A-teline alumiini A2, hopea

106,00  alv 0% alv 0%

Perinteinen katustandy eli A-mainosteline on A2-koossa miellyttävän kevyt kantaa paikasta toiseen, mutta se on rakenteeltaan silti erittäin tukeva. Mainosteline ulkokäyttöön, joka on valmistettu kokonaan metallista. Sen takaosa on valmistettu galvanoidusta teräslevystä. Tämän ansiosta kylttiä voidaan käyttää ulkona, mutta rajoitetuissa tuuliolosuhteissa. Snap frame -järjestelmä mahdollistaa julisteen asettamisen sisälle muutamassa sekunnissa. Paksu julistekansi on varustettu UV-suodattimella, joka suojaa tulostetta auringonvalolta ja haalistuvilta väreiltä. Kyltin napsautuskehys on valmistettu 25 mm anodisoidusta alumiiniprofiilista.

Tee tuotteen valinnat

106,00  alv 0% alv 0%

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Alumiininen A-teline A2 -koossa – tekniset tiedot ja mitat

A2-kokoinen alumiininen A-teline on mainosteline, joka soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Se valmistettu kokonaan metallista: runko on alumiinia ja julisteiden taustalevy on galvanoitua terästä. Materiaalit kestävät erinomaisesti ulkokäyttöä. Siirreltävyyden varmistamiseksi teline on kokoonsa nähden verrattain kevyt, joten se ei sovellu kaikkein kovimmalle tuulelle.

Kätevä snap frame -järjestelmä mahdollistaa uuden mainosjulisteen vaihtamisen muutamassa sekunnissa. Kyltin napsautuskehys on valmistettu 25 mm vahvuisesta anodisoidusta alumiiniprofiilista. Julisteen muovinen suojalasi on UV-suojattu, joka suojaa samalla julkistetta auringonvalolta. Tällöin samaa julistetta voidaan tarvittaessa käyttää pidempään ilman, että sen värit haalistuvat.

Huom! Hinta sisältää pelkän telineen.

Nimi Koko Korkeus Profiilin leveys Paino
A-teline alumiini A0, hopea 84,1 x 118,9 cm 146 cm 25 mm 12,6 kg
A-teline alumiini A1, hopea 59,4 x 84,1 cm 106 cm 25 mm 9 kg
A-teline alumiini A2, hopea 42 x 59,4 cm 80 cm 25 mm 6,75 kg
A-teline alumiini B1, hopea 70,7 x 100 cm 130 cm 25 mm 9,2 kg
A-teline alumiini B2, hopea 50 x 70,7 cm 96 cm 25 mm 5 kg

Esimerkkejä käyttökohteista

Alumiinirunkoinen A-teline on tyypillisesti ravintoloiden, terassien ja baarien katumainos. Sillä saadaan kiinnitettyä helposti ohi kulkevan asiakkaan mielenkiinto, ja julkisteen helpon vaihdettavuuden ansiosta A-telineellä voidaan ilmoittaa vaikka aukioloajat, päivän lounas tai happy hour -aikataulut.

Marlean valikoman katustandyt ovat erittäin laadukkaita mainostelineitä, jotka kestävät siistinä pitkään ja mahdollistavat toistuvan kokoontaittamisen ja avaamisen. Mainosteline on helppo puhdistaa koska se kestää hyvin erilaisia pesuaineita. Tyypillinen katumainos kannetaan aamulla ulos jalkakäytävälle, ja tällöin sen keveys, siirreltävyys ja pystytettävyys ovat tärkeä ominaisuus. Alumiinirunkoinen A-teline on moderni ja kustannustehokas tapa markkinoida katukuvassa.