BioGolfTee greenihaarukka

1,85 2,45 

Griinihaarukka on golffarin tärkein työkalu, joka tulisi pitää aina mukana taskussa! BioGolfTee -griinihaarukan voi painattaa haluamallaan logolla, jolloin se toimii erinomaisesti yrityksen liikelahjana. BioGolfTee on ekologinen vaihtoehto, koska se on 100% hajoava luonnontuote.

Tee tuotteen valinnat

2,45 

  • Huom! Painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu:

    • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen. Tutustu myös painatushinnastoon! (painatushinnasto ei koske lippiksiä, pipoja tai laukkuja)

1,85 2,45 

Tuotemäärä Alennus Hinta / kpl
100 - 199 12% 2,15 
200 - 499 19% 1,99 
500+ 24% 1,85 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Griinihaarukalla korjataan golfpallon alastulojälki, painamalla griinihaarukka jäljen ulkopuolelle ja kääntämällä haarukan yläosaa jälkeä kohden. Kun tämän toistaa kevyesti riittävän useasta suunnasta ja taputtaa ruohon kevyesti putterilla takaisin tasaiseksi, greenin ruoho korjaantuu päivässä alastulojäljen kohdalta. Korjaamaton alastulojälki voi säilyä jopa viikon heikentäen viheriön peliominaisuuksia.

BioGolfTee griinihaarukka – tietoja

  • Hintaan sisältuu 4-väri painatus.
  • Minimitilausmäärä 20kpl
  • Ekologisesta materiaalista valmistettu kevyt griinihaarukka