Ilmatäytteiset Tuuliukko 5m

Hinta

Alk. noin Alk. 499,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa

    Poista valinta
    • alv 0%

Alk. noin Alk. 499,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa

Skydancer eli tuuliukko on tuulessa heiluva ja tanssiva, korkea mainoshahmo. Ne näkyvät kauas isommassakin ihmisjoukossa, ja kiinnittävät ihmisten huomion, niin kauempaa kuin ohikulkiessakin. Ilmatäytteinen, villisti heiluva mainosnukke onkin erittäin hyvä huomion keskipiste, jotka ovat erityisen suosittuja suurissa tapahtumissa.

Tuuliukko toivottaa tervetulleeksi messuille ja tapahtumiin, ja niitä näkeekin usein tuotelanseerauksissa, suurten tapahtumien sisäänkäynneillä, festareilla ja konserteissa. Skydancer voidaan sijoittaa myös esimerkiksi torille, aukioille, leirintäalueelle tai festari- ja tapahtuma-alueiden keskipisteisiin. Tuulikoneen voimalla tanssivat mainoshahmot ovat suosittuja myös markettien ja myymälöiden pihoilla ja parkkipaikoilla.

Voimakkaan puhaltimen avulla heiluva, värikäs ja kookas mainoshahmo kerää taatusti katseet ja ohjaa yleisön haluttuun paikkaan.

Lähetä tuotteesta tarjouspyyntö

 

Haluatko apua tämän tuotteen valinnassa? Me olemme täällä apunasi!

Kuvaus

Tekniset tiedot – tuuliukko

  • Yksi- tai kaksijalkainen
  • Korkeus: 5 metriä
  • Väri ja kuvitus: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!, niin suunnittelemme juuri sinun yrityksellesi sopivan tuuliukon.
  • Materiaali: Nailon
  • Puhallin: Erillinen lisäosa

Huom! Moottori on erillinen lisäosa 500,00 € alv 0%. Erillinen moottori mahdollistaa tuuliukon edullisemman tuotannon myös jatkossa, kun aiempi tuuliukko vanhenee joko kuvitukseltaan tai käytön myötä. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Valitse yksi- tai kaksijalkainen tuulitanssija ja nappaa tapahtuma haltuun!