Maalikaaret

Ilmatäytteiset maalikaaret ovat näyttävä elementti, jolla tuot yrityksesi nimeä esille erilaisissa kisoissa, messuilla ja tapahtumissa. Ne ovat kevyitä, kestäviä ja helposti liikuteltavia, joten voit hyvin hyödyntää huolella suunniteltuja maalikaaria useissa eri tilaisuuksissa. Yrityksesi logolla, nimellä tai muulla viestillä varustetut maalikaaret erottuvat kauas ja jättävät jälkeensä unohtumattoman muiston brändistäsi.

Urheilukilpailun maalikaari logolla

Ilmatäytteiset maalikaaret ja taitettavat maalit sopivat erityisen hyvin nimensä mukaisesti maaleiksi erilaisiin kisoihin ja urheilukilpailuihin. Lisäksi niillä voi luoda suuria ja huomiota herättäviä sisäänkäyntejä ja portteja messuille, kauppakeskuksiin tai vaikkapa festareille. Yrityksesi viestillä varustetut maalikaaret toimivatkin erinomaisena markkinointivälineenä niin sisä- kuin ulkotiloissakin.

Näytä lisää

Ilmatäytteinen maalikaari – valikoimassa useita kokovaihtoehtoja

Näytetään kaikki 3 tulosta

Alk. noin Alk. 964,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin Alk. 1200,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa
Alk. noin Alk. 997,00  alv 0% - tarkentuu tarjouksessa

Ilmatäytteiset maalikaaret on erittäin helppo pystyttää

Vaikka ilmatäytteiset kaaret ovatkin suuria, ovat ne kokoonsa nähden kevyitä ja kasaantuvat moottorin ansiosta itsestään. Voit siis huoletta jättää maalikaarien kasaamisen tiimisi huoleksi. Taitettavat maalit myös mahtuvat pieneen tilaan ja säilytyslaukkuun, joissa niitä voi kätevästi siirrellä tilanteiden mukaan. Tilaa helposti verkkokaupastamme monipuoliset maalikaaret yrityksesi väreillä ja painatuksilla!

Katso myös muut ilmatäytteiset mainokset täältä.