Ilmatäytteiset Tuuliukko 5m

Alk. 499,00  alv 0%

Skydancer eli tuuliukko on tuulessa heiluva ja tanssiva, korkea mainoshahmo. Ne näkyvät kauas isommassakin ihmisjoukossa, ja kiinnittävät ihmisten huomion, niin kauempaa kuin ohikulkiessakin. Ilmatäytteinen, villisti heiluva mainosnukke onkin erittäin hyvä huomion keskipiste, jotka ovat erityisen suosittuja suurissa tapahtumissa.

Tuuliukko toivottaa tervetulleeksi messuille ja tapahtumiin, ja niitä näkeekin usein tuotelanseerauksissa, suurten tapahtumien sisäänkäynneillä, festareilla ja konserteissa. Skydancer voidaan sijoittaa myös esimerkiksi torille, aukioille, leirintäalueelle tai festari- ja tapahtuma-alueiden keskipisteisiin. Tuulikoneen voimalla tanssivat mainoshahmot ovat suosittuja myös markettien ja myymälöiden pihoilla ja parkkipaikoilla.

Voimakkaan puhaltimen avulla heiluva, värikäs ja kookas mainoshahmo kerää taatusti katseet ja ohjaa yleisön haluttuun paikkaan.

Tee tuotteen valinnat

    Poista valinta
    • alv 0%

Alk. 499,00  alv 0%

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Tekniset tiedot – tuuliukko

  • Yksi- tai kaksijalkainen
  • Korkeus: 5 metriä
  • Väri ja kuvitus: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!, niin suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi sopivan tuuliukon.
  • Materiaali: Nailon
  • Puhallin: Erillinen lisäosa

Huom! Moottori on erillinen lisäosa 500,00 € alv 0%. Erillinen moottori mahdollistaa tuuliukon edullisemman tuotannon myös jatkossa, kun aiempi tuuliukko vanhenee joko kuvitukseltaan tai käytön myötä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Valitse yksi- tai kaksijalkainen tuulitanssija ja nappaa tapahtuma haltuun!

Ominaisuus

Yksijalkainen, Kaksijalkainen