Tuuliukot eli skydancerit

Ilmatäytteiset skydancer -hahmot eli tuuliukot ovat näyttäviä, hauskoja ja taatusti huomiota herättäviä mainoselementtejä. Tuo brändisi modernilla tavalla esille asiakas- tai myyntipisteellä, tapahtumissa ja messuilla. Tuulessa huojuvat hahmot sopivat lähes minne tahansa, ja yrityksesi logolla, nimellä tai muulla viestillä kuvioituina eivät todellakaan jätä epäselväksi, mitä yritystä ne edustavat.

Korkeat skydancerit ja tuuliukot

Korkeat ja heiluvat tuuliukot herättävät potentiaalisten asiakkaiden huomion välittömästi ja osoittavat nopeasti tutuille asiakkaille väkijoukkojenkin yli, missä yrityksesi sijaitsee. Ulkotapahtumissa tuuliukot ovat tämän vuoksi korvaamaton apu tarvittavan näkyvyyden saavuttamiseksi. Näppärät, elävästi huojuvat tuuliukot voidaan helposti kuljettaa mihin tahansa tapahtumaan, liiketilan eteen tai vaikkapa rannalle.

Näytä lisää

Tuuliukko eli Sky Dancer omalla painatuksella – tutustu tuotteisiin!

<

Näytetään kaikki 2 tulosta

Osta oma tuuliukko edullisesti

Kevyet mutta kestävät tuuliukot eli skydancerit voidaan painattaa lähes miten tahansa. Korosta yrityksesi logoa yksiväristä taustaa vasten tai hulluttele väreillä ja painata tuuliukkoon yrityksesi slogan – vain taivas on rajana vaihtoehdoissasi, kun tilaat tuuliukot yrityksesi painatuksella Marlealta!