saa ohikulkijan huomion kiinnitettyä nopeasti. Marlean verkkokaupasta saat banderollit joka tilanteeseen, niin ulkokäyttöön kuin sisällekin. Mainoslakanan voi toteuttaa käytännössä millä tahansa painatuksella tai tekstillä, ja valittavissasi on useita eri materiaaleja jotka soveltuvat sekä ulkokäyttöön että sisätiloihin. Banderollit on hinnoiteltu pinta-alan mukaan materiaaleittain, ja voit tilata juuri haluamasi korkeuden ja leveyden. Tällöin banderollin hinta pysyy edullisena.

Banderolli tapahtumaan tai messuille

Banderollit ovat kevyitä kantaa ja ripustaa, joten niitä on helppo liikutella paikasta toiseen – esimerkiksi tapahtumiin, messuille tai muuhun mainoskäyttöön. Suurin osa banderolleista on täysin rullattavia, jolloin niiden kuljetus on yksinkertaista. Banderolleja voi yhdistellä ja kääntää, joten usean mainoslakanan suuria kokonaisuuksia on helppo hyödyntää esimerkiksi messuilla tai muissa markkinointitapahtumissa. Katso myös messuseinät, kätevät ja modernit beach flagit sekä aina suositut roll-up -telineet!

Banderolli sisä- ja ulkokäyttöön

PVC- tai kangasbanderolli soveltuu myös pysyvään mainostukseen, jolloin käytetään tyypillisesti erittäin suuria mainoskokoja. Esimerkiksi myymälän julkisivuun tai otsalautaan voi teettää valtavan, kauas erottuvan mainoksen, jolla voit kertoa mainosviestin esimerkiksi liikkeen ohi ajaville asiakkaille. Kun materiaalin valitsee oikein, mainoslakan kestää myös ulkokäyttöä, tuulta ja sadetta. Koska Marlean verkkokaupasta tilatun banderollin painatus on aina UV-suojatuilla väreillä tehty, mainoslakana soveltuu niin lyhyisiin kampanjoihin kuin pitkäaikaisempaankin mainontaan. Banderollien lisäksi perinteiset tai modernit mainostelineet ja moneen käyttöön soveltuvat mainosmatot ovat käteviä ja edullisia tapoja tuoda viestisi esille sekä sisä- että ulkokäytössä. Monesti kiinteään sisäasennukseen soveltuu paremmin mainoskyltti joka toimii samalla huoneen tauluna tai jopa akustoivana elementtinä.

Paranna yrityksesi näkyvyyttä ja tilaa nyt banderollit edullisesti meiltä! Katso laadukkaat tuotteemme, ja ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme – suunnitellaan juuri sinun yrityksellesi sopiva mainoslakana tai suurempi kokonaisuus!

Näytä lisää

Edulliset banderollit ja mainoslakanat

Mikä on banderolli?

Banderolli on toisilta nimiltään mainoskangas tai mainoslakana. Banderolleja näkyy paljon myös fani- ja urheilutapahtumissa, mutta tyypillisesti banderollia käytetään yritysten mainostarkoituksiin. Seinälle kiinnitettävän mainostelineen avulla, voi banderollia hyödyntää helposti eri tilanteissa: rakennusten seinät, toimitilat, saneerauskohteiden verhoilu, yleisötapahtumat ja monet muut käyttötarkoitukset, joissa banderollin hinta on myös olennainen valintaperuste.

Banderolli kiinnitetään seinään, tolppien väliin tai omaan banderollitelineeseen/-kehikkoon. Se voidaan kiinnittää esimerkiksi naruilla, tarranauhalla ja purje- tai D-renkailla. Keskustellaan yhdessä millaiseen tarpeeseen banderolli tulee, jotta valmistuksessa osataan huomioida paras kiinnitystapa tarpeisiisi.

Voit tehostaa mainoksesi tehoa lisäämällä banderollimainonnan yhteyteen esimerkiksi beach flag -rantaliput tai sisäkäyttöön soveltuvat mainosseinät.

Banderolli, kangas vai mesh / verkko?

