Wind Dancerit

Ilmalla täytettävät, tuulessa huojuvat wind dancerit ovat moderneja ja näyttäviä huomionkerääjiä. Mikäli mietit mahdollisimman suurta, mutta käytännöllistä mainoselementtiä ulkotiloihin, on wind dancer täydellinen ratkaisu. Tuulessa huojuvat, hauskat hahmot tuovat brändisi viestin esille uudella tavalla ja keräävät potentiaalisten asiakkaidesi huomion niin yleisö- ja asiakastapahtumissa kuin yrityksesi messu- tai myyntipisteellä. Wind dancerit sopivat lähes mihin tahansa tilaisuuteen ja yrityksesi painatuksella varusteltuna ne tuovat äärimmäisen hyvin brändiäsi esille.

Kevyet ja helposti mukana kulkevat wind dancerit

Korkeat, heiluvat wind dancerit erottuvat jo kaukaa väkijoukkojen yli, joten ne ovat helppo huomata suuremmissakin yleisötapahtumissa. Siksi ne ovat erinomainen tapa osoittaa yrityksesi pisteen sijainti ja tuoda uusia asiakkaita paikalle. Yhdistämällä useita wind dancereita voit varmistaa brändisi näkyvyyden edullisesti ja kätevästi – koostaan huolimatta wind dancerit ovat todella kestäviä ja kevyitä, joten niiden kuljetus ja siirto sujuu helposti. Valikoimamme laadukkaat wind dancerit voidaan pakata huomattavan pieneen tilaan, jolloin kuljetus onnistuu yksinkin.

Näytä lisää

Tilaa Wind Dancer omalla painatuksella – tutustu tuotteisiin!

Näytetään kaikki 2 tulosta

Alk. 0,00 
Alk. noin Alk. 499,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa

Halpa Wind Dancer Marlealta

Tilaamalla wind dancerit Marlealta, voit toteuttaa täysin yrityksesi näköisen painatuksen. Valikoimastamme löydät erilaiset tuulessa huojuvat hahmot, erilaisissa väreissä ja haluamallasi painatuksella. Tutustu ilmatäytteisten mainostelineiden valikoimaan sekä ilmatäytteiset tuuliukot ja tilaa wind dancerit seuraavaan markkinointitapahtumaasi!