Tuuliukot

Ilmatäytteiset heiluvat tuuliukot ovat näyttäviä, hauskoja ja taatusti huomiota herättäviä mainoselementtejä. Tuo brändisi modernilla tavalla esille asiakas- tai myyntipisteellä, tapahtumissa ja messuilla. Tuulessa huojuvat hahmot sopivat lähes minne tahansa, ja yrityksesi logolla, nimellä tai muulla viestillä kuvioituina eivät todellakaan jätä epäselväksi, mitä yritystä ne edustavat.

Korkeat tuuliukot

Korkeat ja heiluvat tuuliukot herättävät potentiaalisten asiakkaiden huomion välittömästi ja osoittavat nopeasti tutuille asiakkaille väkijoukkojenkin yli, missä yrityksesi sijaitsee. Ulkotapahtumissa tuuliukot ovat tämän vuoksi korvaamaton apu tarvittavan näkyvyyden saavuttamiseksi. Näppärät, elävästi huojuvat ja huojuvat puhallin ukko voidaan helposti kuljettaa mihin tahansa tapahtumaan, liiketilan eteen tai vaikkapa rannalle.

Tuuliukot painatuksella tapahtumaan

Tuuliukot yrityksen omalla painatuksella ja logolla ovat suosittuja tapahtuman huomiopisteitä, jotka erottuvat esimerkiksi myyntikojun tai sisäänkäynnin vieressä näyttävästi ja kauas, ja kutsuvat potentiaalisia asiakkaita luokseen.

Tuuliukko kadunvarsimainoksena

Tuuliukko näkyy kauas, joten se soveltuu erinomaisesti silloin kun mainostetaan kaduille tai maanteille. Esimerkiksi liiketilan tai kauppakeskuksen parkkipaikalta tai sisäänkäynniltä se erottuu ohikulkuteille, jolloin se kiinnittää hyvin autoilijan tai joukkoliikenteessä matkustavan huomion, ja saa heti kiinnostumaan yrityksestäsi. Tuuliukko on erittäin tehokasta ulkomainontaa!

Näytä lisää

Tilaa tuuliukko verkkokaupasta – tutustu tuotteisiin!

Näytetään kaikki 2 tulosta

Alk. 0,00 
Alk. noin Alk. 499,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa

Osta oma tuuliukko edullisesti

Kevyet mutta kestävät tuuliukot eli skydancerit voidaan painattaa lähes miten tahansa. Korosta yrityksesi logoa yksiväristä taustaa vasten tai hulluttele väreillä ja painata  heiluvaan tuuliukkoon yrityksesi slogan – vain taivas on rajana vaihtoehdoissasi, kun tilaat tuuliukot yrityksesi painatuksella Marlealta! Katso myös ilmatäytteiset wind dancerit

Katso myös muut ilmatäytteiset mainokset täältä.

Tuuliukot eivät sisällä sisäänrakennettua moottoria, vaan se myydään erikseen. Tämä siksi, että tuuliukkoja käytetään paljon kampanjakäyttöön, jolloin edellisen tuuliukon moottoria voidaan hyödyntää uuden ukon kanssa.

Tuuliukot kestävät varsin hyvin käyttöä, mutta karkealla tasolla jatkuvasti pystyssä oleva ja heiluva tuuliukko ei kestä enää toista kesää. Tuuliukoissa on niin paljon liikettä heiluessaan, että materiaali väistämättä kuluu. Myös tästä syystä tuuliukkojen moottori on erillinen komponentti, jolloin aiemman ukon kuluttua käyttökelvottomaksi, uuden ukon hankkiminen on paljon halvempaa.


Miten ostan tuuliukon tapahtumaan?

Tuuliukon ostaminen ja painattaminen on tehty Marlean verkkokaupassa helpoksi – laadimme tuuliukosta aina tarjouksen halutun graafisen ilmeen vedoksen kera. Tällöin voidaan varmistaa tuuliukon käyttötarkoituksen mukainen painatus, ja varmistaa, tarvitaanko tuuliukolle puhallinmoottori vai onko sellainen jo olemassa.

Hinta: Alkaen 395 €
Kesto: 15 min
Varusteet: Painatus
Työkalut: