Muumi New Callaway Chrome Soft

Hinta

Alk. 59,50  /12kpl

  • Kaikkien painatettavien tai merkattavien tuotteiden aloituskulu alkaen 40 € alv 0% lisätään jokaiseen tilaukseen. Lopullinen aloituskulu riippuu esimerkisi merkkauksessa käytettävien erikoisvärien ym. määrästä, ja lasketaan aina painoaineiston mukaan lopulliseen tarjoukseen.

Alk. 59,50  /12kpl

Muumi Callaway Chrome Soft -golfpallot toimitetaan Muumi Sleevillä päällystettyinä sekä pallot haluamallasi hahmolla painettuina ja sleeviin merkattuna. Hinta sisältää merkkaukset.

Tuotteet on saatavilla seuraavilla hahmoilla: Muumiperhe, Pikku Myy, Muumipeikko, Muumimamma, Muumipappa, Niskuneiti, Nuuskamuikkunen ja Mörkö. Muumipakkaukseen on selkeästi merkattu millä hahmolla pallot painettu.

Minimitilausmäärä 10 pakettia / hahmo (yht. 120 golfpalloa muumi-painatuksella)

 

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Callaway Chrome Soft on 4-osainen Tour-tason pallo. Huippusuosittu pallo joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn kaikilla pelin osa-aluleilla.
Uusi Dual Soft-Fast-ydin parantaa pallon nopeutta, sekä luo erittäin pehmeän tuntuman jokaiselle lyönnille.

Chrome Softin 4-kerrosrakenne ja Dual SoftFast Core tuottavat pallolle korkeamman nopeuden ja optimaalisen takakierteen kaikilla mailoilla.
Se on suunniteltu vähentämään alakierrettä draiveissa ja tuottamaan parhaan lentoradan pitkiin lyönteihin. Tour Urethane kuori varmistaa että ytimen tuottama kierre on parhaimmillaan alle 100 metrin lähestymislyönneissä.

Pallot myydään 12 kpl / paketti