Ulkomainosteline vesipainolla A0, hopea

378,00  alv 0% alv 0%

Vedellä täytettävällä jalustalla varustettu katumainos on suuresta A0-kokoisesta julistetaulusta huolimatta kevyt kantaa ja pystyttää. Kun jalustan täyttää vedellä, teline pysyy pystyssä myrskyssäkin. Laadukas alumiininen mainosteline kestää käyttöä pitkään, ja UV-suojattu julisteen suojamuovi pitää julisteen värit kirkkaina. Julisteen vaihto onnistuu sekunneissa kätevän ja vahvan, 32mm alumiiniprofiilista valmistetun Snap frame -järjestelmän ansiosta. Tutustu alta tuotteen teknisiin tietoihin ja pyydä tarjous! Huom! Hinta sisältää pelkän telineen.

Tee tuotteen valinnat

378,00  alv 0% alv 0%

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Ulkomainosteline vesipainolla A0-koossa, hopea – tekniset tiedot ja mitat

Mainostaulu on asennettu jousien päälle, jonka ansiosta kyltti mukautuu tuuleen. Pohjana toimii vahva muovinen vesisäiliö. Kun jalusta on täytetty, se tekee järjestelmästä erittäin raskaan. Sitä voidaan kuitenkin käsitellä pohjaan asennettujen kahvan ja pyörien avulla täytettynäkin, ja tyhjäksi laskettuna teline on taas kevyt siirrellä.

Kätevä snap frame -järjestelmä mahdollistaa uuden mainosjulisteen vaihtamisen muutamassa sekunnissa. Kyltin napsautuskehys on valmistettu 32 mm vahvuisesta anodisoidusta alumiiniprofiilista. Julisteen muovinen suojalasi on UV-suojattu, joka suojaa samalla julkistetta auringonvalolta. Tällöin samaa julistetta voidaan tarvittaessa käyttää pidempään ilman, että sen värit haalistuvat.

Huom! Hinta sisältää pelkän telineen.

Nimi Koko Profiilin leveys Paino
Ulkomainosteline vesipainolla A1, musta 59,4 x 84,1 cm 32 mm 15 kg
Ulkomainosteline vesipainolla A0, hopea 84,1 x 118,9 cm 32 mm 22 kg

Esimerkkejä käyttökohteista

Vesitäytteisellä jalustalla varustettu A-standy on tyypillisesti ravintoloiden, terassien ja baarien katumainos. Sillä saadaan kiinnitettyä helposti ohi kulkevan asiakkaan mielenkiinto, ja julkisteen helpon vaihdettavuuden ansiosta A-telineellä voidaan ilmoittaa vaikka aukioloajat, päivän lounas tai happy hour -aikataulut.