Banderollin materiaalina käytetään tyypillisesti polyesteria, mutta banderolleja voidaan painaa myös muille materiaaleille:

  • Polyesterikangas Decotex – vahva mutta kevyt kangasmateriaali, jossa on erinomainen kuvanlaatu
  • Satiini – sisäkäyttöön soveltuva, kiiltävä kangas jonka painatuslaatu ja värien toisto on omaa luokkaansa
  • PVC-kangas – umpinainen, paksu kangas joka on erittäin kestävää ja vahvaa – soveltuu hyvin ulkokäyttöön. Painatuslaatu ja värien kirkkaus erinomaisia.
  • Reikäneulos eli mesh – läpinäkyvä materiaali sisä- ja ulkokäyttöön, joka kestää hyvin tuulta ja sadetta. Kuvanlaatu umpinaista kangasta jonkun verran heikompi.
  • Lippukangas – kevyin kangasmateriaali sisä- ja ulkokäyttöön – painatuslaatu kohtuullisen hyvä
  • Airtex Magic blockout – läpinäkymätön eli täysin peittävä materiaali joka soveltuu erinomaisesti kaksipuoliseen painatukseen
  • Kuitukangas, joka on kevyt ja edullinen materiaali – suosittu erityisesti väliaikaisessa käytössä jossa banderollin hinta on tärkeä kriteeri.

Painatetusta kankaasta on peräisin myös banderollin toinen nimi ”mainoslakana”. Toiset materiaalit ovat kevyitä ja läpikuultavia, jolloin ne soveltuvat myös taustavalaistukseen tai näyteikkunoihin. Paksummista, umpinaisista materiaaleista ei valo kuulla läpi, jolloin niillä voidaan myös pimentää suurempikin tila. Mesh- ja lippukankaat ovat toimivia materiaaleja myös tuulisissa olosuhteissa. Materiaali kannattaa siis valita käyttötarkoituksen mukaan – ota tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme materiaalin valinnassa!

Banderollit voidaan tulostaa joko vain toiselle puolelle tai molemmille puolille, riippuen materiaaleista.

Banderollien kiinnitys

Banderolleihin voidaan tehdä kiinnitys monella eri tavalla, kuten purjerenkailla, velcronauhoilla, tarranauhoilla, kuumaleikkauksella tai tunnelikiinnityksellä.

Banderollit sisä- ja ulkokäyttöön

Banderolleja käytetään paljon sekä ulkona että sisätiloissa – se on edullinen ja näyttävä tapa mainostaa yritystä tai tuotetta suuressa koossa. Sisäkäyttöön tulevat banderollit tulee valmistaa sellaisesta materiaalista, joka täyttää paloluokan B1 – banderollin on oltava esimerkiksi messukäytössä tai kiinteässä sisäasennuksessa hyväksytysti paloturvallinen. Kun ollaan valitsemassa banderollia, on todella tärkeää valita oikea materiaali, jotta saadaan hyvä lopputulos. Paikka vaikuttaa valintaan todella paljon: esimerkiksi ulkona pitää huomioida, tuleeko banderolli tuuliselle paikalla vai kiinnitetäänkö banderolli esimerkiksi seinään. Myös lämpötilaerot, auringonpaiste ja sade edellyttävät oikean banderollimateriaalin valintaa.

Banderollit suunnitellaan aina tiettyyn käyttötarkoitukseen. Mieti, missä kaikkialla aiot banderollia käyttää. Materiaali, koko, kiinnitys ja painatus tulee valita käyttötarpeen mukaan. Autamme mielellämme oikean banderollimateriaalin valinnassa.

Banderollejamme saa haluamassasi koossa. Valitsemasi materiaali vaikuttaa banderollin maksimikokoon – osa mainoslakanoiden materiaaleista on ommeltavissa tai hitsattavissa toisiinsa suurempia kokoja varten. Kysy meiltä lisää!

Banderolliemme hinnat alkavat 75€ / m2. Hintaan vaikuttaa esimerkiksi painatettavien värien määrä sekä kiinnitystapa. Pyydä tarjous banderollisi hinnasta!

Banderollimme ovat materiaaliltaan säänkestäviä ja soveltuvat siten ulkokäyttöön erinomaisesti. On hyvä valita sellainen materiaali, jota aurinko ei niin helposti haalenna.

Mainosbanderollit toimitetaan jopa 3 arkipäivässä tilauksesta. Toimituskulut on porrastettu tuoteryhmittäin, ja toimituskulu lasketaan sekä ostoskorissa että kassalla!


Kuinka ostaa banderolli?

Banderollien ostaminen Marlean verkkokaupasta on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi. Mainoslakanat tilataan neliömetrien mukaan hinnoiteltuna, ja voit syöttää tilausvaiheessa banderollisi koon: Leveys ja korkeus millimetreinä. Tilausvaiheessa voit myös valita haluamasi lisävarusteet, kuten purjerenkaat ym. Kun tarkastelet tuotteita, tuoteinfosta löytyy myös painoaineiston toimitusohjeet, jotka voit lisätä suoraan tilaukseesi, tai toimittaa erikseen esim. WeTransferin avulla.

Hinta: Alkaen 75 €
Kesto: 20 min
Varusteet: Purjerenkaat, narut, keder-nauhat ym.
Työkalut: