NEW Callaway Chrome Soft

67,50 71,50 

Callaway Chrome Soft omalla logolla on 4-osainen, erittäin laadukas Tour-tason pallo. Chrome Soft on Callawayn suosituin pallo, joka tarjoaa parasta suorituskykyä jokaiseen pelitilanteeseen. Sen monikerroksinen Dual Soft-Fast-ydin parantaa sekä pallon nopeutta, että luo miellyttävän pehmeän lyöntituntiman jokaiseen lyöntiin.

Minimitilausmäärä 10 pakkausta (yhteensä 120 palloa logolla). Hinta sisältää oman painatuksen!

 

Tee tuotteen valinnat

71,50 

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen. Tutustu myös painatushinnastoon! (painatushinnasto ei koske lippiksiä, pipoja tai laukkuja)

67,50 71,50 

Tuotemäärä Alennus Hinta / kpl
50 - 99 2% 70,00 
100+ 6% 67,50 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Chrome Softin nelikerrosrakenne ja Dual SoftFast Core tuottavat yhdessä pallolle suuremman nopeuden ja erinomaisen hyvän takakierteen kaikilla mailoilla.
Pallon rakenne on suunniteltu vähentämään alakierrettä draiveissa, jolloin lentoradasta muodostuu optimaalinen pitkiin lyönteihin. Draivien lisäksi pallon Tour Urethane kuori varmistaa että ytimen tuottama kierre on parhaimmillaan alle 100 metrin lähestymislyönneissä.

Pakkaus sisältää 12 omalla logolla varustettua golfpalloa.