A-teline alumiini A1, musta

112,00  alv 0% alv 0%

Alumiininen A-teline eli katustandy on A1-kokoinen, musta mainosteline, joka on kevyt pystyttää. Se on keveydestään huolimatta tukeva katumainos, jota voi käyttää myös sisätiloissa. Tyylikäs alumiininen mainosteline kestää käyttöä pitkään, ja UV-suojattu julisteen suojamuovi pitää julisteen värit kirkkaina. Julisteen vaihto onnistuu sekunneissa kätevän ja vahvan, 25mm alumiiniprofiilista valmistetun Snap frame -järjestelmän ansiosta. Tutustu alta tuotteen teknisiin tietoihin ja pyydä tarjous! Huom! Hinta sisältää pelkän telineen.

Tee tuotteen valinnat

112,00  alv 0% alv 0%

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Musta alumiininen A-teline A1 -koossa – tekniset tiedot ja mitat

A1-kokoinen alumiininen A-teline on mainosteline, joka soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se valmistettu kokonaan metallista: runko on alumiinia ja julisteiden taustalevy on galvanoitua terästä. Materiaalit kestävät erinomaisesti ulkokäyttöä. Siirreltävyyden varmistamiseksi teline on kokoonsa nähden verrattain kevyt, joten se ei sovellu kaikkein kovimmalle tuulelle.

Kätevä snap frame -järjestelmä mahdollistaa uuden mainosjulisteen vaihtamisen muutamassa sekunnissa. Kyltin napsautuskehys on valmistettu 25 mm vahvuisesta anodisoidusta alumiiniprofiilista. Julisteen muovinen suojalasi on UV-suojattu, joka suojaa samalla julkistetta auringonvalolta. Tällöin samaa julistetta voidaan tarvittaessa käyttää pidempään ilman, että sen värit haalistuvat.

Huom! Hinta sisältää pelkän telineen.

Nimi Koko Korkeus Profiilin leveys Paino
A-teline alumiini A1, musta 84,1 x 118,9 cm 146 cm 25 mm 12,6 kg
A-teline alumiini A2, musta 42 x 59,4 cm 80 cm 25 mm 6,75 kg

Esimerkkejä käyttökohteista

Alumiinirunkoinen A-standy on tyypillisesti ravintoloiden, terassien ja baarien katumainos. Sillä saadaan kiinnitettyä helposti ohi kulkevan asiakkaan mielenkiinto, ja julkisteen helpon vaihdettavuuden ansiosta A-telineellä voidaan ilmoittaa vaikka aukioloajat, päivän lounas tai happy hour -aikataulut.

Marlean valikoman katustandyt ovat erittäin laadukkaita mainostelineitä, jotka kestävät siistinä pitkään ja mahdollistavat toistuvan kokoontaittamisen ja avaamisen. Mainosteline on helppo puhdistaa koska se kestää hyvin erilaisia pesuaineita. Tyypillinen katumainos kannetaan aamulla ulos jalkakäytävälle, ja tällöin sen keveys, siirreltävyys ja pystytettävyys ovat tärkeä ominaisuus. Alumiinirunkoinen A-teline on moderni ja kustannustehokas tapa markkinoida katukuvassa.