Muumi New Callaway Super Soft

49,50 51,50 

Muumi New Callaway Super Soft -golfpallot verkosta! Tuotteet toimitetaan Muumi Sleevillä päällystettyinä sekä pallot haluamallasi hahmolla painettuina ja sleeviin merkattuna.

Tuotteet on saatavilla seuraavilla hahmoilla: Muumiperhe, Pikku Myy, Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Niskuneiti, Nuuskamuikkunen ja Mörkö. Muumipakkaukseen on selkeästi merkattu millä hahmolla pallot painettu.

Minimitilaus 10 pakettia (yhteensä 120 golfpalloa logolla).

Tee tuotteen valinnat

51,50 

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen. Tutustu myös painatushinnastoon! (painatushinnasto ei koske lippiksiä, pipoja tai laukkuja)

49,50 51,50 

Tuotemäärä Alennus Hinta / kpl
50 - 99 3% 50,00 
100+ 4% 49,50 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Uudistuneessa Supersoftissa on entistä toimivammat lento-ominaisuudet ja hyvin pehmeä tuntuma. Pallo on vähäkierteinen ja anteeksiantava, ja se sopiikin erinomaisesti pelaajalle, jonka svingin nopeus on pieni tai keskitasoinen. Kehittynyt HEX-aerodynamiikka on optimoitu vähentämään ilmanvastusta ja nostamaan pallon lentorataa.

Paketissa 12 palloa