Katustandy jousella A1

181,00  alv 0% alv 0%

Alumiininen jousitettu katustandy on järeä A1-kokoinen kaksipuolinen katumainos. Erittäni tukeva mutta silti kohtuullisen kevyt teline soveltuu ulkomainontaan tai sisätiloihin. Laadukas alumiininen mainosteline kestää käyttöä pitkään, ja UV-suojattu julisteen suojamuovi pitää julisteiden värit kirkkaina. Julisteiden vaihto onnistuu sekunneissa kätevän ja vahvan, alumiiniprofiilista valmistetun Snap frame -järjestelmän ansiosta. Pyydä tarjous! Huom! Hinta sisältää pelkän telineen.

Tee tuotteen valinnat

181,00  alv 0% alv 0%

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Katustandy jousella, A1 – tekniset tiedot ja mitat

A1-kokoinen jousella varustettu alumiinirakenteinen katustandy on mainosteline, joka soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön. Se on alumiinirunkoinen, teräsjousilla varustettu erittäin tukeva teline, jonka materiaalit kestävät pitkäaikaista ulkokäyttöä. Vaikka teline on järeä, se on valetuista alumiinijaloista johtuen kohtuullisen kevyt siirrellä.

Kätevä snap frame -järjestelmä mahdollistaa uuden mainosjulisteen vaihtamisen muutamassa sekunnissa. Kyltin napsautuskehys on valmistettu 25 mm vahvuisesta anodisoidusta alumiiniprofiilista. Julisteen muovinen suojalasi on UV-suojattu, joka suojaa samalla julkistetta auringonvalolta. Tällöin samaa julistetta voidaan tarvittaessa käyttää pidempään ilman, että sen värit haalistuvat.

Huom! Hinta sisältää pelkän telineen.

Nimi Koko Korkeus Profiilin leveys Paino
Katustandy jousella, A1 84,1 x 118,9 cm 146 cm 25 mm 14 kg

Esimerkkejä käyttökohteista

Alumiinirunkoinen jousitettu standy on joka paikkaan soveltuva, järeämpi katumainos. Sillä saadaan kiinnitettyä helposti ohi kulkevan asiakkaan mielenkiinto, ja julkisteen helpon vaihdettavuuden ansiosta A-telineellä voidaan ilmoittaa vaikka aukioloajat, päivän lounas tai happy hour -aikataulut.

Marlean valikoman katustandyt ovat erittäin laadukkaita mainostelineitä, jotka kestävät siistinä pitkään ja mahdollistavat toistuvan kokoontaittamisen ja avaamisen. Mainosteline on helppo puhdistaa koska se kestää hyvin erilaisia pesuaineita. Tyypillinen katumainos kannetaan aamulla ulos jalkakäytävälle, ja tällöin sen keveys, siirreltävyys ja pystytettävyys ovat tärkeä ominaisuus. Alumiinirunkoinen A-teline on moderni ja kustannustehokas tapa markkinoida katukuvassa.